- Konu Sahibi Birgaripask93
Başladım canım bugün 2. Günüm daha önce 3 kere klomen çatlatma denedim olmadı bu femara da ikinci ayımFamera ya basladinmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başladım canım bugün 2. Günüm daha önce 3 kere klomen çatlatma denedim olmadı bu femara da ikinci ayımFamera ya basladinmi
Bende klomen başladım canm bugün 2.Günüm benmdeBaşladım canım bugün 2. Günüm daha önce 3 kere klomen çatlatma denedim olmadı bu femara da ikinci ayım
ben hastanede çalışıyorum canım her şey elimin altında. Adetim 4 gün geçince kanda baktım 36ydı ertesi gün 42 oldu, sonraki gün parça parça acayip fazla kanamam oldu baktığımda 33e düşmüştü ve çok ağrım vardı. Kesin düştü dedim USGde de gözükmüyordu zaten değeri çok düşüktü bir haftalıktı. Kanamadan önce sorduğumda doktor yapcak bişey yok düşerse düşer dedi bakmadı. Allahtan hastanedeyim ve bilgiliyim bu konularda anladım düştüğünü sağlık olsun yapıcak bir şey yok cidden :)Canım kimyasalı kendin mi anladın yoksa önce test yapıp pozitifi gördün, daha sonra regl mi oldun?
canım folbiol ve gyno ferro sanol kullanıyorum ben ikisi toplam 24 lira tutuyor bence bunlar daha uygun ama folbiolü kullanmayıp sadece gynoyu da kullanabilirsin dünya sağlık örgütünün önerdiği en iyi destekleyici ilaç bu içinde demir+folik asit+b12 var her şeyi karşılıyor bir dene istersen tek fiyatı 11 lira :)Evet bana da önceden başla dedi doktor ama bak işte kaç ay oldu.. ve daha da boş geçecek aylar var belki önümde.. her ay kullanmak zor geliyor zaten 40 küsür tl. Her gün yutmak aklıma bile gelmiyor.
Bak bu uygunmuş. Ben regenesis max kullanıyorum 40 küsür çok pahalı. Onu deneyim bir de bari sağol canımcanım folbiol ve gyno ferro sanol kullanıyorum ben ikisi toplam 24 lira tutuyor bence bunlar daha uygun ama folbiolü kullanmayıp sadece gynoyu da kullanabilirsin dünya sağlık örgütünün önerdiği en iyi destekleyici ilaç bu içinde demir+folik asit+b12 var her şeyi karşılıyor bir dene istersen tek fiyatı 11 lira :)
Hayırlı uğurlu olsun canım inşallah bu ay mutlu haberler alırız benim 4 aralıkta kontrolüm var çatlatma iğnem yapılacak sonrası için bakıcaz artık bekleme süresi başlayacakBende klomen başladım canm bugün 2.Günüm benmde
Canm klomen bittikten kaç gün sonra kontrole gidiliyorHayırlı uğurlu olsun canım inşallah bu ay mutlu haberler alırız benim 4 aralıkta kontrolüm var çatlatma iğnem yapılacak sonrası için bakıcaz artık bekleme süresi başlayacak
Canım yumurtalarının direncine göre değişiyor ben klomen kullandığumda hep 15. Gün iğne oluyordum 18 19 mm oluyordu o günlerde şimdi femaraya geçtim 12. Günde iğnemi vurdurdum 3 tane 20 22 22 mm yum oldu ama olmadı ben adetin 3. Günğ başlıyorum ilaca ilaç bittikten sonra 5. Gün gidiyorum gelişmiş oluyorCanm klomen bittikten kaç gün sonra kontrole gidiliyor
Benim henüz 5 gün var o nedenle bir haber yok benim cephede :) sende durumlar nasıl?Ee arkadaşlar ne durumdasınız? Belirtileri olan var mı?
Benim daha çoook var canım. 15 Aralık regl günüm. Ama şu çatlatma iğnesini olduğumdan beri(27 Kasım) kasık ağrım bel ağrım oluyor ara sıra. Yumurta bir türlü çatlayamadı mı ne oldu anlamadım.Benim henüz 5 gün var o nedenle bir haber yok benim cephede :) sende durumlar nasıl?
Kaç kilo fazlan var canım? Ne yapmayı düşünüyosun kilo vermek için? Ben çok kilolu olup hamile kalanları çok gördüm çevremde. Çok aşırı takma kafana bunu ama sağlık için tabiki fazla kilolardan kurtulmak lazım.Kızlar ben size fikirlerinize eşlik edicem ama acil kilo vermem lazım ondan bebek olayını şimdilik erteledik ve kilom yüzünden hamile kalamiyormusum bunu öğrendim inşallah sizlerden gelen haberler mutlu eder beni
Kuzum tam anlamiyla Fit olmam için 40 kilo fazla var ya olmasaydı keşke ama bacaklarım agiriyor kuzum git gide sağlığımdan olcam bide hamile kalamıyorum ne yaptıysam neden kilodan doktor son gittiğimde dedi zaten en az 10 kilo versen kendiliginden k aabilirsin diye bakalım inşallah sen çatlatma iğnesi vurludunmu canm kaçıncı gün bugünKaç kilo fazlan var canım? Ne yapmayı düşünüyosun kilo vermek için? Ben çok kilolu olup hamile kalanları çok gördüm çevremde. Çok aşırı takma kafana bunu ama sağlık için tabiki fazla kilolardan kurtulmak lazım.
Canım 40 kilo fazlaymış gerçekten biraz. Ama zayıflar da kalamıyor yani olmayınca olmuyor. Hep söylüyorum bu sebepler bahane işte. Bazılarının hem kendinde hem eşinde bir sürü sağlık sorunu olmasına rağmen hamile kalıyolar. Ama sen bebek odaklı değil, kendi sağlığın için kilo ver canım. Ben pazartesi günü vuruldum daha iğneyi çok yeni yani. Zaman da geçmiyor, her ay aynı şey... ayrıca ne yaparsan yap kilo veremiyorsan bir açlık-tokluk şekerini, insülin direncini falan ölçtür canım. Ve tiroid hormonlarini. Naçizane tavsiyemKuzum tam anlamiyla Fit olmam için 40 kilo fazla var ya olmasaydı keşke ama bacaklarım agiriyor kuzum git gide sağlığımdan olcam bide hamile kalamıyorum ne yaptıysam neden kilodan doktor son gittiğimde dedi zaten en az 10 kilo versen kendiliginden k aabilirsin diye bakalım inşallah sen çatlatma iğnesi vurludunmu canm kaçıncı gün bugün
Sagol tavsiyeleri için tatlım gittim diyetisyen e liste verdi yasaklar koydu uycam 1 yılda verirsin dedi inşallah veririm kuzum inşallah iğneden sonra bebegine kavusur sn canm benjm bugün 4. Gun yani varmış dahaCanım 40 kilo fazlaymış gerçekten biraz. Ama zayıflar da kalamıyor yani olmayınca olmuyor. Hep söylüyorum bu sebepler bahane işte. Bazılarının hem kendinde hem eşinde bir sürü sağlık sorunu olmasına rağmen hamile kalıyolar. Ama sen bebek odaklı değil, kendi sağlığın için kilo ver canım. Ben pazartesi günü vuruldum daha iğneyi çok yeni yani. Zaman da geçmiyor, her ay aynı şey... ayrıca ne yaparsan yap kilo veremiyorsan bir açlık-tokluk şekerini, insülin direncini falan ölçtür canım. Ve tiroid hormonlarini. Naçizane tavsiyem![]()
Kuzucum benim yeni bat 3 Ocak :)R4bi4 gel canisi burdayimmmm
Niye kiz regl mi oldun canisiKuzucum benim yeni bat 3 Ocak :)