- 8 Ağustos 2017
- 442
- 174
- 18
- Konu Sahibi sekersizcikolata
-
Benimde 7 ekimHoşgeldin ekliyorum hemen
İnşallah en kısa zamanda sağlıkla alırsın bebeğini :) bazen nazlı oluyorlar evet, ama olur en kısa zamanda sağlıkla. Bak 2 kere de hamile kalmışsın :) bat ne zaman? Ekleyelim listeyeMrb bnde 13 aylık evliyim ve 2 düşügüm var 9 aydır bebis gelmesini bekliyoruz Ama baya Nazlı çıktı bizimki umudumuz ekim e kaldı inşallah güzel haberleri hepimiz alirizz
Peki biliyorum ama üzülme benim pcolu 2 arkadaşım da ikiz bebeklere hamile kaldı, çok yumurta olunca çok bebek gibiBende 2.5 yıllık evliyim hiç korunmadik ama hamile kalamadim pko var bendebu ay adetin 5. Günü klomen e başladım bugün gittim hiç yumurta yok bir ay daha boşa gitti
Aslinda cokkk seviyorum minnaklarimi ilk haftalar zor oldugu icin malum zorlaniyoruz. Onlar anneden ayrilmak istemiyo, biz de uyum surecini hizlandirmak istiyoruz derkennnnn aglamalr kacmaya calisan cocuklar birini yakalyip oburunu getriiyorum mecbur kucakladigim da oldu siniftan kacmasinlar diyeMekanı cennet olsun. .
Öyle yapma öğretmenim senin kaygin öğrencilerine yansır.. Bak bir sürü çocuğun varmış ne güzel, senin de olur inşallah canım benim
Peki biliyorum ama üzülme benim pcolu 2 arkadaşım da ikiz bebeklere hamile kaldı, çok yumurta olunca çok bebek gibiBende 2.5 yıllık evliyim hiç korunmadik ama hamile kalamadim pko var bendebu ay adetin 5. Günü klomen e başladım bugün gittim hiç yumurta yok bir ay daha boşa gitti
Yaa çok güzel bi duygu olsa gerek :) haklısın ilk haftalarında zor oluyordur, geçsin güzel olur su günler:) konuş konuş ne güzel işte muhabbet ediyoruz işteAslinda cokkk seviyorum minnaklarimi ilk haftalar zor oldugu icin malum zorlaniyoruz. Onlar anneden ayrilmak istemiyo, biz de uyum surecini hizlandirmak istiyoruz derkennnnn aglamalr kacmaya calisan cocuklar birini yakalyip oburunu getriiyorum mecbur kucakladigim da oldu siniftan kacmasinlar diyeilk haftalar gercekten cok zor anasinifi ogretmeniyim:) cocuklarim bi alissin gerisi cok guzel oluyor aslinda. Cok konuştum galiba :) ALLAHim sana bana isteyen herkese tattirsin bu duyguyu ya amin
11 Ekimİnşallah en kısa zamanda sağlıkla alırsın bebeğini :) bazen nazlı oluyorlar evet, ama olur en kısa zamanda sağlıkla. Bak 2 kere de hamile kalmışsın :) bat ne zaman? Ekleyelim listeye
Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda alırsın sen de güzel haberleri inşallah :) hoşgeldin bu aradaBnde 3 yillik evliyim gecen sene kurtaj oldum hala bekliyorum klomen fln olmadi bi turlu hayirlisi vardir bi hayirr
Tamam canım ekliyorum11 Ekim
Cansin :) ya bende dun cok garip bisey oldu. Iki kere adet olur gibi bi akinti geldi biri gunduz kosa kosa gittim baktim sari bi akinti ic camasirimi baya kirletecek derecede. Degistirdim. Ikincisi gece uyurken bildigin gene rahatsiz edecek sekilde yogun bi sekilde adet olur gibi geldi yine baktim yine sari akinti. Geri degistirdim. Simdi okuldayim hafif ayakta dursam hafif kasigim agriyo ama cok degil. Ilk aylar belirti cok aradim ama hep hayal kirikligi olunca biraktim belirti aramayi. Boyle olunca acaba dedim. Ama yine umutlanmak istemiyorum cunku progestan hapi kullaniyorum bugun sonuncuyu icicem. Acaba o haptan dolayi mi diyorum bu akintilar. Ondan olablr diyip kendimi umutlandirmiyorum :)Yaa çok güzel bi duygu olsa gerek :) haklısın ilk haftalarında zor oluyordur, geçsin güzel olur su günler:) konuş konuş ne güzel işte muhabbet ediyoruz işte
Aaaa bilmiyorum olabilir, ama bence de umutlanma olursa sürpriz olsun :) ama inşallah dediğin gibidirCansin :) ya bende dun cok garip bisey oldu. Iki kere adet olur gibi bi akinti geldi biri gunduz kosa kosa gittim baktim sari bi akinti ic camasirimi baya kirletecek derecede. Degistirdim. Ikincisi gece uyurken bildigin gene rahatsiz edecek sekilde yogun bi sekilde adet olur gibi geldi yine baktim yine sari akinti. Geri degistirdim. Simdi okuldayim hafif ayakta dursam hafif kasigim agriyo ama cok degil. Ilk aylar belirti cok aradim ama hep hayal kirikligi olunca biraktim belirti aramayi. Boyle olunca acaba dedim. Ama yine umutlanmak istemiyorum cunku progestan hapi kullaniyorum bugun sonuncuyu icicem. Acaba o haptan dolayi mi diyorum bu akintilar. Ondan olablr diyip kendimi umutlandirmiyorum :)
Merhabalar dediğin ilacı hiç bilmiyorum. Ama burda da pcolu arkadaşlar var, belki onlar yardımcı olur. Ben hsg çektirdim için rahatlıyor en azından. Eşinin değerlerine göre çizersiniz bir yol :) güzel olsun her şey :) bize katılmak istersen bat söyle canım
- Kızlar selamlar.. pkoluyum. Bir senedir cocuk istiyoruz olmuyor. İki kere klomen kullandim birinde yumurtam oldu, kendiliginden catladi ama tutmadı. Bu ay kullandigimda adetin 14 gunu kontrole gittim. Dr yumurtam olmadığını söyledi. İki taraftada gelismemis.
Bana adet bitimi hsg onerdi, ayrıca esimin degerlerine baktirmami istedi. Daha sonra bi tedavi uygulayacak sanirim. Bir de glifor verdi 850 mg onu kullaniyorum iki gundur. Glifor ne gibi etki yapar ? Ben ilaçsız adet olamiyorum. Duzene sokarmi ?
Beni bu tedavi sürecinde neler bekler? Ney nasil yapiliyor biraz anlatirmisiniz, yada benim gibi yasayan tecrübeli ablalarimdan bilgi alabilirmiyim
Merhabalar dediğin ilacı hiç bilmiyorum. Ama burda da pcolu arkadaşlar var, belki onlar yardımcı olur. Ben hsg çektirdim için rahatlıyor en azından. Eşinin değerlerine göre çizersiniz bir yol :) güzel olsun her şey :) bize katılmak istersen bat söyle canım
Anladım canım, biz yazalım inşallah bebek sebebi ile gelmez bat :)Valla ben pko oldugum.icin ilacsiz adet olamiyorum. Bat ne zamana gelir bilmiyorum yani :) ama kendiliginden gelirse 3 ekim bat :)
11 Ekim
H.bdum saol ins alirimmmÇok geçmiş olsun, en kısa zamanda alırsın sen de güzel haberleri inşallah :) hoşgeldin bu arada
Tamam canım ekliyorum
Bu hap adet duzensizligi, düşük önleme, kaliteli yumurtlama ve bebegin rahme iyi tutunmasi icin veriliyor canim. Agrım gecti zaten. Belki adetim yakındır bekleyip gorcem :)Aaaa bilmiyorum olabilir, ama bence de umutlanma olursa sürpriz olsun :) ama inşallah dediğin gibidiro hapı hiç kullanmadım bilmiyorum ki öyle etkisi var mı? Kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?