Umutlarım bitti artık :( bebegimiz olmayacakmış

canım benim duyunca çok üzüldüm şaşırdım. arkadaşlar çok doğru şeyler yazmışlar. ben hayatta ümitsizlik diye bir şey olduğuna inanmıyorum.allahım ne mucizeler gösteriyor.tıp o kadar ilerledi ki doktorlar %50 şans var demişler. bu o kadar büyük bir olasılık ki. bir tane spermle mucizeler yaratıyorlar.ben o 1 tane spermin tedavi süresince olacağına inanıyorum.eşinizle birbirinize destek olun sabırlı olun. belki tedavi süreci uzun sürecek ama olmayacak diye bir şey yok. biliyorsun bizde sorun yok 1.5 senedir uğraşıyoruz. biz de sperm ve yumurta var olmyınca olmuyor. rabbim ne zaman izin verirse evlatlarımıza o zaman kavuşacağız.
tabi şu an şoktasın çok normal böyle karamsar düşünmen.gün doğmadan neler doğar. rabbim daha büyük acılar göstermesin.zaman ve sabır sadece...
her zaman dualarımızla senin yanındayız canım benim...

bu gece cuma gecesi .geceyarısı yapılan duaları kabul edermiş rabbim.inş bizim açılan ellerimizi de boş çevirmez.peygamberimiz sav hürmetine,gelmiş geçmiş tüm peygamberler,evliyalar ,sevdiğin kullar hürmetine yarabbim hepimizin gönlünden geçen duaları hayırlısıyla kabul eyle.amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

Bir arkadasimin akrabasinin esi sizin durumunuzdaydi. Ameliyatla sperm aramislar esinde ve bulmuslar. Smdi ikizleri varmis. Hatta espri yapiyorlarmis biz bunlara esimi kazitarak kavustuk diye. Ne kadar dogru bilemem ama yurtdisinda testislerin ic tabakisndaki deriden sperm üretiyorlarmis. Yani bakin careler var umutsuz olmayin. Rabbim sevdigi kulunu once aglatir sonra sevindirirmis. Guzel haberlerinizi alalim insallah...

allah sifa versin versin

bol bol esin icin sifa dualari oku canim insallah olacak bebeginiz

icini ferahlatmaya calis canim

eve kapanip kalmayip gezin dolasin biraz rahatlamaya calisin bu sure zarfinda..

dualarimiz sizinle..

bizim topiklerimizin en minikgelini şu sıralar sıkıntılı günler yaşıyor.ama hepimiz biliyoruz o sırası gelince minikanne olacak,şimdilik minikgelin olmaya devam:)miniğim benim gönül gözüyle gördüğüm arkadaşım,kardeşim.boşuna kendini yıpratma sen anne olacaksın,Rabbim nasip edecek.umutsuzluğa kapılmayacağını anladık,helal olsun sana dimdik ayaktasın.eşinin can yoldaşısın.hepimize iyi örneksin.isyan etmiyorsun"neden ben?"demiyorsun.Bunların bi ödülü olmayacak mı sanıyorsun?
Arkadaşlar beni tanıyanlar var aranızda ben bir süre kendimi toparlamak için kk'dan uzak durdum.ama artık dönmenin vakti gelmiş ben de minkgelinin yanında ve duacısı olacağım sizler gibi.minikgelin için dönüyorum ne kadar çok destek olursak o kadar dik durur.ben de varım.
benim eşimde de hiç sperm yoktu minikgelin biliyor.üstelik maşallah minikgelinin eşi tedaviyi kabul ediyor benim eşim kabul etmedi.eşime yapılan tüm tetkiklerin sonucunda bir tane bile sperm bulunamadı ne testislerde ne de belinde sperme rastlanmadı.ama bilmeyenler için söyleyeyim yedi yılın sonunda benim bir oğlum oldu:)evet hem de normal yollardan ne aşılama ne de tüp bebek.tamamen doğal yollardan anlarsınız ya:)üstelik ben de sorunluydum polikistik overle boğuşuyordum doğru düzgün adet görmüyordum offff say say bitmez sorunlarımama mucizemiz içeride uyuyor şu anda.Allah sabrımın ödülünü verdi.benim eşim de "boşanalım"dedi ayol "iyi günde kötü günde hastalıkta ve sağlıkta"derken şaka yapmıyoruz ya!hiç bırakılır mı hiç boşanılır mı?dedim.
Minikgelinimiz,nefes aldıkça umut vardır,nefes alabildiğin sürece umudunu sağlam tutacağını biliyoruz,sana dua ediyoruz.Ha bu arada"insanlar bana acıyarak bakıyor"diyorsun ya.öyle değil balım,sadece bize öyle geliyor biz kendimize acıdığımız için herkes de bize acıyor sanıyoruz.oysa biz acınacak durumda değiliz Allah sevdiği kulunu dertle sıkıntıyla imtihan edermiş biz imtihanı kazanalım diye dua edilecek durumdayız.en güzel dualar önce minikgeline sonra anne olmak isteyen herkese inşallah:)

canımm güzel arkadaşımmm umudunu sakın yitirme Rabbimin izniyle sende anne olacaksınnn tüp bebek merkezinde ciddi sonuçlar alınabiliyor gönlünü ferah tut Allaha sığın buda senin sınavın ama sonunda evladına kavuşacaksın her dua ettiğimde sanada edeceğim güzel mevlam gönlünün muradını tez vakitte versin inşallahhh

imkansız diye bişey yok allah nasib ettiyse size bir evlat doktor ne derse desin alırsın kucağına bebeğini canım
sakın isyan etme allahım sen bilirsin hakkımda hayırlısını ver de umutsuzluk olmaz
hala nefes alabiliyorsak umut var demektir benim 3 yaşında bir kızım var aynı dönem burda tanıştığım bir arkadaşım onca çabayla tüp bebekle kavuştu oğluna
sonra süpriz bir şekilde doğal yolla hamile kaldı şimdi bir kızı var 4 aylık allahın işi bu her testin yanılma payı var bu hayattta kul tarafından yapılan hiçbişeyin garantisi yok
yüce rabbim ol derse olur herşey onun yüceliğine sığın duanı eksik etme tabi tedavinizide ama bu şekilde ağlayaran dövünerek değil kendine gel sakinleş umutla yapın tedavinizi sonra allaha bırakın
inşallah bir bebek nasib eder canım

Son düzenleme:
bence sizin bebeğiniz olacak öyle hissettim ve kesin sonuç almadan olmayacak diye şartlanmışsınız...henüz umutlar gerçekten bitmeden umutlarım bitti demek çoook yanlıştır ki umut hiç bir zaman bitmez....bu kadar harap etmeyin kendinizi....

Son düzenleme:
Gecmis olsun Rabbim ibrahim as yasattigi sevinci yasatsin sizlere ,ümitsiz olma Yaradan ol dedimi olur
ümitsiz olma yoktan var eden Rahmana güven ,ayni sorun benim bir akrabam var
sperm sayisi sifir sayilacak derecede idi simdi esi hamile ve temmuz baslarinda ikiz bebek sahibi olacaklar insaAllah
tüp bebek icin ameliyyat oldu direk yumurtaliklardan sperm aldilar ,bir müddet sonrada tüp bebek yapildi ,ümidini kesme
tip ilerledi sen tedbirini al Taktiri yaradana birak ,70 yasinda ibrahim as evlat nasip eden vakti zamani gelince esirgemez
senden ,yeterki istemesini bilelik yeterki Allah diyelim yeterki ümitsiz olmayalim ...

mutlaka iyi bir doktora gidin yöntemin ismi yanilmiyorsam moko tese olmali

Allah cc su mubarek günün hürmetine ,habibinin hürmetine kendine itaatkar ,resule hayirli ummet olacak evlat nasip eylesin
evlat aski ile yananlara .

Son düzenleme:

canım tanımıyorum seni ama inan okuyunca üzüldüm.bence tahlil sonuçları olumlu çıkar.sen bol dua et.kötü düşünme.süreklide aklına getirip can sıkıntısı yapma.başka şeylerle meşgul ol.rabbimin gücü herşeye yeter... o sonsuz kudret ve güç sahibi sen gönülden yürekten samimi istedikten sonra o sana layık olanı verir inşallah.dua edicem senin için.allahım tez zamanda seninde eşininde yüzünü güldürsün inşallah.allaha emanet ol.

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm umudunu kaybetme rabbim ol deyince herşey olur bak görürsün herşey güzel olacak inan buna umudunu kaybetme

Talim yazdiklarin cok tanidik geldi banaa..his uzulme.ayni durum ablamin basina geldi
enistemimde o sekilde 1tane bile spermi yoktu simdi 4yasinda ogullari var.Kaan Aydos sayesinde teseye bile Greek kalmadan tup bebek oldu.bende yaklasik 5 yillik evliyim benimde bebegim olmadi.benimde esimde problem cikti Kaan aydosta tedaviye basladik suan kaldigim yerle ankara uzak gittip geldik.biz muayene gittigimizde uzaklardn cok insan vardi.once sakinles.kafani topla.bi o doktora giddin derim.arastir sense doktoru.kusura bakma klavyeden yazi cok DÜZGÜN olmadi.

siz ne güzel yürekli insanlarsınız aglattınız beni yazılarınızı okurken.. bugun aglamıycam demiştim halbuki..
insanoglu herşeyin çaresi zaman bugun dünden daha iyiyim..
eşimle şakalaşıyoruz.. sperm dondurup ilkinde ikiz yaparız 1 sene sonra bitane daha ikiz yaparız falan diyoruz..
eşime bakmak üzüyor benii inşşş evlat sahibi oluruz..başımız egik olmaz..
doguda yaşıyoruz burda evlendigimin ilk gününden başlayan bebek yap baskıları var..inşş rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz..
birazdan eşimin kan mr sonucu almaya gitcez.. inş onlarda sorun çıkmaz..çakşır otu alcam keçi boynuzu falan..eşim alma boşver diyro hiç yokk neye fayda olcak diyor. ama ben yazıları okuyorum ona moral olsun diye..
garip bi gündeyimm üzülüyorum ama garip bi umut ta var içimde.. olcak inanıyorum... 2 ay sonra hamile kalcam ve ocakta yeniyılda bebegimizi belkide bebeklerimizi kucagımıza alcaz... umtusuz yaşanmıyorrr olana kdr madddi manevi gücümüz bitene kdr deniycez..rabbim hayırlısıysa nasip etsin tabi.. ama çok istiyoruz çok...
dün kromozom testi için gün aldık orda kromozom testini yapan nsl yaptıgını anlattı hatta bilgisayarda bitane örnek gösterdi ve dovn sendromluydu o örnek.. eşimle çıkınca şükrettik belki olsa öyle olcaktı falan diye.. eşim diyor olmayan bşy için nsl üzülüyoruz ne garip diye..
ultrason mr kan sonuclarının hepsini bugun alcaz birazdan çıkcam evden ..en önemlisi kromozom testi eger ondada bşy çıkmassa çok büyük ihtimalle sperm bulunacak eşimde.. olaki bunların sonucu kötü çıksa bile yinede düşük ihtimalde olsa sperm bulunma olasılıgı varmışş..
şimdilik ilk denemeyi bulundugumuz yerde doguda yaşıyoruz yaptırcaz sonra olmassa istanbula kaan aydos diye bu dalda çok iyi doktormuş ona gelcez ..inş gerek kalmaz...
çok heycanlıyım iki ay sonunda birsürü sperm bulundu der inş doktorumm..
bu aradaaaaaa herkse tek tek cvp yazacagımmm yazagım sürekli nete girmemiyorum hastahane hastahane dolanıyoruz diye..
bu konuda bizim gibi olanlarda yazarsa sevinirim moral oluyor bizim giib olupta hamile olanları gördügümde

hadi bakalım hayırlı haberlerle dönersin inşallah...

ben senden daha çok inanıyorum benden önce hamile kalacaksın gibime rabbimin mucizesi o kadar çokki sen bile şaşırırsın ama sakın ümidi yitiripte bişey yapmamazlık etmeyin eşinde sen de kürler içir heleki keçiboynuzu pekmezi yesin bol bol rabbim istesin yeterki sizde istekli olursanız neden olmasın sana anlattığım dünki olay tamamen gerçek ve en yakın arkadaşıımın başına gelmişti şimdi bi kızı bir oğlu var misler gibi sizinde olacak sende anne olacaksın eşinde baba ben inanıyorum ve tüm kalbimle dua ediyorum edicem de sonuçları merakla bekliyorum canım valla kendi topiğimi bıraktım buraya geldimm

yok cnm aynı anda hatta sen benden önce hamile kal hepimiz hamile kalalım:)
brigün bebek için bukdr üzülcegim aklıma gelmezdi..
şimdi otlara bakıyorum keçiboynuzu evde var bide çakşır otu varmışş bu ikisini kullanalım bakalım nolacak bide fındık ceviz falan alcam:)
ilk iki gün çok kötüydüm ama şimdi biraz daha iyiyim araştırdıkca çözümlerinin oldugunu gördükce biraz daha umutluyum artık:)
dualarımızı eksik etmiyelim birbirimizden hepimiz hamile kalalım inş:)

inşallah iyi çıkacak tatlım sonuçlarınız. Kaan hoca ankarada bu arada tatlık, istanbulda değil, aklında olsun. ve doktor sitesi üzerinden soruları cevaplıyor. tekrar tavsiye ediyorum sana, bütün sonuçlarınızı ona yaz ve tedavi yolu sor, kendi doktorunun yolunu anlat, iyi mi yapıyorlar kötü mü yorumlasın...
nedense bende de acayip bir inanç var senin iyi şeyler yaşayacağına dair. Rabbim utandırmasın inşallah

canım öncelikle geçmiş olsun. lütfen moralinizin bozulmasına çok fazla izin vermeyin, bu da sperm kalitesini etkiler. benim bir akrabamda da vardı aynı sorun. ufak bir operasyonla kanallara girip resmen kazıyarak çıkarmış dr lar. şu an bir oğlu var. ilerisi için de dondurulmuş 2 tane embriyosu. Allah'ım size de nasip eder inşallah. ama zaman kaybetmeden iyi bir tüp bebek merkezine gidin. bebek konusunda kesinlikle olmaz diye birşey yok. ihtiyacınız olan tek şey zaman ve sabır. ben de kızıma tüp bebekle hamile kaldım seni çok iyi anlıyorum...

canım benim öncelikle geçmiş olsun çok zor bi durum yaşamayan bilemez ama ümidini kaybetme o kadar çok insan varki doktor bebeğiniz olmayacak deyipte çocuk sahibi olan inşallah hayırlısıyla bebişiniz olur benim ablamında 6 yıl sonra oldu inşallah sanada rabbim evlat kokusunu tattırır. dualarımız seninle.Rabbim ol derse olur herşey bir yaprak dahi ondan izinsiz düşmez dalından...

canım benim bence hiç ümdini kaybetme çünkü herşeyin bir çaresi var.aynı durumu benim çok yakın bir arkadaşım yaşadı ama onun doktoru böyle umutsuz şeyler söylememişti izmirde.sadece tedaviye yönelik konuşmuştu.ve şuanda hiç beklemedikleri anda 3 aylık hamile ve çok şükür herşey yolunda.keçi boynuzu yemek grerekiyormuş sperm sayısını artırmak için birde hergün bal yemek gerekiyormuş bence asla umudunu kaybetme böyle durumlarda en çok ona ihtiyacın var çünkü.sakınn üzme kendini ben inanıyorumki birgün hamile olduğunuda yazacaksın buraya ve bugünler çoook geride kalmış olacak.sadece dua et ve lütfen inan olacağına umudunu asla kaybetme olurmu.Allah yanında ve yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…