Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç belli olmaz kuzumm

İnşallah canım yaa geçen hafta gittim bir birde bu cuma gidicem işte bakalım kalp atışına duyabilcekmiyiz😬
Büyüdümü çok kızzz maşallahh😍😍

😘😘💙💙

Aminn inşallah rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah, hoşgeldiniz🤗❤️❤️

Hemen öyle düşünme canım bugün doktora gitmicekmisin bir sorarsın bakalım adet olsada bitiminde devam tedaviye
Artık duyarsın inşallah Bi oh çekersin kaydetme şansın varsa kaydet sesi ben açıp dinliyorum çok zevkli oluyo
Büyüdü benimde baya iç karnım da dar sanırım biraz belli ediyor kendini ben artık balayı zamanındaymışım hamileliğin rahatlık açısından son aylar zor diyorlar ya artık nasip

sev9 sev9 sen nasılsın ayağın nasıl oldu canım

Artık duyarsın inşallah Bi oh çekersin kaydetme şansın varsa kaydet sesi ben açıp dinliyorum çok zevkli oluyo
Büyüdü benimde baya iç karnım da dar sanırım biraz belli ediyor kendini ben artık balayı zamanındaymışım hamileliğin rahatlık açısından son aylar zor diyorlar ya artık nasip

İnşallah duyarız canımm yaa nasip olursa cekicem inşallah😍
2. Trimester en rahat kısmı diyorlar bende şimdi deli gibi temizlik yapasım geliyor kendimi o zamana saklıyorum 😂😂
Tadını çıkar bu zamanların kuzum valla. Olsun çıksın hiç dert etme göbeğide kiloyuda hepsi gider sağlığınız yerinde olsunda 😍

evet sev9 sev9 napıyor yaa tedaviye başlıcaktı bu ay naptı acaba

2. Trimester en rahat kısmı diyorlar bende şimdi deli gibi temizlik yapasım geliyor kendimi o zamana saklıyorum 😂😂
Tadını çıkar bu zamanların kuzum valla. Olsun çıksın hiç dert etme göbeğide kiloyuda hepsi gider sağlığınız yerinde olsunda 😍

İnşallah hayırlı haberlerle gel canım aman yapma ya bende yeni yeni başlıyorum daha temizliğe bebeğin eşi aşağıdaydı ya detaylı ultrasonda doktor çıkmış yukarı dedi nasıl sevindim çıkmasaydı yatmaya devamdı

Tadını çıkarmam lazım ama çok sıcak bayılacak gibi oluyorum ah azıcık da serin olsa gezip tozsaydım iyi olurdu

İnşallah hayırlı haberlerle gel canım aman yapma ya bende yeni yeni başlıyorum daha temizliğe bebeğin eşi aşağıdaydı ya detaylı ultrasonda doktor çıkmış yukarı dedi nasıl sevindim çıkmasaydı yatmaya devamdı

Tadını çıkarmam lazım ama çok sıcak bayılacak gibi oluyorum ah azıcık da serin olsa gezip tozsaydım iyi olurdu
İnşallah canım yaa yapmıyorum valla bu ara heryer heryer de 😂 hadi gözüm aydın canımm aşağıda olunca sıkıntılımı oluyordu bak onu bilmiyorum.
Ah bu sıcaklar sorma hiç çekilmiyor azcık serinlese gerçekten şu ağustos geçse rahatlarız inşallah

İnşallah canım yaa yapmıyorum valla bu ara heryer heryer de 😂 hadi gözüm aydın canımm aşağıda olunca sıkıntılımı oluyordu bak onu bilmiyorum.
Ah bu sıcaklar sorma hiç çekilmiyor azcık serinlese gerçekten şu ağustos geçse rahatlarız inşallah
Yani kanama oluyo yada yukarı çıkmıyor plesanta normal doğum yapamıyorsun vs riskleri var ama atlattım çok şükür sıkıntısız geçmiyor maalesef illaki birsey çıkıyor yeni şeyler öğreniyorsun bak sende 6 haftalık olmuşsun bile zaman çabuk geçiyo 😀 sen gene rahat edersin canım doğum mart görünüyor sonbahar gibi ağırlaşırsın sanırım

İyiyim canım teşekkür ederim sargıda kaldı bir süre baya morluk vardı geçti şükür ☺️ Sen de iyisindir umarım ❤️

Başlamadım canım doğal devam ediyoruz bu ay 😊
Doktordan çıktım adet değilmiş Progestan azlığı sebebiyle oluyormuş hap verdi progestan hapı gelişen yumurta şuan yok dedi cumartesi çağırdı
Aynı şikayet bende de oldu geçen ay progestan reçeteli bi ilaç mı kuzum ve fiyatı ne kadar

İyiyim canım teşekkür ederim sargıda kaldı bir süre baya morluk vardı geçti şükür ☺️ Sen de iyisindir umarım ❤️

Aynı şikayet bende de oldu geçen ay progestan reçeteli bi ilaç mı kuzum ve fiyatı ne kadr
Reçeteyle verdi kuzum bana 9 TL Ödemiş eşim

Yani kanama oluyo yada yukarı çıkmıyor plesanta normal doğum yapamıyorsun vs riskleri var ama atlattım çok şükür sıkıntısız geçmiyor maalesef illaki birsey çıkıyor yeni şeyler öğreniyorsun bak sende 6 haftalık olmuşsun bile zaman çabuk geçiyo 😀 sen gene rahat edersin canım doğum mart görünüyor sonbahar gibi ağırlaşırsın sanırım
Aa doğru canım yaa normalmi düşünüyorsun bende normal istiyorum nasip olursa ama benim safra kesesi ameliyatım var çok uzun zaman geçti üzerindne gerci ama yine de riskli olabilirmi acaba bilmiyorum.
Sorma canım gerçekten ama arkadaşım hamileyken o kadar rahat geçrdiki hamile olduğumu unutuyorum diyordu. Bende nerdeee hep aklımda kötü senaryolar 😂😂
Nasip olursa inşallah canımmm sezeryan olursa 22 şubatta isticem gününü doktordan eşimin doğum günü ikisi bir çıksın aradan 😬😂😂😂

Aynı şikayet bende de oldu geçen ay progestan reçeteli bi ilaç mı kuzum ve fiyatı ne kadar
Hadi inşallah bu ay olur canım. Progestanı brn geçen yazdırmayı unutmuşum reçetesiz aldık 200 mg 73 tlye aldık canım

İlaç bu

Eklentiler

• B8529E73-C943-4885-9801-15F1DBB3131E.jpeg
    B8529E73-C943-4885-9801-15F1DBB3131E.jpeg
    134 KB · Görüntüleme: 19
Tamam bebeğim ben 100lük alırım yeter heralde şimdi yazdırsam muayene ücreti geçecek zaten ilacın ücretini

Tamam bitanem teşekkür ederim 😘
Ama şimdi bilmeden de kullanmak iyimidir canım ya. Birde adet zamanına kadar kullanırsan adetin geçikir

X