Umutlarım bitti artık :( bebegimiz olmayacakmış

Rabbim bizi yoktan var etti
tıp ilerledi ,tek bir sperm senin çaren
bu da asla imkansız değil
buna değil sedece biraz zamana ihtyacınız var
Allahım sizin sevginizi sınamasın
Tez zamanda versin bebeğinizi
iyi haberlerle gel inşallah

tatlım hiç üzülme herşey bitti gibi düşünme sakın
bu sperm testi çok değişken bişey bu ay hiç çıkmaz bişeyden etkilenir vs.
ama diğer ay yaptırırsın ii çıkar.yani sonuçta yumurtayı dölleyecek olan bir tane sperm değilmi
allah yardımcın olsun canım ama sen güçlü ol ki eşine destek ol
şu an onun psikolojisi daha kötü durumdadır.
allahım kimseye evlat hasreti çektirmesin inşallah.

Rabbim bizi yoktan var etti
tıp ilerledi ,tek bir sperm senin çaren
bu da asla imkansız değil
buna değil sedece biraz zamana ihtyacınız var
Allahım sizin sevginizi sınamasın
Tez zamanda versin bebeğinizi
iyi haberlerle gel inşallah

üzülme canım yaa Rabbim ol derse hepsi olur. geçen gün forumda biri anlatıyodu eşimde hiç sperm yoktu keçiboynuzu kürüyle 2 milyon oldu diye.. bi tanıdığımızın eşindede aynı sorun vardı adamın belinden sperm bulup tüp bebek yaptılar umudunu kaybetme lütfen tıp çok ilerledi düşünsene belinden ameliyatla sperm alıp tüp bebek yapıyolar sen dirençli olki eşin üzülmesin o kendini daha çok suçlu hisseder şimdi ikinizinde canı yanıyor

cnm ALLAH yar we yardımcımız olsunnnn ....
bu kadar kendini üzme herşey ALLAHtan werende allah alanda ALLAHH....herşeyde wardır elbet bi hayır ...
cnmm elimizde diil üzülmemek biliyorum ama içini ferah tut ne mucizeler gerçekleşiyo hayatta ....

minikgeliiinnnnn tatlim okuyunca senin kadar ben de sasirdim, sen cok umut doluydun, böyle karamsarlik yakismiyor sana nolur ümidini kesme ama lütfen

canım sakın ola ki isyan etme dua et sana yardım edecektir rabbim inş onun kudreti nelere yetmez ki sabırlı ol eşinle birbirinize destek olun herşey yoluna girer inş

ben seni kasım ayı topiğinden hatırlıyorum. sakın üzülmeyin her şeyin bir çaresi vardır doktor %50 demiş bu çok büyük bir şans. sıfır şansınız var hiç şansınız yok dmeemiş ya. tüp bebekle artık binlerce insan hamile kalabiliyor. eminim eşin tedavi sonucu spermleri artacak çoğalacak. bunlarla ilgili kürlerde var onlarıda yaparsınız. yeterki inanarak yapın. strese girmeyin üzülmeyin. başka hastalıklarda çıkar Allah korusun

en çok da eşin adına üzüldüm.düşünsene onun durumunu.hamileyken hastaneye gitmiştim de bir kadın ağızda sakız gayet rahat bir edayla "kocamın çocuğu olmuyor tedavi olacak"demişti oradaki sekretere.üstelik kocası da yanındaydı adam kıpkırmızı oldu yerin dibine girdi resmen.onu hatırladım şimdi.ne kadar üzücü bir durum bir de onların erkeklik gururları falan böyle şeyleri hiç kaldıramıyorlar.
canım ne mucizeler duyuyoruz bu konuda.inşallah sizinki de gerçekleşir.çok şükür ki sende bir sorun yokmuş.illa ki bulununacaktır o sperm.Rabbim tez zamanda verecektir sana da bebişini dua et ve asla isyan etme canım.
o çocuk istemeyen kadın hamile kalmış ya işte onun imtihanı o ,seninki bu,birininde çocuğu olur hayırsız çıkar.Allah herşeyin en doğrusunu bilir.sana düşen dua edip eşine destek olmak ve tedaviyi aksatmamak.

çok üzüldüm okuyunca bana doktor senin çocugun olmaz demişti hiç bi açıklama yapmadan bütün dünyam yıkılmıştı eve gidene kadar alamıştım eşimi aradım bende ayrılalım demiştim eşime ama sonra başka doktora gittim bi ümit olsada var ALLAHDAN ümit kesilmez inşallah bi yükselme olur eşimde

canım başlığını görünce hemen açtım bi solukta okudum yazdıklarını.. ama inan imkansız değil.. ALLAHIM yeter ki ol desin.. ve inanır mısın o kadar çok şey okuduk ki böyle imkansız denen olaylar hakkında.. ben de Allahıma bin şükür tüp bebek ile hamile kaldım. bi sürü test rahim filmi derken tek tüpün kapalı olduğu söylendi. o an kendimi o kadar suçlu hissetmiştim ki eşime ayrılalım sen başkasıyla evlen çocuk sevgisini tat dedim. çok kızmıştı bana. insan o an ne yapacağını ne düşüneceğini bilmiyor. ama sonra araştırdık çok şükür tüp bebek tedavisine başladık. ordaki doktorlarım rahim filminni yanlış çekildiğini, tüpmü kapalı olmadığını, sebepsiz infertilite olduğumuzu söyledi. yani ne eşimden kaynaklı ne benden kaynaklıydı sorunumuz. velev ki öyle olsun.. kim istemez yavrusu olsun. eminim eşin sendne çok daha fazla üzülmüştür.. şu an en önemli şey benim eşimin de bana dediği gibi birbirinize destek olmanız.. tüp bebek doktorlarımızda hep öyle dediler. önce topicleri araştır cnm sperm sayısını ve kalitesini artırıcı yiyecekler kürler var. onları deneyin bence. sonra da tüp bebek merkezine başvurun. arkadaşlar da bahsetmiş tese denilen bir ameliyat var eşinden sperm ararlar. ve inşallah çıkacak en az 1 sperm bile çocuğunuzun olması için yeterli.. takip edicem seni cnm. dualarımdasın. yardım edebileceğim birşey olursa mutlaka yaz.. ama ne olur imkansız deme..

canım rabbim 'ol' deyince olmayacak hiçbirşey yoktur.benim annem de kadın hastalığından ameliyat olmuş ve doktor bu ameliyattan sonra senin asla çocuğun olmaz,boşuna doktor doktor dolaşıp tedevi görme,senin çocuğunun olması imkansız demiş,bu sözlerden sadece bir kaç ay sonra hem de hiç bir tedavi görmeden annemin çocuğu olmuş.hamile kalınca annem o doktora gitmiş tahlil sonuçlarını göstermiş adam şok olmuş...yani canım rabbim isteyince her şey olur,sen kalbini allah a bağla,bol bol dua et.rabbim yar ve yardımcın olsun canım...

bebeğim konuyu görünce hemen açtım.
inanamadım belki yazdıklarına..
her ay yeni umuttu bizimkii..
çok şaşırdım ama unutmakii ALLAH çok büyük..
ve o ol derse olmayacak bişey yok...
bol boll dua et meleğim...
ALLAH dualarımızı elbet kabul edecektir.
bende dua ediyorumm bitanem ve inanıyorum bizde ANNE olacağız.....

Allah´a inaniyoruz, o halde basimiza gelenlerinde bir nedeni oldugunu kabul etmeliyiz.
Caniniz sag, esinizle birbirinizi seviyorsunuz, en önemlisi sagliklisiniz.
Cocugum olsun diye doktor doktor gezen, cocugu olduktan sonra cift kurban kesen sonrada o cocugu
ortada birakip giden insanlar taniyorum.
Allah vermiyorsa israra gerek yok, durumu kabullenmek ve sükretmek gerekli.
Ne var yani, hayatimiz cocuksuz cok mu bos, cok mu anlamsiz yasamak?
Evlat edinirsiniz, koruyucu aile olursunuz, istedikten sonra teselli yolu cok.
Bunda bu kadar yikilacak birsey yok.
Birbirinizi, evliliginizi cocuk cocuk diye yipratmayin.

şimdi geldim ve yeni gördüm canım arkadaşım, her zaman yanındayız bol bol dua ediyorum sana...

canım benimmm Rabbim dert verip derman arattırmasın size inş.

dualarımız, sabır taşımız bizim... sen de dualarımdasın canımmm hayırlı haberler alırsınız inş.

Canım yeis yani ümitsizlik haramdır,sakın ümitsizliğe kapılma Rabb'im ol der ve olur,O değil midir yoktan var eden.
Hem artık bu konuda tedavi yöntemleri o kadar çeşitlendi ki insan hayrette kalıyor,inşallah Allah'ım o yöntemlerden birini vesile kılar ve nimetinden mahrum bırakmaz sizi.
ümitle,sabırla tedavi ol ve dua et Rabb'im hayırlı kapılar açsın...

cnm benim hiç üzülmeyin ağlamayında inan bana bebeğiniz olur tüp bebek merkezleri sperm olmasada bulabilen merkezler adıı üstünde tüp bebek üzlmeyin...ayrıca dr nuz da demiş yüzde 50 şans var diye dememişki size yüzde 1 felan diyee .... benim bir arkadaşımında eşinde sperm yoktu olmamasna ragmen hamile kaldı tüp bebekle cnm mevlam büyük karalarıı bağlamayın size dua edicem sıkmayın canınıızı

canım kaç gündür forma giremedim. ve haberini yeni okudum. ama umutsuzluğa kapılma. elbet bir tanede olsa sperm hücresi bulunacaktır. bol bol dua et. Allahtan ümit kesilmez canım.

canımsın canım arkadaşım...
yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm.inan ki bir bu yolda beraber yürüdük..yürüyeceğiz ve Allahın izniyle gelicek bebişlerimiz..
herşeyden önce umudumuzu hiç yitirmeyeceğiz her gün yepyeni umutlar yeşerecek içimizde
ve bol bol dua edeceğiz canımmm...

Allahın izniyle herşeyin çaresi var artık ..iyi bir merkezde tedaviyle bebeğiniz olacak inşallah...
duacınım dualarımdasın iyi temiz kalpli arkadaşım..

tatlım benim yeni haberim oldu durumdan.sabret kuzum inş sabrin sonunda mucize haberler alıcaz.tedavi sonucunda allahın izniyle sperm çıkacak ve o gün yumurtana enjekte edecekler o spermi ve mercimeğin seninle olacak tatlım.ilk seferde tutunacak bebişin sana böyle düşün.sakın ümitsizliğe kapılma.hepimiz en zor durumda hemen ümitsizliğe kapılıyoruz ama ümitsizlik şeytandan cnm.şeytana mağlup olma.allaha sığın.eşine destek ver.erkekler böyle durumları gurur meselesi yapıyolar.kendilerini toplumdan soyutluyolar.yardımcı ol eşine.bu bizim imtihanımız de.elele bu imtihanı geçeceksiniz inş.sonunda selamete ereceksiniz dualarımız seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…