- 19 Kasım 2016
- 689
- 361
Evet canimmTarçın bal çörekotu macunundan mı bahsediyorsunuz canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canimmTarçın bal çörekotu macunundan mı bahsediyorsunuz canım?
Hayırlısı boleymis canm uzulme rabbik tez zamanda bizide anne ypıcak ben inanyrm :) ywterki umudumuzu kaybetmeyelim :) ins kalrz cnm ins olurda canm esine en buyuk hediyen cocgnuz olur canm ya bakalm cok heyecanlym nisan ayı bize ugurlu olsun adetim bitsede baslasak :)İnşallah canım hamile olmama sevinmem 2 hafta sonra kalp atışını duymaya giittiyim gün düşük yaptim( hayırlısı olsun herseyin yicek ekmeyi yokmuş demek bu ay insallah hamile kalırız:)) 7 Nisan bat günüm 16 Nisan yıl dönümüm:)
Haha senin ne zaman bitiyorHayırlısı boleymis canm uzulme rabbik tez zamanda bizide anne ypıcak ben inanyrm :) ywterki umudumuzu kaybetmeyelim :) ins kalrz cnm ins olurda canm esine en buyuk hediyen cocgnuz olur canm ya bakalm cok heyecanlym nisan ayı bize ugurlu olsun adetim bitsede baslasak :)
InşaALLAH faydası olur bebislerimize kavusuruz bu ayAyy tesekkür ederim canısı bende bu macunu yapicam insallh
Carsamba bitiyor persembe gece baslcm iste :)Haha senin ne zaman bitiyor
Aminnn insallahInşaALLAH faydası olur bebislerimize kavusuruz bu ay
Tamam :))) o zamanCarsamba bitiyor persembe gece baslcm iste :)
Benimde mart ayı boş geçti Umudum önümüzdeki aya kaldı.Benim bat 2 nisan.İnşallah bu ay her isteyene rabbim hayırlısıyla nasip eder.Umudumuzu kaybetmiyoruz Nisan ayina bebis haberleriyle başlayalım beraber bekleyelim kızlar nisana kadar hepimizin şansı bol olsun bu ay .. Nisan ayı hepimize şans getirsin inşallah.. herkes hamile kalır
Bat benim 7 Nisan:)
T Tekirdagli4259 31 mart
@sibell09 2 Nisan
IrmakNarin 14 mart
Minnakbebis 3 nisan
kafamdasorular_ 9Nisan
@busraangell 10 Nisan
Amin canım inşallah allah kimsenin kucağını boş bırakmasin bu ay :)) yazıyorum senide bakalım Nisan da hamiş sayıları umarım artar :))Benimde mart ayı boş geçti Umudum önümüzdeki aya kaldı.Benim bat 2 nisan.İnşallah bu ay her isteyene rabbim hayırlısıyla nasip eder.
Aminnn İnşallahAmin canım inşallah allah kimsenin kucağını boş bırakmasin bu ay :)) yazıyorum senide bakalım Nisan da hamiş sayıları umarım artar :))
Canım adanada Balcalı Araştırma Hastanesine ve Akdeniz üroloji merkezine gittik. Bu arada bugün aşılama işlemini yaptık inşallah hamiş kalırım.Adana'da hangi doktora gittiniz canım ? bu arada inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın
İnşallah kalırsın canım aminCanım adanada Balcalı Araştırma Hastanesine ve Akdeniz üroloji merkezine gittik. Bu arada bugün aşılama işlemini yaptık inşallah hamiş kalırım.
Amin canım insaALLAH hamiş kalirsinCanım adanada Balcalı Araştırma Hastanesine ve Akdeniz üroloji merkezine gittik. Bu arada bugün aşılama işlemini yaptık inşallah hamiş kalırım.
Bende 14 martta hasta oldum biraz gec oldu ama ins bende 14 nisana hamile olarak girmek isteyenlerdenim beni de eklermisinizUmudumuzu kaybetmiyoruz Nisan ayina bebis haberleriyle başlayalım beraber bekleyelim kızlar nisana kadar hepimizin şansı bol olsun bu ay .. Nisan ayı hepimize şans getirsin inşallah.. herkes hamile kalır
Bat benim 7 Nisan:)
T Tekirdagli4259 31 mart
@sibell09 2 Nisan
IrmakNarin 14 mart
Minnakbebis 3 nisan
kafamdasorular_ 9Nisan
@busraangell 10 Nisan
L Love you91 2 Nisan
Tabi canım eklerim inşallah bu ay hamiş kalırsın:) ilk bahar bize şans getirir umarımBende 14 martta hasta oldum biraz gec oldu ama ins bende 14 nisana hamile olarak girmek isteyenlerdenim beni de eklermisiniz
Canım sen adet oldun muBeni de ekler misin 15 mart bat ama adet olcm ben
Canım daha yeni gördüm yazını senide yazıyorum:) topiyeMrb kızlar benimde bat 8 nisan incir kuru ne başladım bende hakkımızda hayirlisi