Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende gördüm bir kaç tane kac bayram geçti kızımla hiç öyle paylaşım yapmadım. Aklıma gelmedi ama gerçekten de bayram şekeri değiller miiii
Evet bayram şekerleri ama evlat sahibi olmayan bi insan için o paylaşımlar eksiklik hissi yaratıyo mutlu günde bile mutlu olamıyosun aileni eksik hissediyosun

Evet bayram şekerleri ama evlat sahibi olmayan bi insan için o paylaşımlar eksiklik hissi yaratıyo mutlu günde bile mutlu olamıyosun aileni eksik hissediyosun
Ya şimdi şöyle eğer senin bu durumunu biliyorlarsa ve buna rağmen paylaşıyorlarsa bu çokta hoş değil. Ama durumundan haberdar degillerse normal karşıla kuzum. Biliyorum zor ama yapabileceğimiz başka birşey yok. ❣

Bebeğim ben anormal demiyorum zaten üzülüyorum diyorum çocuğu olmayan herkesin üzüldüğü gibi

Çocuklu anaların bayram şekeri adı altındaki çocuk paylaşımlarını beğenmekten gına geldi I imtisall
Ahahaa ben çok rahatım görmüyorum mutluyum
Bende gördüm bir kaç tane kac bayram geçti kızımla hiç öyle paylaşım yapmadım. Aklıma gelmedi ama gerçekten de bayram şekeri değiller miiii
Şimdide öylemi akım çıkmıış
Cookiie en kısa zamanda kan ver aşkımsu ayyyy heyecanlandım bende bu ay çalışmalara başlıcam
Pazartesi inşallah bitanemm sende başladın dimi clife

Ahahaa ben çok rahatım görmüyorum mutluyum

Şimdide öylemi akım çıkmıış

Pazartesi inşallah bitanemm sende başladın dimi clife
Dün yedim bugün unuttum yarın ice başlıcam kuzu. Bi yandanda Ebru Ceylan’ın yumurta geliştirici masajını yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…