- 19 Mart 2021
- 1.042
- 702
- 30
Eşim Fenerli oluncaAy onundamı adı alex bizimde köpeğimiz var alex
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim Fenerli oluncaAy onundamı adı alex bizimde köpeğimiz var alex
Fiyatı çok iyii teşekkür ederim bebeğim evet tam 12.gün oluyo negatif görmek için çok idealAynen 2si tam12. Gün oluyor
Bak bu 10 adet 13 tlymiş canım baya iyi Eki Görüntüle 2994787
Freely Hızlı Gebelik Testi Kart Test 10 Adet Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Birde şunu buldum. Valla çok pahalanmışlar
Cesaret edemiyorsun dimi bekle bakalım birkaç güne canım o zamanYapmadım
Ahaha ay o alex daha varmı beEşim Fenerli olunca
Rica ederim canım ama trendyoldakini bir invele istersen 1 tanemi 10 tane yazıyır amaFiyatı çok iyii teşekkür ederim bebeğim evet tam 12.gün oluyo negatif görmek için çok ideal
Enfeksiyon evet ağrı yapıyor ama adete etkisi oluyormu bilmiyorum canım. Ne kadar var adeteKızlaar enfeksiyon bel kasık ağrısı yapıyo dimi ? Adetede bi etkisi oluyomu ki ?
Dün kahverengi akıntım için doktoru aradım test yap diyor ben bıktım bunlar bıkmadı
dayanamadım yaptım negatifCesaret edemiyorsun dimi bekle bakalım birkaç güne canım o zaman
Dur bakalım belki daha yeni yerleşiyordur daha idrara hcg gecmemiştir falan. Benim hep kendimi kandırmalarım bunlardayanamadım yaptım negatif
neyse bi kaç gün daha geçsin bi da yaparım
en son 16 ocak pazar oldu ilişki geçmemiştir dimiDur bakalım belki daha yeni yerleşiyordur daha idrara hcg gecmemiştir falan. Benim hep kendimi kandırmalarım bunlar
İnşallah bebeğim ya artık göreyim şu pozitifiRica ederim canım ama trendyoldakini bir invele istersen 1 tanemi 10 tane yazıyır ama
Bu sefer olmucak o
İnşallah kuzum inşallah 2022 bizim yılımız olsunİnşallah bebeğim ya artık göreyim şu pozitifi
Hanımcın yesunn senii naptın kuzummJou hanımcım
aynı beya sen napıyonHanımcın yesunn senii naptın kuzumm
Napemm kahvaltı edicem yımırtam haşlanıyoorraynı beya sen napıyon
Ooohhh afiyet olsun geyfff gel yapıyon yaneNapemm kahvaltı edicem yımırtam haşlanıyoorr
Regl işi noldu kuzu
Ahaha ay o alex daha varmı be
Durr daha bekleee ilaç içtin okadarr adet şaştı çünküOoohhh afiyet olsun geyfff gel yapıyon yane
benim regl işi yok gelen giden kupkuru çamaşırım
genç yaşımda kurudum kaldım
Kuzu adetim duzensiz benim pkos’dan dolayi 73 gundur adet olmuyorum kahverengi akinti dışında bişey yok. Bezdim bezdimmm…Enfeksiyon evet ağrı yapıyor ama adete etkisi oluyormu bilmiyorum canım. Ne kadar var adete