- 19 Kasım 2017
- 250
- 159
- 18
- 32
- Konu Sahibi Birgaripask93
İnşallah son bekleyislerimiz olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım ya.keşke keşkegeç döllenme olabilir stres yapma ve bekle canım inşallah vardır
Yok ya dert etmiyorum artık bi dahaki aya nasipHemde nasil bide umutlandım tüm belirtilerim vardı akıntı cogalası baş dönmesi goguslerimde ağrı şişlik hatta ve hatta idrar testlerimde cokkkk silik çizgiler bile çıkmıştı çok yikilmistjm
Yaaa bak belirtiler başladı mı yoksa:))) başlığın ilk hamile haberi senden mi gelecek yoksa?? Başka belirtiler oldukça yaz buraya
Psikolojiktir kesin@gkmyc banada çok erken hatta imkansız gibi ama goguslerım kafam kadar oldu sanki ,
sanırım hormon yukseldi , amannnnn vallahi anlamaz oldum vücüdumu
Çatlatma iğnesini ne zaman kullandın? Ben de bu ay kullancam ilk defa.yumurtlama döneminde ağrı oluyormuş zaten.Psikolojiktir kesinBi de şey dicem ya bu ay yunurtlama dönemi ağrın çok oldu tıpkı çatlatma iğnesi kullandığım zamanki gibi oldu halen etkisi mi kaldı ki
![]()
İnşallah kuzum insallah en kisa zamanda gelsin bebişinYok ya dert etmiyorum artık bi dahaki aya nasip
Bende klomen basliycam kızlar 2 gün sonraÇatlatma iğnesini ne zaman kullandın? Ben de bu ay kullancam ilk defa.yumurtlama döneminde ağrı oluyormuş zaten.
Canm banada verdi ama bende kullanmıyorum aksatiyorm birde inofolic Combi varmış o nu kullananlar hemen hamile kalmis yaKızlar peki folik asit alıyor musunuz? Bana doktorum verdi ama düzenli kullanamıyorum bir türlü. Zaten her ay negatif yani kaç ay kullancam böyle bunu
Senin kullandığın hangisi?Canm banada verdi ama bende kullanmıyorum aksatiyorm birde inofolic Combi varmış o nu kullananlar hemen hamile kalmis ya
Folic 1Senin kullandığın hangisi?
Fiyatı ne kadar peki?Folic 1
Fiyatın 24 tl canmFiyatı ne kadar peki?
Tabi canisi h.gBenide ekler misiniz :) 7 aralik
Bende geldim bat 16 aralikGünaydın güzel bayanlar anne olmak her kadının hakkidir inşallah birgün herkes tadacaktir bu güzel. Duyguyu gelin beraber bekleyelim bebislerimizi deneyimlerimizi paylasalim kısacası gelin destek olalım aralık batlarini hamile olarak atlatalim:))
B Birgaripask93 :21 aralik
p a t u l i :5aralik
Juventass :15aralik
@blondgunes :5aralik
@R4bi4 :5aralik
@busesabanci :8 aralik
@Hhatmeh :3aralik
I ikimelekannesi06 :7aralik
H.g kuzum canm benim son bat olur dilerimBende geldim bat 16 aralik![]()
Ay insallah canim hepimizin son olur insallahH.g kuzum canm benim son bat olur dilerim
Tabi canisi h.g