Yaptım yaptım attım ya erken de çıkmıştı bi sonra ondada çıkmamıştı negatifti bugün yaptım böyle inşallah vardırCanım önce yapmışmıydın testt. 15. Gün çıkmış. Bugün 12. Günüm test yaptım negatif umutum gitti ama gitmesinmi
Tamam o zaman bana müsadee yeterki bebiişleriniz gelsinn
İnşallah canım inşallah hepimiz buraya hamileyiz yazarız bu ay inşallahİns bebeğin tutunmusturçizgi var
Yaaa inşallah gerçekten vardır bebekte umut oluruz hem bu çizgi sahidir inşallah hala inanamıyorum gözlerime eşim geldi ona sordum kaç kere var diyo yeter artık inan diyo
Ay canım evet şimdi hatırladm onları kaçıncı günle yapmıştınnYaptım yaptım attım ya erken de çıkmıştı bi sonra ondada çıkmamıştı negatifti bugün yaptım böyle inşallah vardır
12.13. Günlerde canımAy canım evet şimdi hatırladm onları kaçıncı günle yapmıştınn
Ay bak şimdi banada umut oldun yaa12.13. Günlerde canım
İç iç ama işte benim var mı bilmiyom dahaAy bak şimdi banada umut oldun yaabugün negatif cıktı diye progestanı falan bırakcaktım. Bikaç gün daha içeyim o zaman
Aa canım çok sevindim ilk hamiş emojisini koyayım şöyle hemen.Gözün aydın nasıl öğrendin daha zaman vardı sanki senin bata
Ay canım inşallah poZitiftiirr güzel haberlerini bekliyoruz
Evett canımm varrr
kızlar biraz girmedim kulübe ne güZel haberler gelmiş. Ben böyle girmesemmi arada uğurlumu geldi ne
Evet benim bata 5 gün ve hatta aşılama olmuştum ya ben öncesinde yumurta geliştirici vuruyorum karnimdan erken gelişti yumurtam 11.gun adetimin asilama oldumAa canım çok sevindim ilk hamiş emojisini koyayım şöyle hemen.Gözün aydın nasıl öğrendin daha zaman vardı sanki senin bata
Ay canım inşallah poZitiftiirr güzel haberlerini bekliyoruz
Evett canımm varrr
kızlar biraz girmedim kulübe ne güZel haberler gelmiş. Ben böyle girmesemmi arada uğurlumu geldi ne
Kanda beta kaç çıktı canımEvet benim bata 5 gün ve hatta aşılama olmuştum ya ben öncesinde yumurta geliştirici vuruyorum karnimdan erken gelişti yumurtam 11.gun adetimin asilama oldumCookiie
Kanda beta kaç çıktı canım
Yaa çok güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim bizede çok dua et lütfen bide test yaptın mı evde nasıl çıktı benim gibi çıktı mı hiçBöyle cikti canım
Seninkinden daha kötüydü canım ama sende gebesin baktım geç döllenme senin ki kan thlilinde daha net çıkar inşallahYaa çok güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim bizede çok dua et lütfen bide test yaptın mı evde nasıl çıktı benim gibi çıktı mı hiç
Yaa ciddi misin inşallah öyledirr canımm daha netleşti gibi sanki birazSeninkinden daha kötüydü canım ama sende gebesin baktım geç döllenme senin ki kan thlilinde daha net çıkar inşallah
Kanda da kesinleştir kuzum hadi inşallahhİç iç ama işte benim var mı bilmiyom dahainşallah vardır da herkese umut olur herkesin olur inşallah
Ay evet maşallah maşallah hadi bakalım bir sürü bebis haberi gelsin bu sayfaya insallahYaa ciddi misin inşallah öyledirr canımm daha netleşti gibi sanki biraz
Ay inşallah canımm inşallahhhAy evet maşallah maşallah hadi bakalım bir sürü bebis haberi gelsin bu sayfaya insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?