- 19 Kasım 2017
- 250
- 159
- 18
- 32
- Konu Sahibi Birgaripask93
Çocuklar kaç yaşında canmhosbulduk :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuklar kaç yaşında canmhosbulduk :)
Ben başladım 1 ay oldu normalde bebek düşündüğün zaman 3 ay önceden başlaman gerekiyor. Bu bir ay içinde bir kimyasal gebeliğim oldu daha vücuda tam iyi gelmeye başlamadı diye düşünüyorum 2-3 aya kendini gösteriyor çocuk için çok gerekli.Kızlar peki folik asit alıyor musunuz? Bana doktorum verdi ama düzenli kullanamıyorum bir türlü. Zaten her ay negatif yani kaç ay kullancam böyle bunu
bende iki gün önce kullanmaya başladım ama doktor bunun hamile kalmaya bir etkisi yok ancak hamile kalırsan bebeğin gelişimi için etkisi olur dedi.Ben başladım 1 ay oldu normalde bebek düşündüğün zaman 3 ay önceden başlaman gerekiyor. Bu bir ay içinde bir kimyasal gebeliğim oldu daha vücuda tam iyi gelmeye başlamadı diye düşünüyorum 2-3 aya kendini gösteriyor çocuk için çok gerekli.
Aynen canm bebek olmaya etkisi yok bebeğin gelişimi icinbende iki gün önce kullanmaya başladım ama doktor bunun hamile kalmaya bir etkisi yok ancak hamile kalırsan bebeğin gelişimi için etkisi olur dedi.
Aynen canım zeka geriliği ve başka anomalileri olmasın diye öneriyorlar zatenbende iki gün önce kullanmaya başladım ama doktor bunun hamile kalmaya bir etkisi yok ancak hamile kalırsan bebeğin gelişimi için etkisi olur dedi.
Çocuklar kaç yaşında canm
Allah bagislasin canm benm1 oğlum var canım 2 yaşında
Evet bana da önceden başla dedi doktor ama bak işte kaç ay oldu.. ve daha da boş geçecek aylar var belki önümde.. her ay kullanmak zor geliyor zaten 40 küsür tl. Her gün yutmak aklıma bile gelmiyor.Ben başladım 1 ay oldu normalde bebek düşündüğün zaman 3 ay önceden başlaman gerekiyor. Bu bir ay içinde bir kimyasal gebeliğim oldu daha vücuda tam iyi gelmeye başlamadı diye düşünüyorum 2-3 aya kendini gösteriyor çocuk için çok gerekli.
Canım kimyasalı kendin mi anladın yoksa önce test yapıp pozitifi gördün, daha sonra regl mi oldun?Ben başladım 1 ay oldu normalde bebek düşündüğün zaman 3 ay önceden başlaman gerekiyor. Bu bir ay içinde bir kimyasal gebeliğim oldu daha vücuda tam iyi gelmeye başlamadı diye düşünüyorum 2-3 aya kendini gösteriyor çocuk için çok gerekli.
Allah bagislasin canm benm
H.g canm benjm inşallah beklemeyin artık bebislerimizi bende klomen kullanıyorum bu ayHanımlar benim de bat 21 aralık 32 aydır istiyorum ama olmadı femara çatlatma kullanıyorum olmazsa aşılama yada tüp bebeğe geçicem
Günlerimiz aynı seninle canmHanımlar benim de bat 21 aralık 32 aydır istiyorum ama olmadı femara çatlatma kullanıyorum olmazsa aşılama yada tüp bebeğe geçicem
Famera ya basladinmiHanımlar benim de bat 21 aralık 32 aydır istiyorum ama olmadı femara çatlatma kullanıyorum olmazsa aşılama yada tüp bebeğe geçicem
Evet canm 3. Günü gidiceksin h.g buarada tatlım insallah fazla bekletme bebisinBende geldim kızlar bugün regl oldum malesefdoktora gidicem adetimin 3. Günü mü gitmeliyim bu arada ilk defa gidicem 4 ay oldu korunmuyoruz
Hoş buldum canım inşallah oda olucak hayırlısıyla çocuk düşünüyorum kontrol amaçlı mı geldim demem gerekiyor bilgin var mıEvet canm 3. Günü gidiceksin h.g buarada tatlım insallah fazla bekletme bebisin
Evet canm ama 4 ay oldu korunmuyoruz dersen pek bakliyorlar 1 yildn önce baklmiyolar canm sen 8 9 ay oldu de ozaman bakarlar korunmamama rağmen hamile kalamadim acaba neden diye geldim de kuzum nerde yaşıyorsun buaradaHoş buldum canım inşallah oda olucak hayırlısıyla çocuk düşünüyorum kontrol amaçlı mı geldim demem gerekiyor bilgin var mı
Mardin midyat canım öyle diyim bari özel hastanede yok burda ama mecburiyetten artık gidicem için rahat etsin alttan muayene etmezler dimi adetliykenEvet canm ama 4 ay oldu korunmuyoruz dersen pek bakliyorlar 1 yildn önce baklmiyolar canm sen 8 9 ay oldu de ozaman bakarlar korunmamama rağmen hamile kalamadim acaba neden diye geldim de kuzum nerde yaşıyorsun buarada