• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık UMUTLARI ARALIK AYINA KALANLAR GELİN BIRBIRIMIZE DESTEK OLALIMM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar peki folik asit alıyor musunuz? Bana doktorum verdi ama düzenli kullanamıyorum bir türlü. Zaten her ay negatif yani kaç ay kullancam böyle bunu
Ben başladım 1 ay oldu normalde bebek düşündüğün zaman 3 ay önceden başlaman gerekiyor. Bu bir ay içinde bir kimyasal gebeliğim oldu daha vücuda tam iyi gelmeye başlamadı diye düşünüyorum 2-3 aya kendini gösteriyor çocuk için çok gerekli.

Ben başladım 1 ay oldu normalde bebek düşündüğün zaman 3 ay önceden başlaman gerekiyor. Bu bir ay içinde bir kimyasal gebeliğim oldu daha vücuda tam iyi gelmeye başlamadı diye düşünüyorum 2-3 aya kendini gösteriyor çocuk için çok gerekli.
bende iki gün önce kullanmaya başladım ama doktor bunun hamile kalmaya bir etkisi yok ancak hamile kalırsan bebeğin gelişimi için etkisi olur dedi.

Evet bana da önceden başla dedi doktor ama bak işte kaç ay oldu.. ve daha da boş geçecek aylar var belki önümde.. her ay kullanmak zor geliyor zaten 40 küsür tl. Her gün yutmak aklıma bile gelmiyor.

Canım kimyasalı kendin mi anladın yoksa önce test yapıp pozitifi gördün, daha sonra regl mi oldun?

Bende geldim kızlar bugün regl oldum malesef :mad: doktora gidicem adetimin 3. Günü mü gitmeliyim bu arada ilk defa gidicem 4 ay oldu korunmuyoruz

Hoş buldum canım inşallah oda olucak hayırlısıyla çocuk düşünüyorum kontrol amaçlı mı geldim demem gerekiyor bilgin var mı
Evet canm ama 4 ay oldu korunmuyoruz dersen pek bakliyorlar 1 yildn önce baklmiyolar canm sen 8 9 ay oldu de ozaman bakarlar korunmamama rağmen hamile kalamadim acaba neden diye geldim de kuzum nerde yaşıyorsun buarada

M
Evet canm ama 4 ay oldu korunmuyoruz dersen pek bakliyorlar 1 yildn önce baklmiyolar canm sen 8 9 ay oldu de ozaman bakarlar korunmamama rağmen hamile kalamadim acaba neden diye geldim de kuzum nerde yaşıyorsun buarada
Mardin midyat canım öyle diyim bari özel hastanede yok burda ama mecburiyetten artık gidicem için rahat etsin alttan muayene etmezler dimi adetliyken

Back