• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık UMUTLARI ARALIK AYINA KALANLAR GELİN BIRBIRIMIZE DESTEK OLALIMM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa bak belirtiler başladı mı yoksa:))) başlığın ilk hamile haberi senden mi gelecek yoksa?? Başka belirtiler oldukça yaz buraya
@gkmyc banada çok erken hatta imkansız gibi ama goguslerım kafam kadar oldu sanki ,

sanırım hormon yukseldi , amannnnn vallahi anlamaz oldum vücüdumu
Psikolojiktir kesin :halay: Bi de şey dicem ya bu ay yunurtlama dönemi ağrın çok oldu tıpkı çatlatma iğnesi kullandığım zamanki gibi oldu halen etkisi mi kaldı ki :işsiz:

Psikolojiktir kesin :halay: Bi de şey dicem ya bu ay yunurtlama dönemi ağrın çok oldu tıpkı çatlatma iğnesi kullandığım zamanki gibi oldu halen etkisi mi kaldı ki :işsiz:
Çatlatma iğnesini ne zaman kullandın? Ben de bu ay kullancam ilk defa.yumurtlama döneminde ağrı oluyormuş zaten.

Kızlar peki folik asit alıyor musunuz? Bana doktorum verdi ama düzenli kullanamıyorum bir türlü. Zaten her ay negatif yani kaç ay kullancam böyle bunu

Kizlar gonal f kullaniyorum karin altim kasiga yakin agriyor. Bu konuda bi bilgisi olan varmiii:KK22:

Kızlar peki folik asit alıyor musunuz? Bana doktorum verdi ama düzenli kullanamıyorum bir türlü. Zaten her ay negatif yani kaç ay kullancam böyle bunu
Canm banada verdi ama bende kullanmıyorum aksatiyorm birde inofolic Combi varmış o nu kullananlar hemen hamile kalmis ya

Günaydın güzel bayanlar anne olmak her kadının hakkidir inşallah birgün herkes tadacaktir bu güzel. Duyguyu gelin beraber bekleyelim bebislerimizi deneyimlerimizi paylasalim kısacası gelin destek olalım aralık batlarini hamile olarak atlatalim:))
B Birgaripask93 :21 aralik
p a t u l i p a t u l i :5aralik
Juventass Juventass :15aralik
@blondgunes :5aralik
@R4bi4 :5aralik
@busesabanci :8 aralik
@Hhatmeh :3aralik
I ikimelekannesi06 :7aralik
Bende geldim bat 16 aralik ;)

Back