Umutlarım bitti artık :( bebegimiz olmayacakmış

Allah razı olsun kızlar Çarşamba doğurcam inş 2 gün erken kavuşcam kızıma :) dua etcem doguma girerken Rabbim isteyen herkese yaşatsın diye .. Bugüne kdr hep doğumhane önünde bekleyen olurdum şimdi beni bekleyenler olacak inş .. Bu duygu tarifsiz inş sağlıkla kucağıma alırım iki gün sonra dua edin bize .
Biz hep dua ediyoruz sizlere

ayyyyyyy ağlıycam galiba. sen bana cesaret verdin be abla ben iki düşük yaptım. kimyasal gebelik dediler. yorulmuştu ruhum. ama senin hikayeni okuyunca bi istek geldi . mücadeleye devam bana da dua edin ablalarım

öncelikle merhaba..inan yazdıklarını okuken allahım inşallah bi bebeğin olur diye dua etmiştim ve bi de son sayfaya bakıyım neler olmus bi gelişme varmı diye gözlerime inanamadım ..Yüce allahım sen ne büyüksün,rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah..ben daha 27 haftadayım..sabırsızlıkla bekliorumm bebeğimi :)) kocaman svgiler...

ilk mesaji okudum çok uzuldum
son sayfayi okudum çok sevindim :)
Allahin izniyle sagliklica dogsun in$ yavrun
tek mi ikiz mi onu anlamadim ben bitek :)

ah canım ilk mesajı okudum çok üzülmüştüm. tam bişeyler yazacaktım ki altta gebelik takvimini gördüm. çok sevindim. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bebek hasreti, her ay umutla beklemek nasıl bişeydir ben iyi bilirim. tam 5 yıl bekledim ben de.. allah isteyen herkese nasip etsin, bu duyguyu tattırsın..

Cnm kuzumu almisindir kucagina
Allah herkese nasip etsin bu duyguyu insAllah

Rabbim hayırlı sağlıklı evlat etsin inşallahhhhhhhh
Bize de tez zamanda hayırla sağlıkla nasip etsin inşallahhhhhh

Allah razı olsun hepinizde kızlar :) 2 aylık olduk zilllimizilli bi kızım var bocukgözlü:)hergun şükrediyorum biraz fazla uyusaözlüyorum3) Rabbim herkese nasip etsin cok guzel bı duygu

ben de bi ilk mesajı okudum bi de son sayfayı tabi aralardaki sayfaları yaşamak kim bilir ne kadar zor olmuştur canım ama sonunun byle bitmesi cidden bi mucize...çok tebrik ediyorum..Rabbim evlatlarımızın kıymetini bilmeyi nasip etsin..şanslılardansın bilesin...

sanırım şuanda kızın kucağında o kadar zorlu süreç yaşamışsın ki bütün sayfları bir çırpıda okudum ağladım tabiki bende 4 aylık kızıma hamileyim mart 2013 te hamiş kalanlar topiğinden pek dışarı çıkmam gözüm takıldı umutların bitmişti ama rabbim o kadar yüce ki arkadaşım şimdi kızını kucağında taşıyorsun oysa ilk yazında imkansız demişsin hep mutlu olun bizde hayırlısıyla kucağımıza alalım... sevgiyle kalın

geldi geçti çok şükür ve unuttum herşeyi rabbim her zorlugun sonunda böyle güzel şeyler yaşatıp unuttursun herkese her istedigini inş:)senin bebeginde hayırlı olsun saglıkla kucagına al cnm bnm

hayırlı olsun saglıkla kucagına al cnm bnm gerçekten imansızdı ama bak gecen sene bu ay trasnferim oldu ve hamile kaldım 1 sene geçti bile çok şükür:)hayırlı dogumlar yap kucagına al inş cnm bnm şahane bi duygu:)

valla bende çok duygulandım ama çok şükürki yıllarca aratmamış buna çok şükredin :) bende 15 aydır deniyorum.çikolata kistinden ameliyat oldum defalarca ilaç tedavisi gördüm olmadı olmadı.bu ay aşılama yapıldı oda tutmadı.bu sferde rahim ağzında et var yine hop ameliyat dediler.benide çoook uzun bir süreç daha bekliyor.rabbim umarım sizin gibi benimde güzel haberler verdiğim günü gösterir.banada dua edersen,z sevinrm.tekrar hayırlı olsun.

cnm şimdi senin yazını okuyunca kendi yaşadıklarım aklıma geldi,ben yaklaşık çikolata kistinden 10 yıl çektim ameliyatlar bir ton ilaçlar
doktorlar senin bebeğin çok zor olur diye hep morel bozdular sonra evlendim üstüne eşiminde sperleri çok düşük çıktı doktor bize sizin normal bir şekilde olmaz aşılama bile tutmaz belki tüp bebek deneyin dedi doğal olarak yıkılıyorsun tam ümitlerimi artık tüketmiştimki hala 4 cm kistim olmasna ragmen normal bir şekilde hamile kaldım doktorum bile çok şaşırdı benim kistim olmasına rağmen ve eşimin durumunuda bile bile normal yolla tutmasına ve şimdi doktorum herkese seni anlatıcam dedi bencede anlatsın hayatta imkansız diye bişey yokmuş mücadelem 3 yılı geçti ama şimdi inşallah kucağıma alacağım günü bekliyrum inşallah seninde bu mutlu haberini en kısa zamanda alrırız

sende bana umut oldun :))) teşekkür ederm gerçekten yazdığın için.tabiki her şey yüce rabbimin izniyle oluyor.bende sabırla bekliyorum.inşallah sağ salim alırsın çocuğunu kucağına:)

Canım ben o zamandan beri girmedim siteye ama bugün eski yazıları okurken gözüme takıldı vee bebeğin olmuş tebrik ederim ben ilk cevap yazanlardandım sana benimde olmuyo demiştim bak benim halen yok birde bizîm herşey normaldi allahın işi işte bende bu ay tp bebeğe başlıcam bakalım hayırlısı ama şunu bil bana yüzde yüz umut oldun

Son düzenleme:

ayyyy gözlerim dolu dolu okudum olup biteni ama altta takvimi görünce ve miniğin doğmuşşş nasıl sevindim anlatamam
demekki hemen kestirip atmamak gerekiyor hiç olmayacak zannederken rabbim sana bir evlat vermiş ne güzellll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…