Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

Kızlaar benide katın aranıza 8 aydır bende bekliyorum.şubatta kimyasal gebelik geçirdim daha cumartesi adet olabildim 50 günü geçti :KK43: bu ayda deniycem olmadı doktora gidicem artık gerçi oda hiç bir sorun yok diyor ama Allahın takdiri işte :cry:

Kızlar yumurtlama testlerini yapın İnan'ın cok faydası var ben o sayede hamile kaldım çünkü yumurtlama tarihini her ayın 15 i sanardim, ayın 17 sinden sonra cok sık iliskiye girmezdim, meğer ayın 21 inde yumurtluyormusum onun sayesinde hamile kaldım

Kızlaar benide katın aranıza 8 aydır bende bekliyorum.şubatta kimyasal gebelik geçirdim daha cumartesi adet olabildim 50 günü geçti :KK43: bu ayda deniycem olmadı doktora gidicem artık gerçi oda hiç bir sorun yok diyor ama Allahın takdiri işte :cry:
Hoşgeldin, sizde sorun yok da eşiniz test odu mu eş faktörü önemi.

Eşini götür doktora hatta sen once esın gitmeliydi. Ben hata yaptım hep kendımde aradım 7-8 doktora gittim hatta belki daha fazla herkes birşeyin yok dedi. Eşimi götürdüm megerse sorun eşimdeymiş. Ayrıca erkeğin tedavısı daha kolay oluyormuş diye duydum

Günaydın kızlar bugün adet olmam lazım henüz hiç birşey yok ama hamilelikle ilgili hiç bir belirti de yok göğüslerm çok yumuşak şişmedi bile :KK43:

Ben de iğnenin 8. günündeyim test yaptım tabi ki pozitif çıktı hani iğnenin etkisi... Pazartesi test yaparsam doğru sonuç alabilirim.

Günaydın kızlar bugün adet olmam lazım henüz hiç birşey yok ama hamilelikle ilgili hiç bir belirti de yok göğüslerm çok yumuşak şişmedi bile :KK43:
Pko varsa antibiyotik kullandiysan ve en önemlisi cok stres yaptiysan gecikebilir canim kii insallah hamileliktendir kimisi hic belirti anlamıyor hissedemiyor belirtiye hic takilma canim

Pko varsa antibiyotik kullandiysan ve en önemlisi cok stres yaptiysan gecikebilir canim kii insallah hamileliktendir kimisi hic belirti anlamıyor hissedemiyor belirtiye hic takilma canim

Adetim düzenli en fazla bi gün gecikmisti bi iki kere. İlaç da icmedim. Bu aydan hiç umudum yoktu çok da iş yaptım ağır kaldırdım falan. Şimdi bi şüphe oldu içimde gecikince

Adetim düzenli en fazla bi gün gecikmisti bi iki kere. İlaç da icmedim. Bu aydan hiç umudum yoktu çok da iş yaptım ağır kaldırdım falan. Şimdi bi şüphe oldu içimde gecikince
O zaman insallah bebis vardır da güzel haberler verirsin bize zaten hic aklimiza gelmeyen zamanda bebis olduğunu ogreniriz insallah seninde öyle olmuştur canim bu arada idrar kan vs.test verdin mi

X