• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarım bitti artık :( bebegimiz olmayacakmış

Kuzum benim canım bacım başlığı gördüğüm de şok oldum :14::14: Rabbim size sabır versin kuzum inşallah inşallah Rabbim size bebek nasip eder bak henüz bir umut var inşallah sonuç iyi olur ve yüzünüz güler en başından beri bu bebek sevdanı yaşadıklarını an be an paylaştık inşallah iyi şeyler olacak kuzum dualarım seninle bolca dua et sen de ne olursa olsun Rabbimden umudunu kesme o ol dedikten sonra olmayacak yoktur inşallah senin de bebeğin olacak ve bu mutluluğu yaşicaz hep beraber kuzum...
dua et bacım nolur duaya çok ihtiyacım var.. rabbimm içime eşime ferahlık versin minicik elleri burnu gözleri olan bi bebek nasip etsinn bu 2 ay boyunca az da olsa bi umudum var.. inş 2 ay sonundaaaa kötü sonucla karşılaşmayız

hiç öyle değil biliyormusun ,bunu yaşamadan bilemezsin ,bin türlü sorunu olup da bir sürü hamile kalan var ama bizim olmuyor ,bu çok daha acı biliyormusun ,bir sebebinin olmadığını bilmek ve sanki gıcıklığına çocuğumuzun olmaması..bir gün elbet olur diyemiyorsun işte ,yaş ilerliyor ,genç olsam beklerim ama geldim 30 a ,tüp bebek düşünüyoruz biz de ,sorunumuz olmamasına rağmen tüp bebek yaptıracağız ,bir kere aşılama yaptırdım tutmadı ,aşılama yapılırken hüngür hüngür ağladım ,bin tane sorunu olanın oluyor da ben neden böyle şeylere muhtaç kalıyorum diye ,sonuçlarımız ii olsa da sonuç değişmeyince yani bebek olmayınca sizden bir farkımız kalmıyor buna emin olabilirsin,daha da umutsuzluğa kapılıyorsun demekki nasibimizde yok diyorsun bu sefer ,o daha da kötü ..ne mucizler okudum ben bu kk da ..hiç spermi olmadan hamile kalanı da duyduö.yeterki RABBİM OL desin ..o yüzden aramızda pek bi fark yok ..umarım RABBİM hepimizin duasını kabul eder
sende haklısın bacım nebilimmmm diyoru keşke sorun olmasaydıda herkese istiyoruz ama olmuyor hayırlısı deseydim diyorum.. nebilimmmmsonucta bebek olmayınca bi fark yok diyorsun haklısın ama kısır kelimsei çok agır inan

inanamıyorum ya gerçekten şoklar içerisinde okudum şu yazdığını :53::53::53:
bu ne ahlaksız edepsiz iğrenç bir doktordur, şikayet edip attır onu o görevden
inanların hayatlarına burnunu sokup aptal aptal yorumlar yapmasın !
gerizekalı ya deli oldum
:47:
inan okdr çok üzgündümki hiç beni üzemedi o lafı...allah bildigi gibi yapsın nediyim.. bi bebegim olsun onun dedigi laf hiç acıtmıyor benii.. ama boş bogaz doktor olacak güya...ben başkasından çocuk istemem eşime benzeyen bi çocuk istiyorum yoksa bebegi neyapayım ben..
minikgelin seni sabredenler kulübünden tanıyorum belki hatırlarsın..canım nasıl üzüldüm anlatamam dualarım seninle,hepimizle,ne diyecegimi bilemiyorum rabbim yar ve yardımcımız olsun:14:
hatırlıyorum cnm bnmmm senii... malesef insanloglu ertesi gün ne olacagını bilmiyor.. biz iki ay daha doktora gitmiycektik normalde.. ama ben dayanamadım eşime kızdım gidelim heray böle beklemek üzüyor beni diye.. ama sonuc kötü.. diyorum keşke gitmeseydikkk bilmeseydik bu durumu..

Dualarım seninle kuzum hiç üzülme inan olacak o cennet kokulu yavrunun mutluluğunu yaşatacak sana inan ve en önemlisi bolca dua et ben de ve diğer arkadaşlarım da hep sana dua edicez kuzum İnşallah herşey yoluna girer canım...

yok artık :53::53:
bunu bir doktor söyluyor hemde yüksek eğitim almıs bir insan
insan denirmi bilmem ama
cok yazık okuyup doktor olmakla cahillik yenilmiyormus bunu bir kez daha anladım

birde şuu var hem % 50 sans diyor hemde boşan diyor gercekten kadın dogum uzmanımı bu yaaa
yok cnm tüp bebek merkezindeki yani bugun gittigimiz doktor %50 sperm bulabilirz dedi. siz herşekilde hazırlayın inş iyi olur dedi..
dün gittigim kadın dogumcu bayan doktor git boşan dediii..zaten baya doktorları hiç sevmesdim.. alttan muayene olacam diye gittim..
aslında o lafına çok üzülürdüm ama canım okdr yanıyorduki etkkilemedi bile inan..

Şuan o doktor elimde olsa boğarak öldürürüm onu aaaaa:47::47: ne biçim insan yaa bu neyse kuzum üzülme tek doktor da o değil iyi yapmışsın eşine söylememekle şuan o lafı kaldıracak durumda değildir çünkü. İnşallah iki ay sonra sonuçların iyi olur gider o doktorun suratına atarsın sonuçlarını :47: Dualarımız seninle yavru ceylan allahım derdinize derman olsun yüreğinizi ferahlatsın inşallah
insanlar düşünerek konuşamayabiliyor cnm bnm kendi çapında şaka yaptı gülerek söyledii sonrada tüp bebek merkezine gidin daha bizle işiniz yok dedii..
sonrasında ben hastahanenin kafeteryasında aglayarak eşimin gelmeisni bekledim eşimde gelince boşanalım dediiiii.. ben o an çok kötü oldum doktorun dediginin zerre önemi yoktu ama eşim hışkıra hışkıra boşanalım diyince biden dik durup saçmalama çocuk içinmi evlendik ne yani bende sorun olsa sen ayrılacakmıydın diyip kızdım.. hattta ciddi şekilde bidaha dersen valla çok kızarım dedim susturdum..

kuzummmm canım arkadaşım rahatla. hayatında hiç bişeyden soyutlama kendini bundan 1 hafta önce nasılsan öyle devam et hayatına. eşine de zor sana da zor ama bu durumda sen güçlüsün biraz daha çünkü anlıyorum eşini. ayrılmayı düşünmesi kendini suçlu hissetmesi normal. onun kolu kanadı sensin şimdi. ağlama güçlü ol Rabbim önce sıkıntıyı verirmiş acaba şükür edeceklermi diye sonra dermanını verirmiş.

Dualarım seninle kuzum hiç üzülme inan olacak o cennet kokulu yavrunun mutluluğunu yaşatacak sana inan ve en önemlisi bolca dua et ben de ve diğer arkadaşlarım da hep sana dua edicez kuzum İnşallah herşey yoluna girer canım...

alah razı olsun cnm bnm nolur dualarınızı eksik etmeyin.. rabbim okdr büyükkiiiii isterse olmuycagı hiç bşy yok.. bizi böyle sınıyor biliyorum.. inş sonunda mükafatlandırır bizi..
ilk evlendigim sene bebek 1 ilişkiyle hemen oluyor sanıyordum zaman bana neler ögrettiii:(

merhaba kızlar beni forumdan bilen biliyor.. 8 aydır deli gibi çocuk istiyorduk..1 sene dolmadan doktora gitmeyelim dedi eşim bende kabul ettim elbet olur ozamana kdr dedim.. dün dayanamayıp 8. aydada olmayınca doktora adetimin 3 günü gidip alttan muayene kan testleri falan yaptırdık tertemiz çıktı...
eşimede sperm testi yaptırdık.. neyse ben sonucları almaya yalnız gittim çünküü kadın dogum doktoru baya olumlu konuşmuş içim rahattı eşime gelmene gerek yok sonucları doktora gösterip eve giderim dedim..
ama öyle olmadı.. sperm testi sonucunu almaya doktora gittim ve hiç sperm bulamadıgını söyledi.. ilk başta anlayamadım öyle boş boş baktım.. nedemek oluyor dedim hala kötü bşy düşünmek istemiyordum çünkü..doktor bu meni testinde en az 20 milyon sperm olması gerekirken eşinizde 1 tane bile bulamadık malesef tüp bebek merkezine gidin eşinizin testisinden sperm varmı ona bakcaklar %50 olma olasılıgı var dedii..
yıkıldımmmmmm aglamaktan şuanda gözlerimi açamıyorum şişlikten..kimse tanıyamıyor yaşlandım resmen..
ne umutlarla gitmiştim oysaki..eşim hastahaneye geldiginde yıkılmıştı öyle bir agladıki ilk kez onu o halde gördümmm ilk söyledigi cümle boşanalımmm dediii...bende güçlü görünmeye çalışıp saçmalama bende böyle bşy olsa sen beni bırakacakmıydın dedim...bebek için senle evlenmedim olmassada nasip deil dedim.. ama içim kan aglıyordu onu söylerken..ben doktorun yanından çıkarken aglıyordum o sıra bi kadın girdi test sonucunu sordu hamilesin dedi doktor ve kadın üzüldü istemiyordum dedii.. rabbbim deli gibi isteyen bana nasip etmedi o kadıncagızda istemedigi halde hamile kaldı.. kısmet deilde nedir bu:(
çok üzgünüm dün ögleden sonra resmen hayatım deişti..
bi ömür bebegimiz olmuycak yalnız yaşlancaz.. evimizi degiştircektik önümüzdeki ay başka yere taşıncaktık çünkü bu evimiz ısınmıyor bebek olunca hasta olur diye taşıncaktık ama vazgectik...herşeyimizi çocuga odaklamıştık.. iki lafımızdan biri bebektii..
şimdi neyapcam hiç bilmiyorum...tüp bebek merkezinde çeşitli tahliler var onu yaptırıyor eşim kromozom testi falan.. sonuclar 1 ay sonra çıkcak onları alıp tüp bebek doktoruna gitcez sonra tedavi olcaz.. inş eşimde sperm bulunur...
NOLUR DUA EDİN ALLAHIM EVLAT SEVGİSİNİ DUYGUSUNU TATTIRSIN BİZE..ÇOK İSTİYORUM ALLAHIM BİLİYOR..İNŞ 1 TANE SPERM BULUNURRRR:(

canım benim bende tıkandım ne desem bilemedim ama dua ile varız miniğim hep dua edicem sana bunların hepsi imtihan sabırlı ol rabbime yaslanki sana gönlndekini verecektir inş çok üzme kndini eşinin senin desteğine çok ihtiyacını var en küçük moral bozukluğun onu yıkar zor biliyorum ama senin onun içinde sabirlı ve güçlü olman lazım rabbim hayırlısıyla hayırlı evlatlar versin inş :21:

kuzummmm canım arkadaşım rahatla. hayatında hiç bişeyden soyutlama kendini bundan 1 hafta önce nasılsan öyle devam et hayatına. eşine de zor sana da zor ama bu durumda sen güçlüsün biraz daha çünkü anlıyorum eşini. ayrılmayı düşünmesi kendini suçlu hissetmesi normal. onun kolu kanadı sensin şimdi. ağlama güçlü ol Rabbim önce sıkıntıyı verirmiş acaba şükür edeceklermi diye sonra dermanını verirmiş.

biliyormusun baıcm benim ben eşime dün bi kez daha aşık oldum.. çok garip bi duyguuu anlatılması tarifsiz gerçekten cigerime sokasım geliyor eşimi..farklı bi şekilde seviyorum onuuu

canım benim bende tıkandım ne desem bilemedim ama dua ile varız miniğim hep dua edicem sana bunların hepsi imtihan sabırlı ol rabbime yaslanki sana gönlndekini verecektir inş çok üzme kndini eşinin senin desteğine çok ihtiyacını var en küçük moral bozukluğun onu yıkar zor biliyorum ama senin onun içinde sabirlı ve güçlü olman lazım rabbim hayırlısıyla hayırlı evlatlar versin inş :21:

allah razı olsun cnm benim aklına geldikce dua edersen çok sveinirim..
bilmiyorummm daha yeni ögrendigim için yıkıldım zaman geçtikce güçlü olurum inş..
şuanda hemen amlyt olsak keşke okdr çok istiyorumkiii
inşş sperm olurrrr inşşşşşş

merhaba kızlar beni forumdan bilen biliyor.. 8 aydır deli gibi çocuk istiyorduk..1 sene dolmadan doktora gitmeyelim dedi eşim bende kabul ettim elbet olur ozamana kdr dedim.. dün dayanamayıp 8. aydada olmayınca doktora adetimin 3 günü gidip alttan muayene kan testleri falan yaptırdık tertemiz çıktı...
eşimede sperm testi yaptırdık.. neyse ben sonucları almaya yalnız gittim çünküü kadın dogum doktoru baya olumlu konuşmuş içim rahattı eşime gelmene gerek yok sonucları doktora gösterip eve giderim dedim..
ama öyle olmadı.. sperm testi sonucunu almaya doktora gittim ve hiç sperm bulamadıgını söyledi.. ilk başta anlayamadım öyle boş boş baktım.. nedemek oluyor dedim hala kötü bşy düşünmek istemiyordum çünkü..doktor bu meni testinde en az 20 milyon sperm olması gerekirken eşinizde 1 tane bile bulamadık malesef tüp bebek merkezine gidin eşinizin testisinden sperm varmı ona bakcaklar %50 olma olasılıgı var dedii..
yıkıldımmmmmm aglamaktan şuanda gözlerimi açamıyorum şişlikten..kimse tanıyamıyor yaşlandım resmen..
ne umutlarla gitmiştim oysaki..eşim hastahaneye geldiginde yıkılmıştı öyle bir agladıki ilk kez onu o halde gördümmm ilk söyledigi cümle boşanalımmm dediii...bende güçlü görünmeye çalışıp saçmalama bende böyle bşy olsa sen beni bırakacakmıydın dedim...bebek için senle evlenmedim olmassada nasip deil dedim.. ama içim kan aglıyordu onu söylerken..ben doktorun yanından çıkarken aglıyordum o sıra bi kadın girdi test sonucunu sordu hamilesin dedi doktor ve kadın üzüldü istemiyordum dedii.. rabbbim deli gibi isteyen bana nasip etmedi o kadıncagızda istemedigi halde hamile kaldı.. kısmet deilde nedir bu:(
çok üzgünüm dün ögleden sonra resmen hayatım deişti..
bi ömür bebegimiz olmuycak yalnız yaşlancaz.. evimizi degiştircektik önümüzdeki ay başka yere taşıncaktık çünkü bu evimiz ısınmıyor bebek olunca hasta olur diye taşıncaktık ama vazgectik...herşeyimizi çocuga odaklamıştık.. iki lafımızdan biri bebektii..
şimdi neyapcam hiç bilmiyorum...tüp bebek merkezinde çeşitli tahliler var onu yaptırıyor eşim kromozom testi falan.. sonuclar 1 ay sonra çıkcak onları alıp tüp bebek doktoruna gitcez sonra tedavi olcaz.. inş eşimde sperm bulunur...
NOLUR DUA EDİN ALLAHIM EVLAT SEVGİSİNİ DUYGUSUNU TATTIRSIN BİZE..ÇOK İSTİYORUM ALLAHIM BİLİYOR..İNŞ 1 TANE SPERM BULUNURRRR:(

canımmm çok üzüldüm ya allah yardımcınız olsun.umudunu kaybetme allahtan umut kesilmez

canım sana yakından tanıdıgım bı arkadaslarımın durumunu anlatıcam ınsallah okursun.. esımle ortak arkadaslarımızdı.. bırbırlerını o kadar cok sevıyorlardı ki nısanlanacaklardı ama kız birgün hastaneye adet dusensızlıgı ıcın gıttıgınde doktor kist oldugunu ve tüplerinin kapalı oldugunu söylemiş yani asla cocuk sahıbı olamazsın demıs.. kız tabı bunu duyunca sevgılısınden ayrıldı ve cocugun annesıne de durumunu anlattı ve nısan olmayacagını soyledı.. ama bu surecta kız o kadar cok tedavı gordu kı en son Amerıkaya gıttı.. baya uzun kaldı orda.. cocuk ıse burda baska bı kızla nısanlandı aradan zaman gectı ve kız bızı arayıp hersey yoluna gırdı dedı tedavım ıyı sonuc verdı ve artık cocugum da olucak dedı.. ama biz cocugun nısanlandıgını soyledıgımızde hıcbırsey demedı mutlu olsun yeter dedı sadece.. Allah ol der ve olur.. buna ne tıp ne bılım engel olamaz sabırlı ol.. bana da cok demıstı doktorlar hamıle olma ıhtımalın yok dıye ama ben ıkızlerıme hamıle kaldım tabi Allah ım dogmalarını nasıp etmedı ama olsun sabır eşini sakın ama sakın bırakma Rabbim isterse herşey olur

canımmm çok üzüldüm ya allah yardımcınız olsun.umudunu kaybetme allahtan umut kesilmez

allah razı olsun cnm inşşşş rabbim bu üzülmemin mükafatını verir..
yada zamanla bebegimin olmuycagına alıştırcam kendimi...
tek hayalim şuanda eşimde 5-10 tane sperm bulunup haile kalıp kalan spermleri dondurup iki sene sonra hamile kalmak..
normalde hep 1 çocuk isterdim şuanda kaçtane sperm varsa dogurabilirim inan.. arka arkaya hemde..

canım sana yakından tanıdıgım bı arkadaslarımın durumunu anlatıcam ınsallah okursun.. esımle ortak arkadaslarımızdı.. bırbırlerını o kadar cok sevıyorlardı ki nısanlanacaklardı ama kız birgün hastaneye adet dusensızlıgı ıcın gıttıgınde doktor kist oldugunu ve tüplerinin kapalı oldugunu söylemiş yani asla cocuk sahıbı olamazsın demıs.. kız tabı bunu duyunca sevgılısınden ayrıldı ve cocugun annesıne de durumunu anlattı ve nısan olmayacagını soyledı.. ama bu surecta kız o kadar cok tedavı gordu kı en son Amerıkaya gıttı.. baya uzun kaldı orda.. cocuk ıse burda baska bı kızla nısanlandı aradan zaman gectı ve kız bızı arayıp hersey yoluna gırdı dedı tedavım ıyı sonuc verdı ve artık cocugum da olucak dedı.. ama biz cocugun nısanlandıgını soyledıgımızde hıcbırsey demedı mutlu olsun yeter dedı sadece.. Allah ol der ve olur.. buna ne tıp ne bılım engel olamaz sabırlı ol.. bana da cok demıstı doktorlar hamıle olma ıhtımalın yok dıye ama ben ıkızlerıme hamıle kaldım tabi Allah ım dogmalarını nasıp etmedı ama olsun sabır eşini sakın ama sakın bırakma Rabbim isterse herşey olur

inş cnm bnm inş hamile kalırız rabbim büyük inançlıyız çok şükürki.. bugun düşündüm acaba inançsız biri olsam neyaprdım diye..
çok şükürrr yinede umudum var ki 2 ay sonrasını sabırsızlıkla bekliycem.. inş tez gecer bu günler...
allahıma iyi bi kul olmaya gayret göztercem belki hayat telaşına çok kapılıp unutuyorduk rabbimi bizi sirkeledi böylece..
inşşşş iyi bi kul iyi bi eş iyi bi evlat iyi bi anne olurum şu iki günlük dünyada

allah hepiniden razı olsun.. şimdi eşimin yanına gitcem.. yemek yiyip 8 de mr çektircez...heycanlı ve korku ile sonuçları bekliycem. inş bu ön testler iyi çıkarda mikrotese biyopsisinden sperm bulma olasılıgının olacagından dolayı sevinirim..
dua eden tğm herkesin rabbim gönlünden gecenleri nasip etsin..
uzun süre bu konuları araştırcam inşşşş dün aldıgım kötü haberi 2 ay sonra unutturacak güzel bi haber alırım..
iyi akşamlar

allah hepiniden razı olsun.. şimdi eşimin yanına gitcem.. yemek yiyip 8 de mr çektircez...heycanlı ve korku ile sonuçları bekliycem. inş bu ön testler iyi çıkarda mikrotese biyopsisinden sperm bulma olasılıgının olacagından dolayı sevinirim..
dua eden tğm herkesin rabbim gönlünden gecenleri nasip etsin..
uzun süre bu konuları araştırcam inşşşş dün aldıgım kötü haberi 2 ay sonra unutturacak güzel bi haber alırım..
iyi akşamlar

Rabbim kulunA Taşıyamacagı yükü vermezmiş.. biz annelik duygusunu tadıcaz.. bız de anne olucaz güzel Allah ım ne zaman ısterse ne zaman yawrularımızı bızım rahmımıze yollarsa o zaman eşlerimiz bizim herşeyımız yanımızda ve yanların da olmamız lazım.. bu süreç çabuk gecer ınsallah ben de yenıden anne olmayı özlemle bekleyenlerdenım ınsallah sen de ben de guzel haberlerle buraya konu acarız Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah dualarım seninle canımmm

biliyormusun baıcm benim ben eşime dün bi kez daha aşık oldum.. çok garip bi duyguuu anlatılması tarifsiz gerçekten cigerime sokasım geliyor eşimi..farklı bi şekilde seviyorum onuuu

bu günlerde daha iyi anlıyorsunuz birbirinizi değilmi? üzmeyin kendinizi o 2 ay'ı kafandan at çıkar bebeğide çıkar siz birbiriniz için varsınız. inan bana sorun eşinde değil sende çıksaydıda sonuç böyle olurdu. en iyi örneği benim defalarca yazdım burada döllenme olsa bile düşer dedi doktor bana bir diğer doktor ameliyat olsan kısırlık riski var dedi aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık belirsizlik var ama ne yapayım o da Allahtan ben hayatımın aşkını bulmuşum onu kaybetsem bir daha bulabilirmiyim böyle bir sevgiyi tabiki hayır. sende öylesin Allah korusun kaza geçirse hayatını kaybetse eşin (Rabbim sakınsın) o zaman daha mı iyi? varsın olmasın bebek yanında olsun yeter. umutsuzluğa kapılma her umutsuz sözün isyana götürür seni. hiçbir zaman neden deme sabırla bekle tevekkül et bak sonucunda ne kadar mutlu olacaksın. senin tek yardımcın duaların ve dualarımız sen Rabbime her Allahım dediğinde o da Kulum dermiş. Allahım senin için açılan ellerimizi boş bırakmaz inşaallah

benim eşim kan kanseriydi. kemoterapi gördü doktor bana %50 spermleri ölüdür dedi. test yapılması lazımmış ama yaptırmam ne yapayım sorun onda ya da bende bebek için evlenmedim mutlu olmak için evlendim. sen benim sorunumu biliyorsun ilişkiye giremiyorum defalarca boşanıcam dedim. bırakmam dedi. bebek kader yada kadersizlik değil canım size bişey olmasın

seni tanımıyrum ama dualarımdasın Allahım inşallah yüzünüzü güldürür
ferah olun :26:

umutların bitmesin tıp çok gelişti, spermi de bulacaklar ve bebeğiniz de olacak inşallah, kimler kimler umutsuzken hamile kaldı, Allah tan hayırlısını dileyin

sevgili minikgelin,
okuyunca çok üzüldüm ama Rabbim büyük inşallah hiç ummadığınız bir şekilde bebiş nasip eder size de! Dualarımızdasın!

Rabbim bizi yoktan var etti
tıp ilerledi ,tek bir sperm senin çaren
bu da asla imkansız değil
buna değil sedece biraz zamana ihtyacınız var
Allahım sizin sevginizi sınamasın
Tez zamanda versin bebeğinizi
iyi haberlerle gel inşallah

Back