Gebeliğe Hazırlık UMUTLARI ARALIK AYINA KALANLAR GELİN BIRBIRIMIZE DESTEK OLALIMM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah canim.ovulasyon testi kullandim bu ay o baya kafami karistiriyor. Testim 2gun once epey koyuydu sonra siliklesti dun yine koyulasmaya basladi.kafam allak bullak oldu
Canm 2 ay önce bende kullanmistim hiçbişey anlamamistm ya

Insallah canim.ovulasyon testi kullandim bu ay o baya kafami karistiriyor. Testim 2gun once epey koyuydu sonra siliklesti dun yine koyulasmaya basladi.kafam allak bullak oldu
T çizgisi c kadar ya da ondan daha koyu değilse tekrar koyulaşmaya başlaması bence bir anlam ifade etmiyor. Sıvı alımı ve kaç saatlik idrarla test yaptığına göre o açıklık koyuluk değişiyor olabilir. zaten bu hormun vücutta her zaman olduğu için sürekli ikinci çizgi görmek normal. C den koyu olmadıkça kafanı karıştıracak bir şey yok bence

Olmaz mi :) ilk evlendigimizde cok istiyoduk hemen bebegimiz olsun diye. Ama bende adet azligi vardi 3 5 ay gebe kalamayinca doktora gittim bu adet azligi gebelige engel mi diye. Rahimde yapisiklik cikti rahim kucuk dendi tupler kapali rahim duvari kalinlasmiyor... velhasil tedavi gordum. Transfer oldum tutmadi. O kahrolasi doktor bana senin cocugun olmaz tek caren tasiyici anne dedi 2.tedaviye girisimedik bile. 2 sene ben aklimi oynattim agir travmalar yasadim. Esim sonra baska doktor buldu ona gittik bu doktor 2 ayda benm tum problemimi cozdu. Git kizim gebe kal dedi. 6 ay kalmazsan oyle gel dedi. 4.ayimizdayiz bakalim insallah dogal yoldan tutar diye ugrasiyoruz. Yinede bin sukur halimize. Ben 2 sene cocugum olmayacagini bildim de dolandim

Aynen arkadasim ayni koyulukta degildi. Sadece silik gune oranla koyuydu. Ilk defa denedigimden kafam karisti yuklerim testleri gormeniz icin

Ayyy okurken inan sok oldum ne demek taşıyıcı anne allahim ne doktorlar var ya valla bu nasil düşünce İyikide degistrmissin doktorunu canm benm

doktor gerçekten çok önemli. Haklı olarak ona güveniyorsun ve senin durumunda baksana iki sene bu güven sana nasıl zorluklar yaşatmış. Ama hepsi geride kalmış. 6 ay içinde hamile kalırsan ne güzel ama kalmazsan da sana iyi gelen bir doktorun var ve onun sayesinde bence mutlaka bebeğini kucağına alacaksın..

Aynen arkadasim ayni koyulukta degildi. Sadece silik gune oranla koyuydu. Ilk defa denedigimden kafam karisti yuklerim testleri gormeniz icin
Ayyy okurken inan sok oldum ne demek taşıyıcı anne allahim ne doktorlar var ya valla bu nasil düşünce İyikide degistrmissin doktorunu canm benm

Ah arkadasim ah sorma ne kotu 2 seneydi. Insallah olur bebisimizde unuturum o gunleri

Bu testte referans bence diğer günden koyu olması değil, tükettiğin sıvı bile onu etkiliyor çünkü. Anlamlı olan ve takip edilmesi gereken c den daha koyu bir t çizgisi görmek bence

Kesinlikle oyle doktor cok onemli. Ama bizimde basimiza boyle bise gelecegini hic bilemezdik yine de iyi doktor diye gittik adama. Ama bize kotu ama baya tecrube kazandirdi. Simdiki doktorum cok cok iyi allah bin kere razi olsun

Insallah canim insallah gercekten cekmeyen bilmiyo
Kafana takma diyenler birak zamana diyenler bilirsiniz...
Solugu burada aldim...
Aslında kimse yanlış bir şey söylemiyor ama takma demekle takmamak olmuyor. Onun yöntemini herkesin kendisi bulması gerekiyor. Bence onun bile bir zamanı var. Bir süre takıyor ve bardağı doldurana kadar da öyle devam ediyor genelde insanlar. Ne zaman bardak taşıyor istese de takamıyor yer kalmadığı için o zaman rahatlıyor ve hamile de kalırsa, herkes birbirine takma,akışına bırak, rahat ol diyor :)

evet canım iki gün kaldı bu seferde olmadı sanırım bütün adet belirtilerim var belim karnım agrıo göğüslerim şiş sivilcelerimde çıktı (( sanırım ocaga kaldı umutlar
Canm hemen umutsuzluga kapilma inşallah kalmaz ocaga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…