Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

İnşallah canım hamile olmama sevinmem 2 hafta sonra kalp atışını duymaya giittiyim gün düşük yaptim:KK43:( hayırlısı olsun herseyin yicek ekmeyi yokmuş demek bu ay insallah hamile kalırız:)) 7 Nisan bat günüm 16 Nisan yıl dönümüm:)
Hayırlısı boleymis canm uzulme rabbik tez zamanda bizide anne ypıcak ben inanyrm :) ywterki umudumuzu kaybetmeyelim :) ins kalrz cnm ins olurda canm esine en buyuk hediyen cocgnuz olur canm ya bakalm cok heyecanlym nisan ayı bize ugurlu olsun adetim bitsede baslasak :)

Hayırlısı boleymis canm uzulme rabbik tez zamanda bizide anne ypıcak ben inanyrm :) ywterki umudumuzu kaybetmeyelim :) ins kalrz cnm ins olurda canm esine en buyuk hediyen cocgnuz olur canm ya bakalm cok heyecanlym nisan ayı bize ugurlu olsun adetim bitsede baslasak :)
Haha senin ne zaman bitiyor

Umudumuzu kaybetmiyoruz Nisan ayina bebis haberleriyle başlayalım :KK200: beraber bekleyelim kızlar nisana kadar hepimizin şansı bol olsun bu ay .. Nisan ayı hepimize şans getirsin inşallah.. herkes hamile kalır
Bat benim 7 Nisan:)

T Tekirdagli4259 31 mart
@sibell09 2 Nisan
IrmakNarin IrmakNarin 14 mart
Minnakbebis Minnakbebis 3 nisan
kafamdasorular_ kafamdasorular_ 9Nisan
@busraangell 10 Nisan
Benimde mart ayı boş geçti:KK43: Umudum önümüzdeki aya kaldı.Benim bat 2 nisan.İnşallah bu ay her isteyene rabbim hayırlısıyla nasip eder.:anneadayı:

Selam kızlar nasılsınız:))
Benim bugün bitti adetim artık bundan sonra başlıcaz bebis için:) siz ne yapıyorsunuz ???

Umudumuzu kaybetmiyoruz Nisan ayina bebis haberleriyle başlayalım :KK200: beraber bekleyelim kızlar nisana kadar hepimizin şansı bol olsun bu ay .. Nisan ayı hepimize şans getirsin inşallah.. herkes hamile kalır
Bat benim 7 Nisan:)

T Tekirdagli4259 31 mart
@sibell09 2 Nisan
IrmakNarin IrmakNarin 14 mart
Minnakbebis Minnakbebis 3 nisan
kafamdasorular_ kafamdasorular_ 9Nisan
@busraangell 10 Nisan
L Love you91 2 Nisan
Bende 14 martta hasta oldum biraz gec oldu ama ins bende 14 nisana hamile olarak girmek isteyenlerdenim beni de eklermisiniz

X