- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
- Konu Sahibi Birgaripask93
Kan testi yaptırdım canım negatifNiye kiz regl mi oldun canisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi yaptırdım canım negatifNiye kiz regl mi oldun canisi
Günün gectimiKan testi yaptırdım canım negatif
Yok canım 5 gün var. Dün baş ağrısından acile gittim tansiyon fırlamıştı, beyin tomografisi çektirmeden önce kan testi yaptılar, ordan öğrendimGünün gectimi
MerhabaKızlar ben size fikirlerinize eşlik edicem ama acil kilo vermem lazım ondan bebek olayını şimdilik erteledik ve kilom yüzünden hamile kalamiyormusum bunu öğrendim inşallah sizlerden gelen haberler mutlu eder beni
Çatlatma iğnesi hiç kullanmadığım için bilemedim ben durumunu ama ovulasyon testi ile baksan doğru sonuç alıyor musun iğneden sonra ?Benim daha çoook var canım. 15 Aralık regl günüm. Ama şu çatlatma iğnesini olduğumdan beri(27 Kasım) kasık ağrım bel ağrım oluyor ara sıra. Yumurta bir türlü çatlayamadı mı ne oldu anlamadım.
Ben yine bu sitede 5. Takımda yarışarak verdim kilolarımı. Beni motive etmişti ortam. Sana da faydası olacaksa istersen sen de katıl. Her gün menü paylaşıldığı ve herkesin ortak gündemi diyet olduğu için birbirinden güzel şeyler öğrendiğin keyifli bir ortam ve inanılmaz motive ediyor insanı..Kuzum tam anlamiyla Fit olmam için 40 kilo fazla var ya olmasaydı keşke ama bacaklarım agiriyor kuzum git gide sağlığımdan olcam bide hamile kalamıyorum ne yaptıysam neden kilodan doktor son gittiğimde dedi zaten en az 10 kilo versen kendiliginden k aabilirsin diye bakalım inşallah sen çatlatma iğnesi vurludunmu canm kaçıncı gün bugün
Canım daha 5 gün var erken değil mi testte çıkmadı için.. 10 günden sonra kanda yükselmeye başlamıyor mu bu hormon?Yok canım 5 gün var. Dün baş ağrısından acile gittim tansiyon fırlamıştı, beyin tomografisi çektirmeden önce kan testi yaptılar, ordan öğrendim
Canım daha 5 gün var erken değil mi testte çıkmadı için.. 10 günden sonra kanda yükselmeye başlamıyor mu bu hormon?
Haklısın kan sonucu kesin sonuç.ama döllenmeden kaç gün sonra çıkıyormuş ve sen kaç gün sonra kan verdin önemli olan bu değil mi?Ayy keşke öyle olsa canım ya, ama kanda hemen çıkıyormuş :/
Haklısın kan sonucu kesin sonuç.ama döllenmeden kaç gün sonra çıkıyormuş ve sen kaç gün sonra kan verdin önemli olan bu değil mi?
Umarım güzel haberler alırsın. Ama olmazsa da yeni bat hiç gelmesin canım :)İnşaallah dediğin gibi olur canım, inşaallah geç döllenmedir :/
Umarım istediğin gibi olur.. bat ne zamanUmudum yılın son ayına kaldı bakalım inşallah hamile kalırım çok çok amin
2 hafta sonra tam tarih veremiyorum tatlim bilmiyorum çünküUmarım istediğin gibi olur.. bat ne zaman
Umarım bir süre bat nedir bilmezsinMerhabalarrrr kizlar
Benimde 13 aralik bat
Hic olmaz insalah
Düzensiz mi oluyor canım? Pko mu var diyeceğim ama onda sanırım 2 haftayı da veremiyor olman lazımdı. Umarım 2 hafta sonra güzel haberler alırsın canım2 hafta sonra tam tarih veremiyorum tatlim bilmiyorum çünkü
Insallah hepimiz mutlu haberlerimizi veririz burda
İnşallah canm benm h.g inşallah bat sat olmazzzzzMerhabalarrrr kizlar
Benimde 13 aralik bat
Hic olmaz insalah
İnşallah canm insallah 2018 e hamile olarak girersiniz topik arkadaşlarımUmudum yılın son ayına kaldı bakalım inşallah hamile kalırım çok çok amin
Insallah canim.ovulasyon testi kullandim bu ay o baya kafami karistiriyor. Testim 2gun once epey koyuydu sonra siliklesti dun yine koyulasmaya basladi.kafam allak bullak olduİnşallah canm benm h.g inşallah bat sat olmazzzzz