Umutlarım bitti artık :( bebegimiz olmayacakmış

COKKKKKK SEVINDIMMM CNMM BENIMMMMM

bakk allahtan umit kesilmez ,umutsuzluk yokkkkkkkkk,olumsuz dusunmekkk hicccccc yok allahin izniylee hepiimiz enn hayirli zamanda anne olucazzz insallahhhhhh
allah yolunuzu acik etsinnnnnnnnn cnmmm cok sevindimmmmmm
lutfen su uzuntulu avatarinida cok guzel bi bebis remi ile degistirrrrrr
huzunnn yokkkkkkkkkk
artik mutlu ol cnmmmm
az sabirrr geicek bebisinn allahin izniylee belkide bebeislerrrrinnnnn
mucksss

canım bu çok süper bir haber ve allah çok büyük sen umutlarım bitti bebeğim olmayacak dedin ve hani bi söz var tam bu durma uygun
kul sıkışmayınca hızır yetişmez
inşallah bebişin sana tutunur hatta bebişlerin diyelimmm gelişmeleri takipteyiz allah yardımcın olsun

canım canım canım benimmmm.öyle çok sevindim ki bu yeni gelişmeye.bu topiği açtığında nöbetteydim ve göz yaşlarımı tutamadan okudum yazdıklarını.ve şimdi yine nöbetteyim ve aynı durumda salya sümük ağladım valla.rabbim hiç birimizin kucağını bu uğurda boş bırakmasın inşallah.rabbim çok büyük. inanıyorum ki bebişlerin olacak.ve gerçekten hiç umudumu yitirmemiştim en başından beri.hiç sperm yok derken bile.

tekrardan tebrik ediyorum.eeee artık hamileyim demeni bekliyorum.belki başka bi nöbetimde yine gözyaşlarına boğarsın beni

okuyunca cok duygulandim ins ALLAH saglikli kucagina almayida nasip eder,,,cok seviniyorum boyle seyleri okuyunca

canım inan okurken gözümden yaş geldi üzülme allah büyük ümidini kaybetme savaş bol bol dua et rabbim dualarını kabul eder inşallah istanbulda yaşıyorsan eyü sultana git orda dua et olmayacak deme çok zor bir durum allah yardımcınız olsun eşin içinde çok üzücü yıkılmıştır. bir bakmışsın iyi haberler var ama sabır bizim komşumuzda öyle olmuştu 10 sene çocukları olmadı onlarda vaz geçtiler beraber yaşlanmaya karar verdiler yada bebek evlatlık alırız dediler ama tabi evlatlık almak o kadar kolay birşey değil neyse 10 sene sonra birgün midesi ağrıyo diye doktora gitti bir baktı ki hamile allah işte hiç ummadıkları bir anda bebek sahibi oldular biribirinize desdek olun güçlü olun biribirinze senin yüzünden tribi yapmayın allahın taktiri ve daha herşey bitmedi 3,4 sene mi geçti diye konuşun biribirinizi kaybetmeyin canım senin için bu gece yasin okuyacağım

inan seni daha önce tanımadığıma bu sayfayı geç gördüğüme üzüldüm sen umudun tablosusun transfer ve doğumla tablonu tamamlıcaksın hiç tanımadığım bi insan için önce ağladım şimdide mutlu oldum en baştan son sayfaya kadar her satırınla yüreğime dokundun Allah gönlüne göre versin herşeyi seni arkadaş listeme ekliem ve bebek haberini sabırsızlıkla beklicem inşallah en kısa zamanda ben de sana bu haberi veririm Allah ım hepimizin dualarını kabul edip anneliği yaşatsın tek dileğimve beklentim bu hayattan

minik gelin ilk önce ilk sayfayı okudum. bu gün karşılaştım topiğinle. son sayfaya bakayım dedim. ve çoooooooooook mutlu oldum. sana tavsiyem ilk başta yazdıklarını oku. ne kadar yol katettiğini kendin göreceksin. Allah yolunu açık etsin.

konuları tam okumadım ama anladığım kadarıyla eşinin spermi yokmuş ama şimdi düzeldimi hamilemisin canım
eğer öyleyse gözünaydın canım.allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaallah:)

Allahım size ve sizin gibi evlat sahibi olmak isteyen herkese hayırlı bebişler versin inşllah:93:

Canım rabbim sabır versin çok geçmiş olsun bizde sizin durumunuzdayız senin yaşadıklarının aynısını yaşadım malesef bizim tese ameliyatında bulunamadı hayatım değişti eşimin psikolojisi değişti boşanmak istedi ama çok şükür atlattık tekrar doktora gideceğiz yine aynı şeyleri söylerlerse evlat edinmek istiyoruz inşallah sizin bulunur rabbim denk getirsin sen daha güçlü olmalısın desemde için en ufak reklamda bebek dahi görsen kan ağlıyor kibak

ah canım benim baştan sona okumaya çalıştım yazdıklarını çok içim acıdı ama bak zaferle sonuçlanmış Allah devamınıda getirsin inşallahhh
sakın ha sakın ümitsizliğe kapılmaaaaaaa asla kapılmaaaaaaaaa
Allah atayım diye köşeye bıraktığın çiçeğe can vermiyormu canım?
bak hep kendi hayatından kesitler aldım umuda doğru nasıl gittiğini göresin diye
Allah var ve o hep yanımızda yanlızca bizi sınıyor o kadar
umudunu asla kaybetme canımın içi
inşallah artık hemen bebişine kavuşursunnnnnnnnn

tmm hemen avatarımı deiştiriyorum cnm :)nefes aldıgım her an umut var biliyorum artık:)
aynen öle cnmm her gece 2 ay boyunca yatarken agladım dua ettimmmm rabbime cok yakın oldum hisettim.. ona daha iyi bi kul olmak için fazlasıyla çalışcam inşş:)
ya inş diger nöbetine hamile oldugumu yazarım cnmın içiiiiiiiiiii bu forum cok garip okdr çok kişiyle yazışıyorum inan kalplerinizi hisediyorum dualarınızı hep hisettimmmm rabbim her yuvaya cocuk nasip etsin inş.. biliyırmusun tğp bebek merkezinin bir duvarı komple merkez sayesinde hamile kalanların bebeklerinin resimleriyle dolu her gittigimde bende buraya bebişlerimin resimlerini koyarmıyım acaba diye hayal ediyordum ilk iişim oraya dogum yaparsam kısmet olursa bebişlerimin resmini asmak:)

okuyunca cok duygulandim ins ALLAH saglikli kucagina almayida nasip eder,,,cok seviniyorum boyle seyleri okuyunca
allah razı olsun cnmmm bnm rabbim kimseyi darda bırakmasın herkonuda..isteyen herkese nasiip etsin inş
biliyormusun 2 ay dır ögrendik bunu ama bana ömür geçti heleki okuduklarım iyicene üzüyodu ssenelerdir bebek bekleyenleri ..rabbimmm büyükkkk ben bu durmumuuzu ögrenmeden önce 1 tane cocuk istiyordum çalıştıgımdan bakamam diye:) ama şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii her sene dogurcam hersene:)::):)
4 tane bebiş istiyorum allahıjm nasiip ederse:)

canım benim çok sevindimmmmmmmmmm
inşallah peş peşe güzel haberleri verirsin bizlere tatlımmmmmmmmmmmm

canım benim çok sevindimmmmmmmmmm
inşallah peş peşe güzel haberleri verirsin bizlere tatlımmmmmmmmmmmm
ay inş cnm bnm inş.. zor atlattık inş sonucuda iyi olur rabbime emanetiz inşşşş yüzümüz güler çok hayallerim var inan anlatmayla bitiremem:)

Minikgelin Tebrikler:)İnş daha olumlu sonuçlar alırsınız
amin cnm bnm inşşşşş innnnn:)

Minikgelinim canım transfer ne zaman gerçekleştirilecek? tarih verdiler mi?

cnm doktor ya perşembe yada cumtesi olacak dedii.. bir gün öncesinden arıycaklar..
eger yarın aramazlarsa perşembe ararım merak ederim noldu diye:)

okuyan herkes gibi benim de gözlerim doldu. Allah yardımcınız olsun. Güzel haberlerinizi alırız inşaallah.

okuyan herkes gibi benim de gözlerim doldu. Allah yardımcınız olsun. Güzel haberlerinizi alırız inşaallah.

allah razı olsun cnm bnmmm inşş rabbim isteyen herkese nasip eder kalbim pır pır atıyorrr o hamile kıyafetlerini giyenlere hep imrenmiştim inş rabbim banada nasip eder tostopalak bi hamiş olurum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…