• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık UMUTLARI ARALIK AYINA KALANLAR GELİN BIRBIRIMIZE DESTEK OLALIMM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet eşimde gitti bi problem yok gerekli testleri yaptırdık hsg çekildim bu ay sen gittinmi cnm benim hiç yok daha 1 yıllık evliyim allah bağışlasın evlatlarını :) geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım olmadı bu ay kendi halimizdeyiz bi dahaki ay klomen yine
Canım sen bu ay hsg çektirip sonra kaç gün ara verdin ilişkiye? Yani bu ay denedin mi? Yoksa pas mı geçtin?

Canım sen bu ay hsg çektirip sonra kaç gün ara verdin ilişkiye? Yani bu ay denedin mi? Yoksa pas mı geçtin?
hsg sonrası 2 gün pas geçtim sonra 2 kere gün aşırı bi kere de 2 gün üst üste denedik bi kere daha deneyecem

bu ay hasta olmadım kan testi yaptırdım 1,2 çıktı. gecikmenin 4 günü artık sizce ne olabilir kızlar bi yorum yapın lütfen :KK43:hem bi şey yok hem de hasta olmadım hiç böyle gecikmezdi hiç bir zaman :KK43:
Canm benim geçen ay 17 gün geçti adet olmamustim sonra doktor strestende gecicwbilir dedi seninde oyledir belki

@gkmyc banada çok erken hatta imkansız gibi ama goguslerım kafam kadar oldu sanki ,

sanırım hormon yukseldi , amannnnn vallahi anlamaz oldum vücüdumu

Back