Yok kız at tabi. Ay bilemedimki canım çok yakınlar birbirine yaa. Sen değerlendir kaçırmaBugünkü ov. Testini de atayım. Sıkmıyorumdur insaAllahpik değildir daha dimi ?
Degerlendireyim InsaAllahYok kız at tabi. Ay bilemedimki canım çok yakınlar birbirine yaa. Sen değerlendir kaçırma
Ama teste de devam et canım sen yine varsa hiç belli olmaz belki pik yaparDegerlendireyim InsaAllah
Aynen siliklesene kadar devam etcem insaAllahAma teste de devam et canım sen yine varsa hiç belli olmaz belki pik yapar
Rabbim buluştursun yumoşla spermoşu inşallahAynen siliklesene kadar devam etcem insaAllah
Ayyy ne güldüm yaaaRabbim buluştursun yumoşla spermoşu inşallah
Ayyy ne güldüm yaaaaminn
Hiç sormanapalım canım bu bayram eve tıkıldık valla canım sıkıldı yaa
Bende gördüm bir kaç tane
Evet bayram şekerleri ama evlat sahibi olmayan bi insan için o paylaşımlar eksiklik hissi yaratıyo mutlu günde bile mutlu olamıyosun aileni eksik hissediyosunBende gördüm bir kaç tanekac bayram geçti kızımla hiç öyle paylaşım yapmadım. Aklıma gelmedi ama gerçekten de bayram şekeri değiller miiii
Ya şimdi şöyle eğer senin bu durumunu biliyorlarsa ve buna rağmen paylaşıyorlarsa bu çokta hoş değil. Ama durumundan haberdar degillerse normal karşıla kuzum. Biliyorum zor ama yapabileceğimiz başka birşey yok. ❣Evet bayram şekerleri ama evlat sahibi olmayan bi insan için o paylaşımlar eksiklik hissi yaratıyo mutlu günde bile mutlu olamıyosun aileni eksik hissediyosun
Bebeğim ben anormal demiyorum zaten üzülüyorum diyorum çocuğu olmayan herkesin üzüldüğü gibiYa şimdi şöyle eğer senin bu durumunu biliyorlarsa ve buna rağmen paylaşıyorlarsa bu çokta hoş değil. Ama durumundan haberdar degillerse normal karşıla kuzum. Biliyorum zor ama yapabileceğimiz başka birşey yok. ❣
Az daha var canım 1 2 güne çatlarBugünkü ov. Testini de atayım. Sıkmıyorumdur insaAllahpik değildir daha dimi ?
Teşekkür ederim aşkısıÇok güzel olmuş canım güle güle kullan
Ahahaa ben çok rahatım görmüyorum mutluyum
Şimdide öylemi akım çıkmıışBende gördüm bir kaç tanekac bayram geçti kızımla hiç öyle paylaşım yapmadım. Aklıma gelmedi ama gerçekten de bayram şekeri değiller miiii
Pazartesi inşallah bitanemm
Hep vardı galibaŞimdide öylemi akım çıkmıış
Dün yedim bugün unuttum yarın ice başlıcam kuzu. Bi yandanda Ebru Ceylan’ın yumurta geliştirici masajını yapıyorumAhahaa ben çok rahatım görmüyorum mutluyum
Şimdide öylemi akım çıkmıış
Pazartesi inşallah bitanemmsende başladın dimi clife