• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutlar Eylül-Ekime Kaldı Diyenler Haydi Buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Meraba..

Benimde bat 16 ekim..;) 1 yillik evliyiz ve evliligimizin basindan beri bebis istiyoruz.. doktora gittim bi sorun olmadigini ve yumurtaliklarimin gayet iyi calistigini soyledi..1 ay klomen tedavisi gordum..ama bi ise yaramadi.
Bakalim hayirlisi..rabbim nasip eder insallah..rabbim kimsenin kucagini bos koymasinn..

kizlar bugun bat gunum burda cizgi goruyomusunuz ??
20170922_123444.jpg

Meraba..

Benimde bat 16 ekim..:KK66: 1 yillik evliyiz ve evliligimizin basindan beri bebis istiyoruz.. doktora gittim bi sorun olmadigini ve yumurtaliklarimin gayet iyi calistigini soyledi..1 ay klomen tedavisi gordum..ama bi ise yaramadi.
Bakalim hayirlisi..rabbim nasip eder insallah..rabbim kimsenin kucagini bos koymasinn..
Eşiniz gttimi dr

Meraba..

Benimde bat 16 ekim..:KK66: 1 yillik evliyiz ve evliligimizin basindan beri bebis istiyoruz.. doktora gittim bi sorun olmadigini ve yumurtaliklarimin gayet iyi calistigini soyledi..1 ay klomen tedavisi gordum..ama bi ise yaramadi.
Ekledim, inşallah hayırlı ile hamilelik haberini alırız senin de :) eşin test yaptırdı mı diye sormuşlar bence de bir de eşin yaptırdın içiniz rahat eder
kizlar bugun bat gunum burda cizgi goruyomusunuz ??Eki Görüntüle 2047735
Ben bilmiyorum canım son durum ne? Şüphen varsa kan testi yaptır bence

Ekledim, inşallah hayırlı ile hamilelik haberini alırız senin de :) eşin test yaptırdı mı diye sormuşlar bence de bir de eşin yaptırdın içiniz rahat eder

Insallah yaa...:)) esimde pazartesi gunu test yaptiracak. Insallah bi sorun cikmaz.. hayirlisii bakem..:)

Arkadaşlar benim bu 4 gün misafirim var, çok sık giremem, geceleri ya da sabahları girer güncelleme yaparım. Çünkü yurt dışından geliyor misafirim, ayıp olur, ama sizi öpüyorum arkadaşlar, bakalım ilk hamilemiz kim olacak ;)

Pazartesi gunu gidecek test yaptirmaya.. hayirlisi bakemmm..insallah guzel haberler aliriz.. bi sorun cikmaz insallah.. rabbim hakkimizda ne hayirliysa onu versinn..
Eee çıktı mı sonuç canım? İnşallah bir sorun yoktur, güzelce gelir bebisin
Merhaba hiç aşılama denediniz mii ? ben bugun aşılama oldum inşallah başka bişeye gerek kalmadan mutlu haberi alırım sizlerde alırsınız :anneadayı::dua:
Ben denedim ama benimki çok sağlıklı olmadı, hemen yola çıktım. Dinlenmem ve gün aşırı ilişki gerekiyordu yapamadım. Çok kanamam oldu Dr Dr gezdim ama kendi doktorun dediler şehir dışı olduğu için kendi doktoruna görünmedim. Sonra da olmadı. Sen dr dediklerini yap. İnşallah güzel haberini alırsın canım:) bize müjde vermeyi unutma

Herkese Merhaba bende 7 yıldır 2. Kez anne olmayı istiyorum ama malesef benimde eşimim sperm sayısı az ve hiç bir şekilde kür vs. İstemiyor tüp bebek zaten hiç düşünmedi bile bu kızım çok istiyor bir kardeşi olsun RABBİM herkesin gönlüne göre versin inşallah (bat tam emin değilim ama 27 eylül henüz kırmızı kart görmedim )ama önceki adet belirtilerine göre bu ay o belirtiler yok sol kasığımda ağrı ve batma var bakalım yaşayıp görecek rabbim ne eylerse güzel eyler

Back