Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım önce yapmışmıydın testt. 15. Gün çıkmış. Bugün 12. Günüm test yaptım negatif umutum gitti ama gitmesinmi

Tamam o zaman bana müsadee yeterki bebiişleriniz gelsinn
Yaptım yaptım attım ya erken de çıkmıştı bi sonra ondada çıkmamıştı negatifti bugün yaptım böyle inşallah vardır

B byzz1 canım çizgiyi gördük diye sana da koydum Uğur getirsin inşallau

Yaptım yaptım attım ya erken de çıkmıştı bi sonra ondada çıkmamıştı negatifti bugün yaptım böyle inşallah vardır
Ay canım evet şimdi hatırladm onları kaçıncı günle yapmıştınn

Evet benim bata 5 gün ve hatta aşılama olmuştum ya ben öncesinde yumurta geliştirici vuruyorum karnimdan erken gelişti yumurtam 11.gun adetimin asilama oldum Cookiie

Yaa çok güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim bizede çok dua et lütfen bide test yaptın mı evde nasıl çıktı benim gibi çıktı mı hiç
Seninkinden daha kötüydü canım ama sende gebesin baktım geç döllenme senin ki kan thlilinde daha net çıkar inşallah

Seninkinden daha kötüydü canım ama sende gebesin baktım geç döllenme senin ki kan thlilinde daha net çıkar inşallah
Yaa ciddi misin inşallah öyledirr canımm daha netleşti gibi sanki biraz

Eklentiler

• 1EFCFD8B-6765-45A3-A689-723C3283B774.jpeg
    69,4 KB · Görüntüleme: 51
  • E62E347F-EB92-44E6-A00D-9F9919264C94.jpeg
    69,4 KB · Görüntüleme: 56
İç iç ama işte benim var mı bilmiyom daha inşallah vardır da herkese umut olur herkesin olur inşallah
Kanda da kesinleştir kuzum hadi inşallahh
Evet benim bata 5 gün ve hatta aşılama olmuştum ya ben öncesinde yumurta geliştirici vuruyorum karnimdan erken gelişti yumurtam 11.gun adetimin asilama oldum Cookiie
Canım ya çok sevindimm rabbim sağlıkla devam ettirsin kucağına almak nasip olsun nasıl öğrendin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…