- 5 Mart 2019
- 122
- 273
- 33
Canım kolay değil ama biraz da olsun kendime zaman ayırıyorum açıkçası kimse de artık sormuyor durumları bilenler .. bilmeyenlere de hayırlısı diyorum .. inan zaten kendi derdimiz yetiyor kimseyle uğraşacak gücümde yok .. sevdiğimiz insanlar zaten hep yanımızdalarMasallah Rabbim umudunuzu bosa cikarmasn ins kendini nasil toparliyorsnz ve cevrenin laflarina katlaniyorsnz
5 yıllık evliyim ve son 4 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz ama maalesef bir türlü olmadı dualar okudum kürler denedim yumurtlama takipleri ve en son aşılama yaptırdım bugün 13. Günü ve dün adet oldum moralim çok bozuk ve eşime daha söyleyemedim bile kimseyle paylaşamıyorum çok doldum bende buraya yazmak istedim benden sonra evlenenlerin çocukları oldu ve kendimi çok ezik hissediyorum öğretmenim okula gitmek istemiyorum çünkü benden sonra evlenen arkadaşlarım hamile ve sanki herkes bana acıyormuş gibi geliyor sanki hep tek başıma kalacakmışım gibi geliyor bu psikolojiden nasıl çıkabilirm ve benimle aynı durumları yaşayıp hamile kalan arkadaşlarım geçirdikleri süreçleri yazarsa belki kaybettiğim umudumu geri kazanabiliriM şimdiden herkese teşekkür ederim
Bu ay iğne bile zorladı bizi deTeşekkür ederim inşallah Rabbim çok bekletmeden kucağına almayı nasip eder aslında tüp bebek istiyorum ama eşim yanaşmıyor bir sene ara ver dedi elim kolum bağlı inşallah Rabbim tüm isteyenlere versin
AminMerhaba canim bizde 1.5 seneye yakin evliyizz bizimde olmuyor senin hissettiklerinin aynisini hissediyorm bnden sonra evlenenler once evlenenler hepsi hamile Rabbim nasip etmiyor buda bir imtihan ama insan cok uzuluyor Rabbim imtihanimizi kolaylastirsn ins
Böyle hikayeleri duyunca umutlanıyorum çok sevindim senin adına Rabbim sağlık sıhat versin evladına inşallah bende hiç ummadığım bir anda o müjdeli haberi alırımUmudunuzu kaybetmeyin lütfen. 2 sene önce bu zamanlar doğal yoldan çocuğunuzun olması neredeyse imkansız demişlerdi ama şuan bebeğim 4 aylık kucağımda. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki, psikolojik olarak çok yıpranmıştım etraf baskısı bi yandan tüp bebek denedik tutmadı bi yandan. Ama sonra kendiliğinden hiç beklemediğim bi anda nasip oldu. Rabbim size de en yakın zamanda sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah.
Çok geçmiş olsun umarım şuan bi sorunun yokturBelirtisi boyunda şişlik oluyor tabi dışarıdaysa benimki dışarıdaydı. Ultrosyonda anlıyorlar kesin teşhis için biyopsiye gönderiyorlar. Hasımato bir cok hastalıkla benzer belirtiler gösteriyor bende bilmezdim böyle bir hastalığı işte pataloji raporunda okuyana kadar canım sonra araştırdım tiroid hücrelerini vücut düşman gibi algılıyor ve saldırıyormuş kilo gebe kalamama vs birçok hastalığın belirtisiyle ortak özellikleri var onun icin geç teşhis konuyor çoğu hastaya. Bence araştır yinede 5 yıl olmuyor diye umutsuzluğa kapılma bende kadın doğum doktorlarından çıkmazdım ama sorun tiroidden çıktı kanser olduğum anlaşıldı ameliyat-sonrası gebe kaldım.
Merhaba Ben 15 senelik evliyim gitmedigim doktor kalmadi klomen catlatma ignesi hepsini denedim olmuyor gobegimden igneler vuruldum doktor buyuk ihtimal le ikiz olacak dedi iki yumurta hazir dedi Yok yine olmadi artik vazgec Tim dedigin gibi benden sonra evlenenlerin çocukları oldu artik birinin hamilelik haberini almak bile beni cildirtiyordu artik biraktim bu işleri kafam Dan attim olmuyor cunku aa birde baktim hamileyim buyuk bir sevinc ama dis gebelik olmusum igneyle dustu uc yil aradan sonra yine hamile kaldim ama bunlar kendi kendine oluyor artik doktora gitmiyorum ama oda dusuk oldu demem oki hicbir Zaman umudunu kaybetme hersey bitti dedigin o an hersey yeni basliyor büyük allahim insallah benimde sizinde isteyen herkezin bir gun kucagini dolduracak Allah tan umut kesilmez5 yıllık evliyim ve son 4 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz ama maalesef bir türlü olmadı dualar okudum kürler denedim yumurtlama takipleri ve en son aşılama yaptırdım bugün 13. Günü ve dün adet oldum moralim çok bozuk ve eşime daha söyleyemedim bile kimseyle paylaşamıyorum çok doldum bende buraya yazmak istedim benden sonra evlenenlerin çocukları oldu ve kendimi çok ezik hissediyorum öğretmenim okula gitmek istemiyorum çünkü benden sonra evlenen arkadaşlarım hamile ve sanki herkes bana acıyormuş gibi geliyor sanki hep tek başıma kalacakmışım gibi geliyor bu psikolojiden nasıl çıkabilirm ve benimle aynı durumları yaşayıp hamile kalan arkadaşlarım geçirdikleri süreçleri yazarsa belki kaybettiğim umudumu geri kazanabiliriM şimdiden herkese teşekkür ederim
Böyle örnekler çok duyuyorum çok mutlu oldum senin adınaAmin inşallah sağolunve şunları da eklemek istiyorum bende de pco vardı kendim için doktora gidiyordum daha sonra eşim de de sorun olduğunu öğrendik bize o yüzden imkansız demişlerdi. Ama Rabbim nasip ettikten sonra herşey boş. Lütfen kafanızı boşaltın düşünmemeye çalışın. Ben 2. Tüp bebeğe başlayacağım ay hamile olduğumu öğrendim, aman nasıl olsa olmuyor kafasındaydım artık halbuki olmuş bile
Böyle örnekler çok duyuyorum çok mutlu oldum senin adınabende artık bir süre ara verecem tüp bebek için biraz birikim yapmam gerek Rabbim hayırlısını versin inş ben ve diğer tüm gönülden isteyenler en yakın zamanda müjdeli haberler veririrz
Saol işte kontrollere gidiyorum doğumu yaptım 6 aylık bebeğim şimdi teyzesiÇok geçmiş olsun umarım şuan bi sorunun yokturama gebe kalmana sevindim inşallah sağlıcakla kucağına alırsın
Maşallah Allah başından eksik etmesin bebeğinin çok mutlu oldumSaol işte kontrollere gidiyorum doğumu yaptım 6 aylık bebeğim şimdi teyzesi
Merhaba, bende 29 yaşındayım ve 5 yıllık evliyim. İlk 3 yıl hiç bebek istemedik. Korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım ama boş gebelik oldu sonra bu durumu bir çok kadının yaşadığını öğrendim. Pes etmedim yeniden denedik ikinci gebeliğimde boş gebelik oldu. İki defa kürtaj olunca 1 yıl bebek konsuna ara verdik 2 ay önce ise kimyasal gebelik yaşadım. Doktorum artık doğal yolla gebelik önermiyor. Sizinle aynı yaştayız bnce sizde çok beklemeden tüp bebek seçeneğini düşünün. Evlat sahibi olmada kadın yaşı çok önemli çünkü.5 yıllık evliyim ve son 4 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz ama maalesef bir türlü olmadı dualar okudum kürler denedim yumurtlama takipleri ve en son aşılama yaptırdım bugün 13. Günü ve dün adet oldum moralim çok bozuk ve eşime daha söyleyemedim bile kimseyle paylaşamıyorum çok doldum bende buraya yazmak istedim benden sonra evlenenlerin çocukları oldu ve kendimi çok ezik hissediyorum öğretmenim okula gitmek istemiyorum çünkü benden sonra evlenen arkadaşlarım hamile ve sanki herkes bana acıyormuş gibi geliyor sanki hep tek başıma kalacakmışım gibi geliyor bu psikolojiden nasıl çıkabilirm ve benimle aynı durumları yaşayıp hamile kalan arkadaşlarım geçirdikleri süreçleri yazarsa belki kaybettiğim umudumu geri kazanabiliriM şimdiden herkese teşekkür ederim
Amin inşallah sanada tez vakitte hayırlısını verirMaşallah Allah başından eksik etmesin bebeğinin çok mutlu oldum❤
Aa benim eşimde de varikosel var sperm sayısı düşük. Ameliyattan sonra düzelme oldu mu eşinizdePco var bende ayrıca prolaktinim de yüksek onun için ilaç kullanıyorum eşimde varikoselden ameliyat oldu geçen sene hareket sorunu vardı
Neden imkansız denilmişti ki bizede normal yoldan imkansız dediler deUmudunuzu kaybetmeyin lütfen. 2 sene önce bu zamanlar doğal yoldan çocuğunuzun olması neredeyse imkansız demişlerdi ama şuan bebeğim 4 aylık kucağımda. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki, psikolojik olarak çok yıpranmıştım etraf baskısı bi yandan tüp bebek denedik tutmadı bi yandan. Ama sonra kendiliğinden hiç beklemediğim bi anda nasip oldu. Rabbim size de en yakın zamanda sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah.
Anladm canimmm aynen rabbim saglik versin gerisi ins olurCanım kolay değil ama biraz da olsun kendime zaman ayırıyorum açıkçası kimse de artık sormuyor durumları bilenler .. bilmeyenlere de hayırlısı diyorum .. inan zaten kendi derdimiz yetiyor kimseyle uğraşacak gücümde yok .. sevdiğimiz insanlar zaten hep yanımızdalardiğerleri de önemli değil açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?