- 19 Kasım 2017
- 250
- 159
- 18
- 32
- Konu Sahibi Birgaripask93
Tut tut inşallah olmazsın bebis gelir kuzummmmUmarım canım.. sabırla ve umutla bekliyoruz bakalım. İnsan her an test yapmak istiyor ama kendimi tutuyorum şimdilik :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tut tut inşallah olmazsın bebis gelir kuzummmmUmarım canım.. sabırla ve umutla bekliyoruz bakalım. İnsan her an test yapmak istiyor ama kendimi tutuyorum şimdilik :)
Orasi oyle zamana bırak diyolar ama gelde bırakInsallah canim insallah gercekten cekmeyen bilmiyo
Kafana takma diyenler birak zamana diyenler bilirsiniz...
Solugu burada aldim...
Bugun sanki adet olacakmış gibi ağrılarım var. Bu ağrılar başlar genelde 1 gün sonra da olurum. Yarın zaten yumurtlamanın 14. Günü.. Çoğunlukla 28 günde oluyorum ama bazen 25-26 da geliyor. Acaba erken mi olacağım diye düşünmeye başladım.Tut tut inşallah olmazsın bebis gelir kuzummmm
Kendini pozitif tutmaya çalış canm insallah regl.olmazsinBugun sanki adet olacakmış gibi ağrılarım var. Bu ağrılar başlar genelde 1 gün sonra da olurum. Yarın zaten yumurtlamanın 14. Günü.. Çoğunlukla 28 günde oluyorum ama bazen 25-26 da geliyor. Acaba erken mi olacağım diye düşünmeye başladım.
Yok takılmıyorum zaten bu konuda inanılmaz rahatım. Zaten 13 Aralıkta doktor randevum var. Hamile değilsem de bir yol harikası çıkarırız diye düşünüyorum sakin sakin :)Kendini pozitif tutmaya çalış canm insallah regl.olmazsin
Yani ne sonuç alırsan hayirlisi olsun kuzum ben 21 aydır deniyorum hamile kalamadim ama kilom yüzünden kalamiyormusum geçte olsa öğrendim bu gercegiYok takılmıyorum zaten bu konuda inanılmaz rahatım. Zaten 13 Aralıkta doktor randevum var. Hamile değilsem de bir yol harikası çıkarırız diye düşünüyorum sakin sakin :)
Sonuçta bir şekilde öğrenmişsin nedeni şimdi onu ortadan kaldıracaksın ve özlediğin hamilelik haberini de alacaksın :)Yani ne sonuç alırsan hayirlisi olsun kuzum ben 21 aydır deniyorum hamile kalamadim ama kilom yüzünden kalamiyormusum geçte olsa öğrendim bu gercegi
Bilmiyorum ki ovulasyon testi hiç denemedim canım. Bir sonraki ay denerim diye dusunuyorum gerci biraz da bıktım , belki de hiçbir şey denemem artık. Her ay her ay uğraşmak çok yıpratıyor. Her ay yeni bişey deniyorum ve ümitleniyorum fakat sonuç hep aynı bezdimÇatlatma iğnesi hiç kullanmadığım için bilemedim ben durumunu ama ovulasyon testi ile baksan doğru sonuç alıyor musun iğneden sonra ?
Çok haklısın insan çabalarının karşılığını almak istiyor. Ama denemeden de olmuyor. Burada kendini yormadan, yıpratmadan elinden geleni yapabilirsen muhtemelen daha iyi hissedeceksin. Ama o nasıl olacak dersen bilmiyorum. Ben kendi adıma başka gündemler belirliyor ve onları ön plana çıkarıyorum. Bende işe yarıyor.Bilmiyorum ki ovulasyon testi hiç denemedim canım. Bir sonraki ay denerim diye dusunuyorum gerci biraz da bıktım , belki de hiçbir şey denemem artık. Her ay her ay uğraşmak çok yıpratıyor. Her ay yeni bişey deniyorum ve ümitleniyorum fakat sonuç hep aynı bezdim
Ben çok takıntılıyım. Bir şeye taktım mı takıyorum hayat duruyor benim için. O şey olana kadar da başka hiçbir şeyle ilgilenemiyorum. Burda 1 yılı aşkın süredir hamile kalmaya çalışanlar var, onlara saygısızlık etmek istemem ama ben 6 aydır uğraşıyorum ve 6 aydır istisnasız her ay doktordayım. Film çektirdim, soğan kürü yaptım, kültürler verdim, yumurta takipleri yaptırdım, iğne oldum. Ama çok yüklendim kendime ve gerçekten yoruldum. Eeehh yeter be! sınırındayımÇok haklısın insan çabalarının karşılığını almak istiyor. Ama denemeden de olmuyor. Burada kendini yormadan, yıpratmadan elinden geleni yapabilirsen muhtemelen daha iyi hissedeceksin. Ama o nasıl olacak dersen bilmiyorum. Ben kendi adıma başka gündemler belirliyor ve onları ön plana çıkarıyorum. Bende işe yarıyor.
Aynen orası öyle en son hamile kaldigimda 83 kiloydumSonuçta bir şekilde öğrenmişsin nedeni şimdi onu ortadan kaldıracaksın ve özlediğin hamilelik haberini de alacaksın :)
Benim de bir sene oluyor.. Görünürde bir neden yok ama haziranda 88 kilo ile diyete başladım ben de. Şimdilerde 60-65 arası dolaşıyorum. Doktor benim kilolu halimi görmediği için mevcut durumdan memnun tabii :))
Aynı ben bende çok takintiliyim fazlasıyla hemde ben klomen kullandım rahim filmi çekildim soğan Kuru uyguladım ovu testi ile yapmaya çalıştım yok yok yokBen çok takıntılıyım. Bir şeye taktım mı takıyorum hayat duruyor benim için. O şey olana kadar da başka hiçbir şeyle ilgilenemiyorum. Burda 1 yılı aşkın süredir hamile kalmaya çalışanlar var, onlara saygısızlık etmek istemem ama ben 6 aydır uğraşıyorum ve 6 aydır istisnasız her ay doktordayım. Film çektirdim, soğan kürü yaptım, kültürler verdim, yumurta takipleri yaptırdım, iğne oldum. Ama çok yüklendim kendime ve gerçekten yoruldum. Eeehh yeter be! sınırındayım![]()
Allah yardımcımız olsun canım hepimizin. Eşin de tahlil yaptırdı mı?Aynı ben bende çok takintiliyim fazlasıyla hemde ben klomen kullandım rahim filmi çekildim soğan Kuru uyguladım ovu testi ile yapmaya çalıştım yok yok yok
Belki de orası güzel bir noktadır. Bu kadar kendini yormak güzel bir dinlenme ve sakin bir gündem ile tedavi edilebilir :) aslında elinde çok güçlü bir şey var. Ben de takıldım mı hep o gündem içinde döner dururum, uyurken bile onu düşünüyor olabilirim :)Ben çok takıntılıyım. Bir şeye taktım mı takıyorum hayat duruyor benim için. O şey olana kadar da başka hiçbir şeyle ilgilenemiyorum. Burda 1 yılı aşkın süredir hamile kalmaya çalışanlar var, onlara saygısızlık etmek istemem ama ben 6 aydır uğraşıyorum ve 6 aydır istisnasız her ay doktordayım. Film çektirdim, soğan kürü yaptım, kültürler verdim, yumurta takipleri yaptırdım, iğne oldum. Ama çok yüklendim kendime ve gerçekten yoruldum. Eeehh yeter be! sınırındayım![]()
Süper! Hangi dili öğreniyorsun?Belki de orası güzel bir noktadır. Bu kadar kendini yormak güzel bir dinlenme ve sakin bir gündem ile tedavi edilebilir :) aslında elinde çok güçlü bir şey var. Ben de takıldım mı hep o gündem içinde döner dururum, uyurken bile onu düşünüyor olabilirim :)
Ben de bu durumu önce kilo vermeye yönelttim. Şimdi dil öğrenmeye verdim.. Bunlarla uğraşırken diğer gündem hala canlı oluyor ama zaten takacak zaman bulamıyorum :)+
Al benden de o kadarKizlar bide surekli yumurtlama catlamis gecmis bitmis olmasina ragmen. Bu gecede mi denesem bu gecedemi calissak diye diye adami kacircam.
Bikkinlik geliyo bi yerden sonra gorev gibi oluyo
Fransızca. Zaten bir senedir yurt dışında yaşıyorum burada konuşulan dili öğreniyorum şu an :) hem kendime yatırım hem de buraya kök salmak için bir mecburiyet ve kafamı tabiki dağıtıyor böyle bir uğraş.Süper! Hangi dili öğreniyorsun?
Gerçekten çok güzel bir şey. En büyük yatırım insanın kendine yaptığı yatırımdır. Kolay gelsin canımFransızca. Zaten bir senedir yurt dışında yaşıyorum burada konuşulan dili öğreniyorum şu an :) hem kendime yatırım hem de buraya kök salmak için bir mecburiyet ve kafamı tabiki dağıtıyor böyle bir uğraş.