Umutlarım bitti artık :( bebegimiz olmayacakmış

Canım benimm inan bana şu yazını okurken çok kötü oldum sakın üzülme ve okurken ne hissettim biliyormusun, senin bebeğin olacak inşallah yüce Allah'ın izniyle herşey yoluna girecek bilmiyorum ama bir an içimi öyle bir duygu sardı lütfen bizleri haberdar et...

Şimdi benim anlamadıgım olay arkadasımız konu acmıs bebegı olmuyor dıye de ama altta hamılelık takvımı var?nasıl oluyor bu şimdi???

Şimdi benim anlamadıgım olay arkadasımız konu acmıs bebegı olmuyor dıye de ama altta hamılelık takvımı var?nasıl oluyor bu şimdi???

canım sf 42 ye bakarsan arkadaşımız hamile kaldı :) her şey Rabbimin izni ile...

Son düzenleme:
ilk msjını okuduğumda çok üzülmüştüm ama içimden bir his bebişleri olacak diyordu.. Öğrendimki son sayfalarda bebeğin olmuş o kadar mutlu oldum ki sevinçten ağladım.. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu..

Son düzenleme:
merhaba kızlar konuyu açtıgım an dün gibi aklımda ..
rabbim bugunleri gösterdi çok şükür kimse umutsuz olmasın eger nasibimizde varsa oluyormuş cogu doktor sizin çocugunuz olmaz demesine ragmen oluyor işte:)
5 aylık olcazz büyüdük:) 1 haftadır hareketlerini hisediyorum tarifi yok o an ne işim varsa bırakıyorum öle mal mal kendimi dinliyorum:):):)
rabbim çok büyükkkkk inanıyorumki canı yürekten evlat isteyen kimsenin kucagını boş bırakmıycak hep dua ediyorummmm herkes için...
dogumdan sonra bebişimin resmini koyarım inş teyzeleri görsün diye :)ogunlerde nasip olur inş:)

inşallah canım o günleride görücez,sağsalim alıcaksın bebişini.bizde doğumunda bol bol ayetelkürsü olucaz

bebişin cinsiyeti belli oldu mu minikgelin??
:)

Rabbim sizede anne baba olmayı nasip eder inş cnm gönülden isteyince olmayan şey yok ama sakın isyana düşmeyin herşeye rahmen şükürler olsun diyin Rabbim sabır versin size inş

inşallah canım o günleride görücez,sağsalim alıcaksın bebişini.bizde doğumunda bol bol ayetelkürsü olucaz
İnş cnmmmm bnmmm ben hergun dua edıyorum rabbım kımsenın kucağını boş bırakmasın dıye :)

Mutlu son diye ben buna derim :)
Çok şükür rabbım herkezi mutlu sona eriştirsin inş:)

bebişin cinsiyeti belli oldu mu minikgelin??
:)
Evt teyzesi inş kızım olacak:))

Rabbim sizede anne baba olmayı nasip eder inş cnm gönülden isteyince olmayan şey yok ama sakın isyana düşmeyin herşeye rahmen şükürler olsun diyin Rabbim sabır versin size inş
Hamileyim cnm bnm Rabbim inş tamamında erdirir kucağıma da alırım rabbım herkese nasıp etsın

sana daha önce de yazmısıtım halen daha yazdıgına bakınca aglıyorum çünküü bende sen gibi anne olmak için caba içersindeyimmm Ama bak kaç aylık oldunALLAHIM kucagına almayı nasip etsin ALLAH Her nerde varsa herkese nasip etsin bu hasret çok zor çok acı bu ay asılamam oldu bugün 6 günü AALLAHIM nasip ederse olacak inş

cnmmm şimdi baktım sonucun negatif çıkmış ama yılmak yok bak ben ikinci tüp bebekte pozitifi gördümmmm ve inan ikinci tüp bebekte daha umut doluydummmm pes etmek yok üzülmek yok..sperm ve yumurta varsaaaaa olmaması için neden yok emin ol sanslı durumdasın inan okdr çok çift varki ömürleri boyunca evlat sahibi olamıycagını bilen ...
çok çok sevindim inan,hayalimdir hep bir kız evlat,allah minik kızına uzun ömürler versin..

rabbim sana en kısa zamanda minik bi kızevlat göndersinnn inşşşş:)hamilelerin duası tutarmış inş olur:)
hep dua ediyorum isteyen herkese rabbim nasip etsin diye

benim dee tüp bebek olacak sanırımm o da tutarsa tabii ümidim kalmadı artık çok üzülüyorumm
evet hasta ne doluydu tüp bebek için o kadar kalabalım kii ALLAHIM aratmasın kimseye
ben tüp bebek işleminden çok korkuyırumm evet bebek için katlanırım belki ama
sanırım oraya kadar benim gücüm yetmicek gibi geliyor artıkk

canımmmm benim tüp bebek dedigin nedirkiiiiiii inan çok bsit eger zor olsaydı ben 3 ay içinde iki kez tüp bebek yaptırırmıydım hiççç 100 e yakın göbekten igne vurundummm ve ben kiiiii igneyi görünce aglayan biriyim okdr korkarım ama rabbim o sıra öyle bi güc veriyorki biliyorsun her bir igne bebegine seni daha yaklaştırıyor ....ben pozitif sonucu alınca tüm herşeyi çektigim zorlugu herşeyi unuttum gittiii sanki normal yolla hamile kalmnışım gibi geliyor o derece....
en baştan korkuyorum gücüm yetermi demeeeee gücün yetecek korkmuycaksında heycanlanacaksın gün sayacaksın:) emin ol zor olsa 3 ay içinde iki kez yaptırmazdım ve inan eger ikincide negatif olsaydı 3 ay sonra bidaha deniycektimmmmmmm maddi gücüm yettikce deniycektimmmmnolur olmusuz olma bak benimkonunun ilk sayfalarını okuuuu ne hallerden nerelere geldimmmmm rabbim bukdr çok isteyen hiç kimsenin kucagını boş bırakmaz cnm bnmm üzülme nolurrrrr

iki bucuk sene oldu beebk için çırpınalı ilk bi senesi bosuna doktora gitmekle getii
su bir bucuk senede ise birseyleri düzeltmek için her seferin de belki bu ay oldu demekle ama olmadı
bi tene amaliat bi tane asılama geçirdim o amaliatheneye girmek bile beni korkutuyor bilmiyorum
ama ben suan düşünemiyorum tüp bebegii cesaretim yok suan belki daha sonraa nasıl olsa her ay hayal kırıklıgı
alıştım artık sen çok sanslısın bencee ALLAHIM çok aratmadı sana bebegine sana saglık versin rabbim

Slm kızlar bu konuyu açalı 1 sene oldu ilk açtığım an dün gibi daha hiç cocuğunuz olmaz demişti doktor dünyalar başıma yıkılmıştı
İnsan hiç tatmadıgı bi duyguya sahip olamayacağını öğrenmek insanı bukdr yaralarmıydı biri dese inanmazdım ama ömrümden ömür gitti .. Tedaviler amlytlar derken çok sürmeden Temmuz ayında tüp bebek tuttu ve hamile kaldım :) haftaya doğumum var kısmetse çok şükür Rabb'ime .. Başımdan gecen o zor dönemleri unuttum şimdi bana git o kocayı boşa ondan cocuk olmaz diyen doktorun yan odasındaki doktora gidiyorum ve her o kadını gördüğümde yüzümde gülümseme oluyor bak sana inat hamileyim diyesim geliyor :)
Heyecanlıyım kucağıma kızımı alcam haftaya garip tuhaf bi duygu anne olcam anne :) küçücük elleri gözleri ayakları olan bi melek benim evladım olacak inş .. Herşey hazır odası kıyafetleri yapabileceğim en ince ayrıntısına kdr zevkle yaptım odasına girip girip bakıp çıkıyorum .. Rabbim isteyen herkese nasip etsin şu iki günlük dünyada kimseyi evladı ile ve evlatsızlık ile sınamasın inş ..

canım benm çok sevindim allahım hayırlısıyla doğum yapmayı nasip etsin:) sağlıklı bir bebeğin olsun inşallah yumuk yumuk ellerindenden tutup kk teyzeleri yerine öp emi:)

Cnm hayirli haberlerini bekliyoruz insAllah

Ilk aglayatak okusdum hemen son sayfayi actim baktim oyleeeee sevindum kiiiiiii. oy canim benimm yaaaa. cok sevuncliyimmm hic tanimadannnnn. bi insana nasil bu kadar sevinilir hayrett....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…