Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu ay inşallah bütün bu emeklerini karşılığını alırsın kuZumm❤️🙏🏼☺️

iğneden pik çıkar canım. Testi bırak değerlendirip bekle ☺️

Bu arada ben halen regl olmadım iğnenin 18. Günü. 2 gün kaldı bata herhalde yine tam bat tarihinde olacağım

Batını bekle bakalım kuzum öyle olucak sanırım cidden

Böylesi daha hayırlı olucak canım benim içinde cidden☺️

Evet canım bu d vitaminlarını aslında d3 k2 şeklinde kullanmak gerekiyomuş. Şindi ben doktorun verdiğini aldım. Devit3 şişe şeklinde bir kerede bir şişeyi komple içicekmişim 1 hafta sonra tekrar 8 tane böyle. Sonra devam edersem özel alırsam vitamini d3k2 alırım diye düşündüm 😂
Anca yükselir senin aman ihmal etme canım evet k vitamini ile alınsın diye duydum ama bende öyle almamıştım bir dahakinr alırım 🥰

Hayır iğne olmadım sadece famera + bal tarçın çörek otu ve yumurtalarım da 1 hafta arayla çatladı 🤯
Hmm o zaman farklı senin kuzu inşallah bebişdir 😍
Sonradan çıkmıştı kuzum kuruma çizgisi ya da iğne etkisiymiş dmek ki. Bildiğim kadarıyla gecikme olmamış gününde olmuş
Anladım canım ilaç falan kullanıcakmı batını falan söylesin öyle eklerim B byzz1
Anca yükselir senin aman ihmal etme canım evet k vitamini ile alınsın diye duydum ama bende öyle almamıştım bir dahakinr alırım 🥰
Evet canım yok etmem Allahın izniyle d b vitaminleri önemli 😍 aynen canım bende şimdi çok düşük olduğundan doktorun önerdiği dozu kullanıyım sonra bakarım dedim ☺️

Kızlar günaydın ,
Dr dan geliyorum . Aşılama yapıcak bu ay olmazssa artık tüp bebek dedi. Süreci daha da uzatmak istemiyor sanırım. Beş iğne verdi bunları olup p tesi gidicem . Zaten olmazsa artık bir süre dinlenmek istiyorum çok yoruldum.

Kızlar günaydın ,
Dr dan geliyorum . Aşılama yapıcak bu ay olmazssa artık tüp bebek dedi. Süreci daha da uzatmak istemiyor sanırım. Beş iğne verdi bunları olup p tesi gidicem . Zaten olmazsa artık bir süre dinlenmek istiyorum çok yoruldum.
3 . Ayınmıydı canım tedavide seninde

Kızlar günaydın ,
Rabbim inşallah en güzel günleri en güzel haberleri nasip eder arkadaşım Allah yardımcın olsun dualarım seninle insallah tutar bebişin 🙏🏻Ama içimden geçen aşılama sana tutacak diye hissettim 🥰🙏🏻

X