- 9 Ocak 2012
- 2.495
- 23
- 158
- Konu Sahibi minikgelin
-
Bügünde ikinci kan testini yaptık KiZlar iki kat artması gerekiyor demişti doktor benimki 3 kat artmiş:))))) ikiz olabilir belki böle arttığı icin:))) bakalım 10 gun sonra ins öğreneceğiz Allah nasip ederse...
Korkularım cok wc ye her gittiğimde kan gorcem diye korkuyorum bu korkularım sanırım hiç bitmiycek kucağıma alana kdr:)))
Hayat garip 4 ay once basıma ikilin dunya şimdi benim icin yeniden doğdu 9 Ağustos dogum gunum yeni doğdum ben:)
Rabbim herkese nasip..annemle babam bilmiyorlardı tup bebek yaptırdığımızı cok üzülürler eşimde söyleme körü olurlar demişti bugun sonuc kesinlesince annemi aradım annane oluyorsun dedim ağladı o ağladı ben ağladım :) bilse tup bebek yaptırdığımızı nekdr uzulurdu:) sonunda anneme babama torun verebilcem ..
Anne Olcam anne :) söylerken bile inanamıyorum...
Rabbim su iki gunluk dünyada kimseyi korktuğu şeylerle sinamasin kimseyi darda bırakmasın yüce Rabbim..yuvayı yuva yapan evlattan kimseyi mahrum bırakmasın :)
Hepinizi seviyorum destekleriniz dualarınız olmazsa neyapardim:)
Esim akrabaları arkadaşları aradı ilk öğrendiğimiz an benze hemen pc yı aldım sizlere yazdım ...herkeslerden once sizlere :)))
Bügünde ikinci kan testini yaptık KiZlar iki kat artması gerekiyor demişti doktor benimki 3 kat artmiş:))))) ikiz olabilir belki böle arttığı icin:))) bakalım 10 gun sonra ins öğreneceğiz Allah nasip ederse...
Korkularım cok wc ye her gittiğimde kan gorcem diye korkuyorum bu korkularım sanırım hiç bitmiycek kucağıma alana kdr:)))
Hayat garip 4 ay once basıma ikilin dunya şimdi benim icin yeniden doğdu 9 Ağustos dogum gunum yeni doğdum ben:)
Rabbim herkese nasip..annemle babam bilmiyorlardı tup bebek yaptırdığımızı cok üzülürler eşimde söyleme körü olurlar demişti bugun sonuc kesinlesince annemi aradım annane oluyorsun dedim ağladı o ağladı ben ağladım :) bilse tup bebek yaptırdığımızı nekdr uzulurdu:) sonunda anneme babama torun verebilcem ..
Anne Olcam anne :) söylerken bile inanamıyorum...
Rabbim su iki gunluk dünyada kimseyi korktuğu şeylerle sinamasin kimseyi darda bırakmasın yüce Rabbim..yuvayı yuva yapan evlattan kimseyi mahrum bırakmasın :)
Hepinizi seviyorum destekleriniz dualarınız olmazsa neyapardim:)
Esim akrabaları arkadaşları aradı ilk öğrendiğimiz an benze hemen pc yı aldım sizlere yazdım ...herkeslerden once sizlere :)))
kızlar allah razı olsun hepinizden dualarla ayaktayız çok inanıyorum hiç birimiz birbirimizi görmedik ama hep dua ettik birbirimize..
28 senelik ömrümün en güzel gunu 9 agustos..
kelime bulamıyorum ne diycegimi bilemiyorummmm ..
ilk trasnferimden çok faklıydı hisediyordum belirtiler vardıı heppp ama işte insan korkuyor ya yoksa diye..
cok yoruldum rabbim biliyor 3.deneme okdr gözümde buyumustukii...
telefonlarımız susmuyor herkes çok mutluuu
rabbim bu duyguyu herkese yasatsın kimse mahrum kalmasınnn hep dua etcemm hep..
istemsiz aglıyorum hala ...cok şukur binlerce kez şukur..
hayallerimi gerceklestircem minik kıyafetler alcam hamile kyafetleri cocuk odası eşyası bunlar benim için ulaşması zor olan şeylerdi..şimdi tam içindeyim bunların..inşşş rabbim sonunuda hayır getirir saglıklı sıhatli evlatlar nasip eder..benim için yeni bir hayat bugunden itibaren başladı..rabbim hepinize yaşatsın inş..daha detaylı yazmak istiyorum ama tıkanıyorum yazarken aglıyorumm..allah hepnizden razı olsun
kızlar muayeneden geldim keseyi gördük çok şükür:)ben ikiz istiyordum bukdr eziyete bikrede dogurup kurtulayım diyordum kısmet olmadı çok şükür tek kese gördük..15 gün sonra kalp atısını duydukmu tam anlamıyla hamile olcam inş..kalp atısını görmessen rahat yok bana:)garip bi duygu ilk kez kadın dogu servisinde hamileleri görmek üzmedi benii hepsine tebbesümle baktım eskiden olsa başımı bile kaldıramasdım üzüldügüm için..cok şükür rabbim bugunude gösterdi bana:)
buda teyzeleri için ilk resmi bebişimin:)darısı hepnize inş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?