Gebeliğe Hazırlık Umutlar Eylül-Ekime Kaldı Diyenler Haydi Buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar gunaydin ya benim sabah kalktığımdan beri belimde ve sol kasikta inanılmaz ağrı var egilip dogrulamiyorm bide akinti cok bugün 14.günum eşimle hiç ilişki olmadı acaba yumurtlamami oldu bole ağrım var esimle 10 gündur konuşmuodum kafaya almaya çalıştım bakalım inşallah aksama bisyler olur bayadir yapmadik spermler de kaliteli olur herlde bu ay hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin Rabbim.Aşure günü hepimize çok dua ettim kızlar

Kizlar gecen ay klomen kullandim. Adetin 14. Gunu dr a gitmiştim. Yumurtan yok hic olmamış dedi. Bir daha da cagirmadi. Ama dun takvime göre adet olmam gerekiyordu. Olmadim henuz. Sizce gebelik olma ihtimali olabilir mi bu durumdada ? Napmaliyim sizce

Maalesef ben erken kırmızılari gördüm
Sıkma Canını inşallah bir dahaki aya moral bozmak yok.
beni de ekleyin . Bat 16 Ekim :)
Tamam canım ekliyorum :)
belki de tam çatlama ağrısıdır ve tam zamanında ilişki olur sağ ol canım benim de dualarım hep bizlere.. Eşinle böyle zamanlarda küsme :)) bizim de çok denk gelir sinir olurum ben de :)
Bilmiyorum olabilirde canım bi kaç gün bekleyip dr gidicem bakalım hayırlısı olsun inşallah
Tamam bakalım haber et bize :)
Allah Allah neden bir daha çağırmadı ki?? Bu doktorlar da sinir ediyor. Valla canım hiç bilmiyorum bir test yapsana, en azından kafan rahatlar ayy inşallah güzel haberdar :))

Beni de ekler misin canim
pek bu ayda ümidim yok ama Allah buyuktur bat biraz duzensizlesti ama 23 ekim olarak ekleye bilirsin canim
Insallah en kisa zaman da mutlu haberler duyariz birbirimizden

Merhaba benim eşimde futbolcu maçlar bitince yaz boyunca denedik olmadı şimdi sezon içinde kamp günleri maç öncesi derken ovülasyon günlerini çok nadir tutturabiliyoruz henüz bir gelişme yok inşallah hepimize nasip olur gerçekten çok yıpratıcı bir süreç

Canım naptın var mı gelişme? Test yaptın mı?

Beni de ekler misin canim
pek bu ayda ümidim yok ama Allah buyuktur bat biraz duzensizlesti ama 23 ekim olarak ekleye bilirsin canim
Insallah en kisa zaman da mutlu haberler duyariz birbirimizden
Ekledim canım :) inşallah alicaz hepimiz güzel haberleri:) korunmayı bırakınca regl düzeni değişiyor biraz ondandır o merak etme:)
Maalesef bende kırmızıları gördüm. Umutlar ekime kaldı
Olsun moral bozmak yok:) Ekim uğurlu gelecek bence :)

Ahh ahh seni en iyi ben anlarım. Gerçekten çok kısıtlı zamanımız var. Bir de bazı günler ilişki yasak oluyor ya benim ovulasyon da hep o döneme denk geliyor.. inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz

Maalesef bu ayda denk geliyor tamda maç gününe napıcaz böyle bilmiyorum birde herkes düşünmeyin oluruna bırakın düşününce olmuyor diyorlar bi anlasalar bizim 2 günde bir ilişki yaşama şansımız yokki mecburen takip etmek zorundayım kafam karmakarışık ne düşünüceğimi şaşırdım

Aynen öyle.. Böyle olunca da kafaya çok takılıyor maalesef.. Hoş bir sürü futbolcunun da 2_3 tane çocuğu var.. Biraz da şans meselesi sanırım

Canım bende kırmızı kart yiyenlerdenim :) 6 kasım yeni bat bakalım
Ben de her an olabilirim .. Hadi bakalım ekim uğurlu gelsin

Ve hamileyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…