Yani sen et tabi de neyse bişey demiyorum bebeğimYaaa kurban olurum sana ne diye marta ediyim sende hamilesin inşallah bu ay daha dur kesinleşmedi benimkide inşallah hepimizin vardır inşallah ya
Ben yine gelirim canım senin yanına orası ayrıOlmaz öyle ben nereye sen oraya
Ahh nerde bebeğim ya baksana testte çıkıyo oluncaSen bi dur nereye gidiyosun yok mart filan sen burda kal daha müjdeyi vereceksin bize
İnşallah martta gelirim bebeğim gerçi tedaviyle olmayan doğan nasıl olcak yine de Allah büyükHayır hamiş olarak gelceksinnn
Öyle kuşum ama yok ya olsa çıkıyo inşallah senin de çıkacakAdet olmadığın sürece umut hep var kuzummm
Teşekkür ediyorum canım evet ilk asilamamdi
Canım biraz bilgi verir misin aşılama hakkında? Sorun var mıydı sende veya eşinde?Teşekkür ediyorum canım evet ilk asilamamdi
Kuzu benimde öyleydii akşamları olurdu hepBu akşam bende de ateş basması başladı ve yine adet sancıları bu sancılar hiç durmaz mı yahu akşam olunca geliyor benim karın ağrılarım
İnşallah canımAmin canımm benimm daha kesin değil benimkisi ama bakalım inşallah vardır
10. Gün bugün canım Sen yarın yine testini yinele. 12. Gün erken ama bazılarının. Çıkıyor bazılarının çok geç çıkıyorKuzu benimde öyleydii akşamları olurdu hepKaçıncı günün
Tekrarlıcam yine canım bakalım kısmet10. Gün
10. Gün bugün canım Sen yarın yine testini yinele. 12. Gün erken ama bazılarının. Çıkıyor bazılarının çok geç çıkıyor
Canım biraz bilgi verir misin aşılama hakkında? Sorun var mıydı sende veya eşindebe
Bnde sorun yoktu eşimde ileri hareket sorunu vardı canım aşılama süreci heryerde ayni aslinda şuan biraz uzun sürebilir anlatmamCanım biraz bilgi verir misin aşılama hakkında? Sorun var mıydı sende veya eşinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?