- 30 Ocak 2021
- 3.022
- 5.350
Evet adetin 2. Günü başlanması öneriliyorKesinlikle öyle kuzum ya o zaman geçmiyor
Hadi ya baya faydasını görmüşsün daha üstüne düşüp sipariş veremedim kuzu onu adet bitiminde hemen başlamak gerekmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet adetin 2. Günü başlanması öneriliyorKesinlikle öyle kuzum ya o zaman geçmiyor
Hadi ya baya faydasını görmüşsün daha üstüne düşüp sipariş veremedim kuzu onu adet bitiminde hemen başlamak gerekmi
Regl ile kullanıyorsun regl ilken başlayıp yumurtama zamanı bırakıyorsun
Ozamannben gec kalmışım kızlar öbür ay bakıcam kısmetseEvet adetin 2. Günü başlanması öneriliyor
Ya çizgi var gibi ama niye bozuk gibi geldi sana dağınık mı pembelik tam göremiyorum canımKızlar demin yaptım böyle çıktı test bozuk galiba dimi
Çizgi gibi değil sanki pembe bir kalınlık var ama nebileyim bozuk gibi geldi banaYa çizgi var gibi ama niye bozuk gibi geldi sana dağınık mı pembelik tam göremiyorum canım
Evet bi pembelik var canım ama kestiremedim ben de yaÇizgi gibi değil sanki pembe bir kalınlık var ama nebileyim bozuk gibi geldi bana
Canım pembelik varsa pozitif olabilir sabah tekrar yap bakalımÇizgi gibi değil sanki pembe bir kalınlık var ama nebileyim bozuk gibi geldi bana
İğne etkisi olabilir canım olmuştun dimiKızlar kasıklarım ara ara sancılanıyor ya bat a 9 gün var daha
Hayır iğne olmadım sadece famera + bal tarçın çörek otu ve yumurtalarım da 1 hafta arayla çatladıCanım pembelik varsa pozitif olabilir sabah tekrar yap bakalım
İğne etkisi olabilir canım olmuştun dimi
Sonradan çıkmıştı kuzum kuruma çizgisi ya da iğne etkisiymiş dmek ki. Bildiğim kadarıyla gecikme olmamış gününde olmuşAaa hadi yaa kimyasal falanmı oldu acaba canım cünkü çizgisi vardı yani bizimkiler gibi silik falan değildi
Ağrı bende de olmuştu bebeğim ama inşallah hamilesindir ondan oluyodurHayır iğne olmadım sadece famera + bal tarçın çörek otu ve yumurtalarım da 1 hafta arayla çatladı
Anca yükselir senin aman ihmal etme canım evet k vitamini ile alınsın diye duydum ama bende öyle almamıştım bir dahakinr alırımbu ay inşallah bütün bu emeklerini karşılığını alırsın kuZumm
iğneden pik çıkar canım. Testi bırak değerlendirip bekle
Bu arada ben halen regl olmadım iğnenin 18. Günü. 2 gün kaldı bata herhalde yine tam bat tarihinde olacağım
Batını bekle bakalım kuzum öyle olucak sanırım cidden
Böylesi daha hayırlı olucak canım benim içinde cidden
Evet canım bu d vitaminlarını aslında d3 k2 şeklinde kullanmak gerekiyomuş. Şindi ben doktorun verdiğini aldım. Devit3 şişe şeklinde bir kerede bir şişeyi komple içicekmişim 1 hafta sonra tekrar 8 tane böyle. Sonra devam edersem özel alırsam vitamini d3k2 alırım diye düşündüm
Hmm o zaman farklı senin kuzu inşallah bebişdirHayır iğne olmadım sadece famera + bal tarçın çörek otu ve yumurtalarım da 1 hafta arayla çatladı
Anladım canım ilaç falan kullanıcakmı batını falan söylesin öyle eklerim B byzz1Sonradan çıkmıştı kuzum kuruma çizgisi ya da iğne etkisiymiş dmek ki. Bildiğim kadarıyla gecikme olmamış gününde olmuş
Evet canım yok etmem Allahın izniyle d b vitaminleri önemli aynen canım bende şimdi çok düşük olduğundan doktorun önerdiği dozu kullanıyım sonra bakarım dedimAnca yükselir senin aman ihmal etme canım evet k vitamini ile alınsın diye duydum ama bende öyle almamıştım bir dahakinr alırım
3 . Ayınmıydı canım tedavide senindeKızlar günaydın ,
Dr dan geliyorum . Aşılama yapıcak bu ay olmazssa artık tüp bebek dedi. Süreci daha da uzatmak istemiyor sanırım. Beş iğne verdi bunları olup p tesi gidicem . Zaten olmazsa artık bir süre dinlenmek istiyorum çok yoruldum.
3. Yılım :) ben arada baska ameliyat vs de geçirdim3 . Ayınmıydı canım tedavide seninde
Aaa ben yeni başlAdın diye düşünüyodun senii, o zaman gecin canım aşılamaya hayırlısı neyse o olsun3. Yılım :) ben arada baska ameliyat vs de geçirdim
Eczacı ilaç vermedi ya felaket bir akıntım da var afedersin aşırı modum düşükAğrı bende de olmuştu bebeğim ama inşallah hamilesindir ondan oluyodur
Rabbim inşallah en güzel günleri en güzel haberleri nasip eder arkadaşım Allah yardımcın olsun dualarım seninle insallah tutar bebişin Ama içimden geçen aşılama sana tutacak diye hissettimKızlar günaydın ,
Dr dan geliyorum . Aşılama yapıcak bu ay olmazssa artık tüp bebek dedi. Süreci daha da uzatmak istemiyor sanırım. Beş iğne verdi bunları olup p tesi gidicem . Zaten olmazsa artık bir süre dinlenmek istiyorum çok yoruldum.