• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız o değilde 4 5 gündür adamı yanıma yaklaştırmıyorum nolur nolmaz varsa zarar görmesin diye 😂 her akşam tv izlerken uyuyakalıyorum yada çok uykum gelmiş gibi yapıyorum :KK70: :KK70:
Zarar görmez belli bir aya kadar zaten olabiliyor diye biliyorum kafanı rahat tut ben papatya çayı iciyorum artık adam demiyorum dusunnyani😂😂 çok sakinim kafam rahat sende yaklastir belki geç dolneme olacak bide öyle düşün bende önceden seninngibi yapıyorsun eşim beni kullnadigini hissediyorum demişti😂😂😂

😂😂 valla her şeyimiz tam tüm önlemler alınmış bi bebeğimiz eksik😬😂
Ay valla yaa bi gelsinler şunların popolarını ısırcaz bize bunları yaptkları için😂😂
Zarar görmez belli bir aya kadar zaten olabiliyor diye biliyorum kafanı rahat tut ben papatya çayı iciyorum artık adam demiyorum dusunnyani😂😂 çok sakinim kafam rahat sende yaklastir belki geç dolneme olacak bide öyle düşün bende önceden seninngibi yapıyorsun eşim beni kullnadigini hissediyorum demişti😂😂😂
Bende ilk 3 ay yasaklıyo doktor diye duydum ama. Benim bide isteksizliğim var bu ara belkide kafamda o düşünce olduğundandır 😂 doğmamış bebelerimiz babalarının haklarına giriyolar valla 😂😂

Ay valla yaa bi gelsinler şunların popolarını ısırcaz bize bunları yaptkları için😂😂

Bende ilk 3 ay yasaklıyo doktor diye duydum ama. Benim bide isteksizliğim var bu ara belkide kafamda o düşünce olduğundandır 😂 doğmamış bebelerimiz babalarının haklarına giriyolar valla 😂😂
Bugün test yaptın mı canım

Ben artık ilişkiyi yonlendirmiyorum 😂 görev gibi yapınca çok kavga ediyordum amannn diyorum😂😂

Ben artık ilişkiyi yonlendirmiyorum 😂 görev gibi yapınca çok kavga ediyordum amannn diyorum😂😂
Aynen öyle kuzucum valla zaten ovulasyon dönemlerinde bıkkınlık geliyor. Sonrada bi süre istemiyor insan. Ama işte dediğin gbii amaann kavga etmektense moduna giriyo insan 😂

Arkadaşlar günaydın. Hamile bi arkadaşım rüyasında görmüş. Ki hiç bir şekilde tedavimi, çocuk düşüncemi bilmiyor. Hamilelerin rüyaları çıkarmı😂😂Eki Görüntüle 2785342
Ayyy allahım inşallah malum olmuştur. Benim de etrafımda hiç bilmeyen kişiler tesadüfen bu mevzuyu açtılar bu ay aynı şeyi hissettim. Allahım neler yaşıyoruz yaaaa 🤦‍♀️ bu Kandil günü dualarımdasınız hepiniz, isteyen herkes 🙈

Hadi ya önceki günler negatif mi çıkmıştı O zaman 😕 Benim sendeki umudum18.gün sanırım senin adet dönemine geliyor ve o zaman belirmiş. Benim beklenen adet tarihim yarın olduğu için olsaydı benimkinin çıkması gerekirdi.Ama sendeki süreç daha uzunmuş olma ihtimali de var yine. İnşallah da olur🙏
Pek umutlu değilim ama bakalım süreç ne gösterecek

Kızlar benim ilk femara denememdi bu ay. Toplamda bu tedavi maximum kaç ay denenebiliyor bilginiz var mı

Aynen öyle canım baktım evde huzur kalmıyor 😂
Doğru valla canım boşver akışında yaşayalım hayatı 😂
Ayyy allahım inşallah malum olmuştur. Benim de etrafımda hiç bilmeyen kişiler tesadüfen bu mevzuyu açtılar bu ay aynı şeyi hissettim. Allahım neler yaşıyoruz yaaaa 🤦‍♀️ bu Kandil günü dualarımdasınız hepiniz, isteyen herkes 🙈
Ah amin aminnn canım, rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin🤲🏼🤲🏼

Kızlar benimde yok artık. Olsaydı kendini belli etmiş olurdu bu zamana

Eklentiler

• 82E07838-B75C-47C9-95F7-AC99F52739F1.jpeg
    82E07838-B75C-47C9-95F7-AC99F52739F1.jpeg
    121,1 KB · Görüntüleme: 26
Veeee son testimi de yaptım. Daha yapmıcam üzülüyorum çünkü😞 13. Gün ve gittikçe daha da silikleşen test. Yarın bat günüm 😬 Regl ağrılarım hat safhada😬
Var çok silik bi çizgi ama bunlar normal test erken gebelik degil dimi

Back