- 3 Ocak 2018
- 254
- 108
- 18
- 28
- Konu Sahibi sekersizcikolata
-
Sperm sayısı düşükse hic aşılama ile ugraşma devlette de cok oyalıyolar. Imkanın varsa tüp bebek yaptır derim. Benimde 3 yıl gecti aynı sorun var 2 aşılama yaptırdım devlette tutmadı tup bebeğe devam ediyorum özelde. Doktor düşükse sperm sayısı aşılama yapılmaz dediHamile kalmak istiyorum bende sorun yok ama eşimde sprem sayısı düşük 3 yılıma girdim ne yapmalıyım kızlar aşılama için yada yapan oldumu lütfen cvp
Bukadar para harcamadan önce bitkisel birseyler yapmaya çalışın banada 0 değerler dediler yükselmez varikosel dediler direk tüp bebek dendi ama ben çabaladım inandımSperm sayısı düşükse hic aşılama ile ugraşma devlette de cok oyalıyolar. Imkanın varsa tüp bebek yaptır derim. Benimde 3 yıl gecti aynı sorun var 2 aşılama yaptırdım devlette tutmadı tup bebeğe devam ediyorum özelde. Doktor düşükse sperm sayısı aşılama yapılmaz dedi
Bitkiselle mi hamile kaldınBukadar para harcamadan önce bitkisel birseyler yapmaya çalışın banada 0 değerler dediler yükselmez varikosel dediler direk tüp bebek dendi ama ben çabaladım inandım
İçin nasil rahat eder gönlün nasıl isterse bence.. kapalı olursa da 2 ay sonra deneesin. Dr ne diyor? Hemen baslayalim mı yoksa bekleyin mi diyorSelam Kızlar kafam cok karisik. Bu ay rahim filmi çektirdim . Yasim 37 .hormon sonuclari ise fsh 8,51 E2 ise 41. Digerleri normal. Eşimde %30 dna hasari çıktı. Normalde biz bu ay tup bebege baslayacaktik. Ama ben rahim filminden sonra gebelik sansinin arttigini bildigim icin bir ay normal deneme taraftariyim 2.adet dönemim bayram tatiline Denk gelecek. Tup bebek merkezleri kapalı degildir sanirim. Sizce ne yapayim direk tup bebege mi basliyim, yoksa 1 ay normal deneyelim mi?
Doktor test sonuclarina gore yol aliriz sorun cikarsa o sorunu ortadan kaldiririz demisti. Tahlillerde rahim filminde dna hasar testinde falan sorun cikmadi. Adet oldugum zaman arayip diğer ay yapalim diyecegim. Tup bebek merkezinin bayramda kapalı olacagini sanmiyorum. Ozel hastane ve bu isler zamana bagli isler. Sen dur ben bir tatil yapip geleyim diyemez hastasina. Bakalim hayirlisi adet olunca arayacagimİçin nasil rahat eder gönlün nasıl isterse bence.. kapalı olursa da 2 ay sonra deneesin. Dr ne diyor? Hemen baslayalim mı yoksa bekleyin mi diyor
Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsunDoktor test sonuclarina gore yol aliriz sorun cikarsa o sorunu ortadan kaldiririz demisti. Tahlillerde rahim filminde dna hasar testinde falan sorun cikmadi. Adet oldugum zaman arayip diğer ay yapalim diyecegim. Tup bebek merkezinin bayramda kapalı olacagini sanmiyorum. Ozel hastane ve bu isler zamana bagli isler. Sen dur ben bir tatil yapip geleyim diyemez hastasina. Bakalim hayirlisi adet olunca arayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?