Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

Merhaba Ben de ekimden beri bekliyorum. Ama nisan ayı inşallah uğurlu gelecek beni de ekleyebiliyor musunuz bat 7 nisan

kizlar bi sorum olucak yeni uyeyim bende adetim 11 gun gecti 6 gun once kan tahlilim 0.45 cikti dun kahverengi akintim basladı ama adet kanamasina dönmedi bugun yine yaptirdim olmayinca 0.55 negatif ama neden deger yukselmis anlayamadim boyle bir seyle karsilasan var mi yardimcı olurmusunuz?

Malesef o pek yükselme sayılmaz. Bir doktora gidip muayene olmanızı tavsiye ederim bayağı gecikmiş regliniz..

evet yükselme cok degil 2 ay once kimyasal gebelik yasamistim tekrarindan korktugum icin aslimda pek gitmek gelmiyo icimden kimyasal sonlandigimda 0.10 ile birakmistim beta yı kafayı yicem yani

evet yükselme cok degil 2 ay once kimyasal gebelik yasamistim tekrarindan korktugum icin aslimda pek gitmek gelmiyo icimden kimyasal sonlandigimda 0.10 ile birakmistim beta yı kafayı yicem yani
Biraz yanlışınız var.. 50 altı değerleri gebelik saymıyor doktorlar. Aradaki 0.1 lik değer oynaması farklı bir yerde yaptırdıysanız da oluşmuş olabilir.. Kan testi icin gidin demedim regl gecikmenizin sebebini öğrenmeniz için dedim .. Lütfen bu kadar hırpalamayın kendinizi. Olacağı zaman oluyor.. Sağlıkla olsun böyle dileyin..

Doktora git istersen canım muayene ol daha iyi olur senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…