Kuzu benimde belimden sırtıma doğru bir ağrı vardı. Belirti olarak saymamıştım o zaman ama demek ki var bi bağlantısıSağolasın canımmbugün aşırı belim ağrıyor sırtıma doğru
Bana ve eşime de çıkmış. Gece gördüm. Bugünde hiç konuşamadık eşimle ama büyük ihtimalle yaptıracak. Dört gözle bekliyorduYaa bide birşey sorcam eşim için asi çıkmış bu tedavi sürecinde her hangi bir sıkıntı olurmu olsa yoksa daha sonra mi olsa
Canım tam ortası böyle bel desem değil sırt desem değil ikisinin ortasında bir nokta sadeceKuzu benimde belimden sırtıma doğru bir ağrı vardı. Belirti olarak saymamıştım o zaman ama demek ki var bi bağlantısı
Bana ve eşime de çıkmış. Gece gördüm. Bugünde hiç konuşamadık eşimle ama büyük ihtimalle yaptıracak. Dört gözle bekliyordubana yapılıp yapılmayacağını bilmiyorum. Sanırım ilk üç ay gebelerde önerilmiyormuş. Sonrasında da illa yap demezlerse hamilelik boyunca düşünmüyorum. Sen doktordan cevap alir almaz beni de etiketler misin kuzum
Benimki sırtımın ortasında belimden yukarı doğru uzayan bir ağrıydı.Canım tam ortası böyle bel desem değil sırt desem değil ikisinin ortasında bir nokta sadece
Benim sadece bir nokta canım. Bakalım nolcakBenimki sırtımın ortasında belimden yukarı doğru uzayan bir ağrıydı.
Olcak olcakBenim sadece bir nokta canım. Bakalım nolcak
Dua et kuzum ya hayırlısıysa olsunOlcak olcak
Ediyorum canım benim etmem miiDua et kuzum ya hayırlısıysa olsun
Tamam kuzum daha bi haber yokKuzu benimde belimden sırtıma doğru bir ağrı vardı. Belirti olarak saymamıştım o zaman ama demek ki var bi bağlantısı
Bana ve eşime de çıkmış. Gece gördüm. Bugünde hiç konuşamadık eşimle ama büyük ihtimalle yaptıracak. Dört gözle bekliyordubana yapılıp yapılmayacağını bilmiyorum. Sanırım ilk üç ay gebelerde önerilmiyormuş. Sonrasında da illa yap demezlerse hamilelik boyunca düşünmüyorum. Sen doktordan cevap alir almaz beni de etiketler misin kuzum
Resmini değişmişinn kuzumm birde yazınıBenim sadece bir nokta canım. Bakalım nolcak
Dün resmimi yalnışlıkla silmiş bulundum canım sonra da bınu koyayım dedim hadi diğerini bulamadımResmini değişmişinn kuzumm birde yazını
Diyet gibi bişeye girdim gerginimAhaha tamam tamam aşkımm bişey demedim sayy
Ya bişey olmaz muhtemelen yani inşallah zaten sorun var sonuçta neyden korkuyosamKuzum sordum da daha cevep vermedi unutmusum bugün ameliyat günüydü biraz yoğun ama cevep verir vermez yazcam
Ahahah benide ilk zamanlar mutlu etmiyor ama sonra alışıyorum aşkım sende alışırsınDiyet gibi bişeye girdim gerginimgibi bişey diyorum çünkü diyet değil ama şekeri kestim direk ve hiç mutlu değilim beni kızdırma yanii kısaca
Ya bişey olmaz muhtemelen yani inşallah zaten sorun var sonuçta neyden korkuyosamhaber yok dimi kuzum
Bu iyi bisey senin için tatlım bi kaç gün sonra alisirsin hiç tatlı aramazsınDiyet gibi bişeye girdim gerginimgibi bişey diyorum çünkü diyet değil ama şekeri kestim direk ve hiç mutlu değilim beni kızdırma yanii kısaca
Ya bişey olmaz muhtemelen yani inşallah zaten sorun var sonuçta neyden korkuyosamhaber yok dimi kuzum
Ayy süper. Hadi kocaları aşıya gönderelim
Aynen tatlım sevindim bende bu durumaAyy süper. Hadi kocaları aşıya gönderelim
Teşekkür ederim bebeğim içim rahatladı
Kuzumm aşıyı yapılsak korunma olsun filan diyolar ya ona gerek var mı pekii
Tatlım senin nasıl gidiyo gittin mi doktora bebiş kendini belli etmeye başladı mıAyy süper. Hadi kocaları aşıya gönderelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?