Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değerlendir canım sen yine.İnternetten baktım böyle olan bi kaç kişi varmış yumurtalama kanaması demişler onlara kafam karıştı eğer gelmezse daha duş alıp bı akşamı değerlendirsem mi acaba
Yok canım öyle zorlama falan olmadıDeğerlendir canım sen yine.
İlişkiden kaynaklı olamaz dimi
O zaman sen yine değerlendir canım kontrolün ne zamannYok canım öyle zorlama falan olmadı
Ben 8 ay falan kullandım mavi kutu inifolic canım böyle birsey olmamıştı yumurtlama demişsin ama cuma günü bittiyse adetin pek bu kısa sürede olacağını sanmıyorum tabi öncelerde nasıldı kaç günde olurdu seninİnternetten baktım böyle olan bi kaç kişi varmış yumurtalama kanaması demişler onlara kafam karıştı eğer gelmezse daha duş alıp bı akşamı değerlendirsem mi acaba
Gelmedi canım bende öyle diyorum insaalah gelmez bayram arkasına kadarHala gelmedimi canım. Senin bayramdan sonrayı bulsada tedavine başlayabilsen bari
Perşembe gidicektim de doktorun çok ameliyatı çıkmış o güne sabah aradılar cumaya aldırdım cuma gidicem
Bisey olmaz canım yaa insaalahİnşallah ya korktum biraz yarın gidicem bakalım doktor der adet yada farklı bişey
İnşallah canımm durdu durdu biraz daha dursun artıkkGelmedi canım bende öyle diyorum insaalah gelmez bayram arkasına kadar
Insaalah iyi sonuçlar görürsün canım
Konturolüm yarın kuzumO zaman sen yine değerlendir canım kontrolün ne zamann
bugün 4. Gün adet biteli canım benim Rahim filmi çektirdiğim gün çatlamam olmuştu adetken yumurtalamışım yani değişiyor sürekli pko olduğu için şuan kahve lekeye dönüştü zatenBen 8 ay falan kullandım mavi kutu inifolic canım böyle birsey olmamıştı yumurtlama demişsin ama cuma günü bittiyse adetin pek bu kısa sürede olacağını sanmıyorum tabi öncelerde nasıldı kaç günde olurdu senin
Hee iyi bari cnaım doktoruna danış bakalımKonturolüm yarın kuzum
bugün 4. Gün adet biteli canım benim Rahim filmi çektirdiğim gün çatlamam olmuştu adetken yumurtalamışım yani değişiyor sürekli pko olduğu için şuan kahve lekeye dönüştü zaten
Inşallah canım benim yaa tam bu zamanlarda olursam beklemek zorunda kalcamİnşallah canımm durdu durdu biraz daha dursun artıkk
İnşallah canım benim hepimiz için inşallah
Olucak gibi hissediyormusun canımInşallah canım benim yaa tam bu zamanlarda olursam beklemek zorunda kalcam
Yok canım yaa ben aşılama bile tutmuyacakmis gibi hissediyorum yorulruldum artık her ay her ay başka şeylere odaklanmak istiyorum mesala kilom durdu iki aydır aynı kilodayım biraz daha vermek istiyorum yada on-line bir iş bulup çalışmak istiyorum artık beynimin meşgul olması lazım yoksa bi tahtası eksik zaten iyice siyiricam kafayı herşeyi unutmaya başladımOlucak gibi hissediyormusun canım
Canım eğer bulabilirsen online ii çok iyi olur cidden. Yada kendine öğrenmek istediğin bazı şeyleri belirle araştırmalar yap ders çalışır giib çalış hem kişisel gelişimine katkıda bulunur hem zihnin meşgul olurYok canım yaa ben aşılama bile tutmuyacakmis gibi hissediyorum yorulruldum artık her ay her ay başka şeylere odaklanmak istiyorum mesala kilom durdu iki aydır aynı kilodayım biraz daha vermek istiyorum yada on-line bir iş bulup çalışmak istiyorum artık beynimin meşgul olması lazım yoksa bi tahtası eksik zaten iyice siyiricam kafayı herşeyi unutmaya başladım
Yapicam bir şeyler artık tatlım bayrama kadar adet olmayıp bayramın arkasına olup aşılamayı bi atlatayım artuk bambaşka biri olcam olmuyo artık böyleCanım eğer bulabilirsen online ii çok iyi olur cidden. Yada kendine öğrenmek istediğin bazı şeyleri belirle araştırmalar yap ders çalışır giib çalış hem kişisel gelişimine katkıda bulunur hem zihnin meşgul olur
Yaparsın canım sen aşılamadan da çok güzel sonuçlar alıcaksın eminim bunaYapicam bir şeyler artık tatlım bayrama kadar adet olmayıp bayramın arkasına olup aşılamayı bi atlatayım artuk bambaşka biri olcam olmuyo artık böyle
Bal perisi nasılsın canım konuşamadık nasıl gidiyor hamilelikYaparsın canım sen aşılamadan da çok güzel sonuçlar alıcaksın eminim buna
Hiç umudum yok ama insalah canım benim yaa kendim geçtim olsada kocamın dilinden kurtulsam artıkYaparsın canım sen aşılamadan da çok güzel sonuçlar alıcaksın eminim buna
Canım iyiyim lekelenmem oluyor yatarak geçiriyorum. Ağrılarım falan büyük oranda geçti iyi birşeymi bilmiyorum şu lekelenmede geçse sevinicem. Umarım içerde de herşey yolundadır. Sen nasılsın nasıl gidiyorrBal perisi nasılsın canım konuşamadık nasıl gidiyor hamilelik
Daha aynımı canım Hep aynı konuşuyormuHiç umudum yok ama insalah canım benim yaa kendim geçtim olsada kocamın dilinden kurtulsam artık
Aynen canım 10 yıldır şu pko olayını kafası almiyo anlatıyorum anlamiyo iste günün geçti hamilesin hamile değilsen niye günün geçti niye diğer kadınlar gibi zayıf değilsin niye olmuyo o kadar parayı boşuna mı veriyoruz hala aynı bir şey değişmiyor bla bla bla gibi konuşmalar geciyo hergun papagan gibi ayni seyleri konusuyoryzCanım iyiyim lekelenmem oluyor yatarak geçiriyorum. Ağrılarım falan büyük oranda geçti iyi birşeymi bilmiyorum şu lekelenmede geçse sevinicem. Umarım içerde de herşey yolundadır. Sen nasılsın nasıl gidiyorr
Daha aynımı canım Hep aynı konuşuyormu