- 19 Kasım 2017
- 250
- 159
- 18
- 32
- Konu Sahibi Birgaripask93
-
Alttan etmezler canm kan verirsin rutin kontrollerM
Mardin midyat canım öyle diyim bari özel hastanede yok burda ama mecburiyetten artık gidicem için rahat etsin alttan muayene etmezler dimi adetliyken
Teşekkür ederim canım bilgi için siz nerde yasıyorsunuz ben aslen Tekirdağlıyım iş nedeniyle burdayızAlttan etmezler canm kan verirsin rutin kontroller
Umarım güzel haberler alacağın bir ay olur canımMerhaba kızlar benim bat 19 aralık dönem biter bitmez ovu testlerine başlıycam inşallah yararını görürüm. Veee inşallah hepimiz hayırlısıyla hayırlı haberler alırız kızlar :)
İnşallah canım hepimiz için güzel haberler alacağımız bir ay olsun :)Umarım güzel haberler alacağın bir ay olur canım
Merhaba bende soğan suyu yapıyorum inşallah regli olmazsın olmayız hepimiz hamiş oluruz. Yakının nasıl bi faydası varmış ?Soğan Kürü 11. Gün kızlar :)
İşe yarar mı bilmiyorum ama belime yakı da yapıştırmıştım :)
Tedbir kuldan takdir Allah'tan
Canm.bende izmirdeyimTeşekkür ederim canım bilgi için siz nerde yasıyorsunuz ben aslen Tekirdağlıyım iş nedeniyle burdayız
İnşallah kuzum cnm bnm h.g gözün aydınHayirli olsun kubracim topigin :) insallah son ayiniz olur bat degil sat olur :)
Hosbuldum bitanem:)İnşallah kuzum cnm bnm h.g gözün aydın
Okadar çok sevndmki rabbim sagsalim kucağına almayi nasip etsin kuzumHosbuldum bitanem:)
Amin canim benim rabbim sizede nasip etsin İnsallah :)Okadar çok sevndmki rabbim sagsalim kucağına almayi nasip etsin kuzum
İnşallah canmAmin canim benim rabbim sizede nasip etsin İnsallah :)
Bat tarih ne cnm h.gBeeeeeeeeeeeeennnnnnn
Bat tarihi yok maalesef pco var çünküBat tarih ne cnm h.g
Canm inşallah kavusur sun bebişin en son ne zaman regl oldnBat tarihi yok maalesef pco var çünkü
18 Kasım hala da tam bitmedi zatenCanm inşallah kavusur sun bebişin en son ne zaman regl oldn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?