• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık UMUTLARI ARALIK AYINA KALANLAR GELİN BIRBIRIMIZE DESTEK OLALIMM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bide surekli yumurtlama catlamis gecmis bitmis olmasina ragmen. Bu gecede mi denesem bu gecedemi calissak diye diye adami kacircam.
Bikkinlik geliyo bi yerden sonra gorev gibi oluyo
O kadar takılıyorsan bir gün dolu bir gün boş diye doktorların önerdiği yöntemi denesen daha rahat etmez misin? Ama dediğin gibi bu durum olayı bir görev haline getirebiliyor ve sadece bu stres bile belki olumsuz etkiliyor.

Umarım bir süre bat nedir bilmezsin :KK66:

Düzensiz mi oluyor canım? Pko mu var diyeceğim ama onda sanırım 2 haftayı da veremiyor olman lazımdı. Umarım 2 hafta sonra güzel haberler alırsın canım
Pko yok ama düzensizim tatlım insallah hepimiz güzel haberlerimizi veririz tatlim

en erken bat benimdi arkadaşlar 3 aralık adet oldum mu olmadım mı bende anlayamadım daha sadece dün birkaç damla bugunde daha birsey yok test yapmamak için zor tutuyorum kendimi :110:

Günaydın güzel bayanlar anne olmak her kadının hakkidir inşallah birgün herkes tadacaktir bu güzel. Duyguyu gelin beraber bekleyelim bebislerimizi deneyimlerimizi paylasalim kısacası gelin destek olalım aralık batlarini hamile olarak atlatalim:)) BAT TARİHLERİ
B Birgaripask93 :21 aralik
p a t u l i p a t u l i :5aralik
Juventass Juventass :15aralik
@blondgunes :5aralik
@R4bi4 :5aralik
busesabanci busesabanci :8 aralik
H Hhatmeh :3aralik
@ikimelekannesi06 :7aralik
@Smartanne ; 16 aralık
@Balamir91 :21 aralık
@Ahmetinselosu :25 aralik
@dennisgo :5aralik