• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık UMUTLARI ARALIK AYINA KALANLAR GELİN BIRBIRIMIZE DESTEK OLALIMM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben size fikirlerinize eşlik edicem ama acil kilo vermem lazım ondan bebek olayını şimdilik erteledik ve kilom yüzünden hamile kalamiyormusum bunu öğrendim inşallah sizlerden gelen haberler mutlu eder beni
Merhaba
Ben de hazirandan beri epey kilo verdim. Son bir kaç haftadır tam diyet yapasam ve biraz alsam da yine de şu an ideal kilo aralığındayım. Diyetisyene gidiyor musun? Kilo vermek çok etkili diyorlar, fakat bazen de insanlar kilolu hamile kalıyor çok anlamasam da ben de vermeyi seçtim senin gibi :)

Benim daha çoook var canım. 15 Aralık regl günüm. Ama şu çatlatma iğnesini olduğumdan beri(27 Kasım) kasık ağrım bel ağrım oluyor ara sıra. Yumurta bir türlü çatlayamadı mı ne oldu anlamadım.
Çatlatma iğnesi hiç kullanmadığım için bilemedim ben durumunu ama ovulasyon testi ile baksan doğru sonuç alıyor musun iğneden sonra ?

Kuzum tam anlamiyla Fit olmam için 40 kilo fazla var ya olmasaydı keşke ama bacaklarım agiriyor kuzum git gide sağlığımdan olcam bide hamile kalamıyorum ne yaptıysam neden kilodan doktor son gittiğimde dedi zaten en az 10 kilo versen kendiliginden k aabilirsin diye bakalım inşallah sen çatlatma iğnesi vurludunmu canm kaçıncı gün bugün
Ben yine bu sitede 5. Takımda yarışarak verdim kilolarımı. Beni motive etmişti ortam. Sana da faydası olacaksa istersen sen de katıl. Her gün menü paylaşıldığı ve herkesin ortak gündemi diyet olduğu için birbirinden güzel şeyler öğrendiğin keyifli bir ortam ve inanılmaz motive ediyor insanı..

Yok canım 5 gün var. Dün baş ağrısından acile gittim tansiyon fırlamıştı, beyin tomografisi çektirmeden önce kan testi yaptılar, ordan öğrendim
Canım daha 5 gün var erken değil mi testte çıkmadı için.. 10 günden sonra kanda yükselmeye başlamıyor mu bu hormon?

Merhabalarrrr kizlar
Benimde 13 aralik bat
Hic olmaz insalah
Umarım bir süre bat nedir bilmezsin ;)
2 hafta sonra tam tarih veremiyorum tatlim bilmiyorum çünkü
Insallah hepimiz mutlu haberlerimizi veririz burda
Düzensiz mi oluyor canım? Pko mu var diyeceğim ama onda sanırım 2 haftayı da veremiyor olman lazımdı. Umarım 2 hafta sonra güzel haberler alırsın canım

Back