Umutlarım artık kırılıyor

aygunes63

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2020
79
54
18
5 yıllık evliyim ve son 4 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz ama maalesef bir türlü olmadı dualar okudum kürler denedim yumurtlama takipleri ve en son aşılama yaptırdım bugün 13. Günü ve dün adet oldum moralim çok bozuk ve eşime daha söyleyemedim bile kimseyle paylaşamıyorum çok doldum bende buraya yazmak istedim benden sonra evlenenlerin çocukları oldu ve kendimi çok ezik hissediyorum öğretmenim okula gitmek istemiyorum çünkü benden sonra evlenen arkadaşlarım hamile ve sanki herkes bana acıyormuş gibi geliyor sanki hep tek başıma kalacakmışım gibi geliyor bu psikolojiden nasıl çıkabilirm ve benimle aynı durumları yaşayıp hamile kalan arkadaşlarım geçirdikleri süreçleri yazarsa belki kaybettiğim umudumu geri kazanabiliriM şimdiden herkese teşekkür ederim

Umarım en kısa zamanda bebişinizi kucağınıza alırsınız fakat sizden sonra evlenip çocuk sahibi olanların sizden bi üstünlüğü yok Allah çocuğu verir nasip eder tevekkül edin sadece

Öncelikle merhaba. Ben de 5 senelik evliyim 4 yıldır istiyoruz deniyoruz. Ama hala bende de bi sonuc yok bu ay gonal f iğne ile 1 yumurtam buyudu yarn catlatma ignesi olcam bakalm nasip moralini bozma ne insanlar var 6 7 tup bebek denemesnden snra bile kaybetmiyo umudunu. Tup bebek denememissin mesela dha dur rabbim nasip eder elbet bizede

İnşallah nasip olur hepimiz aynı durumdayız
Olmama nedeni nedir ki neden tüp bebek denemiyorsnz

Umarım en kısa zamanda bebişinizi kucağınıza alırsınız fakat sizden sonra evlenip çocuk sahibi olanların sizden bi üstünlüğü yok Allah çocuğu verir nasip eder tevekkül edin sadece
Teşekkür ederim ama İnan elimde değil böyle düşündüğüm için kendime kızıyorum belki bencilce ama birinin hamile haberini alınca bile kötü hissediyorum

Teşekkür ederim inşallah Rabbim çok bekletmeden kucağına almayı nasip eder aslında tüp bebek istiyorum ama eşim yanaşmıyor bir sene ara ver dedi elim kolum bağlı inşallah Rabbim tüm isteyenlere versin

Aşılamanın zaten ilişkiden pek bi farkı yok ki. Hareket sorununuz düzeldi mi sonra? Bizim ameliyat sonrası sayı daha da düştü mesela. Hareketlilik iyiydi zaten ama tüp bebeğe geçtik. Yaşında varsa bekleme hiç canım hakkında hayırlısı

Tiroide baktır ben tiroid ameliyati sonrasinda hamile kaldım benimde bir yıl olmadıydı cok zor bir psikoloji Allah yardımcın olsun.

Doktorumuz ilerleme var dedi bu sonuçlara göre eşinden yana sorun yok dedi yaşımda 29 eşim bir sene ara ver diyor yoksa bende istiyorum senin de Allah yardımcın olsun

Tiroide baktır ben tiroid ameliyati sonrasinda hamile kaldım benimde bir yıl olmadıydı cok zor bir psikoloji Allah yardımcın olsun.
Endokrine de giyin sıkıntı yok dedi sadece prolaktinim yüksek onun içim deilaç kullanıyorum parlodel o da yükseltmiyor gebe kalana kadar kullan dedi doktor

Merhaba
Bende 4 kez tüp bebek denedim sonuncusu tuttu ama düştü bende 4 yıldır uğraşıyorum kalkıp tekrar deniyorum ama bu kadar yıldır olmadıysa tüp bebek derim şansınız artıyor
Psikolojik olarak bende aynı durumlara giriyorum ama güçlü olup yeniden deniyorum
5.deneme için güç topladım yeniden başladım

Sen güçlüymüşsün emrinin eşinde destek veriyordur benim eşim umutsuz bu konuda o yüzden ben tekim inşallah bu sefer senin için olur Rabbim tüm gönülden isteyenlere nasip eder

Bence sende çok güçlüsün eminim başaracaksın
eşim için ise şunu diyebilirim ben istiyorum diye o da tamam diyor yoksa bizimde maddi manevi gücümüz kalmadı verdiğimiz paralar piskolojimiz tabi ki etkilendi ..ama bir çocuk sahibi olma umudu bile beni ayakta tutuyor her şeyi unutuyorum .. yoksa eşimde doktorları çıkardıkları ek masrafları hoş karşılamıyor laf ediyor tabi ki .. yeter ki siz isteyin eşinizi de ikna edin

Endokrine de giyin sıkıntı yok dedi sadece prolaktinim yüksek onun içim deilaç kullanıyorum parlodel o da yükseltmiyor gebe kalana kadar kullan dedi doktor
Banada tiroid hormonlarım olsun vs hicbir sorun çıkmazdı hep normal görünürdü taki guatrdan biyopsi yapılana kadar birde hasitoma çıktı oda gebeliği engelliyor

Senin kadar güçlü değilim evet benim eşim de aşılamaya bile olmayacağını biliyorum sırf istiyorsun diye yapıyorum dedi o zaten baştan beri olmayacak diyordu tüp bebek içinde sadece bir tane hakkın var dedi erkekler niye böyle bilmiyorum zor bir süreç evliliğinde yıpratıyor Allah yardımcın olsun şeninde arkadaşım inşallah bu sefer olur

Merhaba canim bizde 1.5 seneye yakin evliyizz bizimde olmuyor senin hissettiklerinin aynisini hissediyorm bnden sonra evlenenler once evlenenler hepsi hamile Rabbim nasip etmiyor buda bir imtihan ama insan cok uzuluyor Rabbim imtihanimizi kolaylastirsn ins

Masallah Rabbim umudunuzu bosa cikarmasn ins kendini nasil toparliyorsnz ve cevrenin laflarina katlaniyorsnz

Peki belirtileri guatrn birdehasitoma ne ben bilmiyorum
Belirtisi boyunda şişlik oluyor tabi dışarıdaysa benimki dışarıdaydı. Ultrosyonda anlıyorlar kesin teşhis için biyopsiye gönderiyorlar. Hasımato bir cok hastalıkla benzer belirtiler gösteriyor bende bilmezdim böyle bir hastalığı işte pataloji raporunda okuyana kadar canım sonra araştırdım tiroid hücrelerini vücut düşman gibi algılıyor ve saldırıyormuş kilo gebe kalamama vs birçok hastalığın belirtisiyle ortak özellikleri var onun icin geç teşhis konuyor çoğu hastaya. Bence araştır yinede 5 yıl olmuyor diye umutsuzluğa kapılma bende kadın doğum doktorlarından çıkmazdım ama sorun tiroidden çıktı kanser olduğum anlaşıldı ameliyat-sonrası gebe kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…