Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru kuzucum ben de çok kilo aldım diyet gibi bişey yapıcam mecburen Takviyeler çok aldırıyo galba yaa o da haklı hem ilaç içmesi hem kilo almaması lazım nasıl olcak bu iş

Yok tatlım iyiyim aksine herşey yolunda gidiyo galiba bende bundan korkuyorum sanki bisey olacakmis gibi geliyo böyle olunca hayırlısı bakalım birde eşim evde iki üç gündür ondan pek aktif olamadım

Ben de çok sinirlendim hasta haklarıyla görüştüm ama tabi doktorlarını savundular öyle demek istememiştir vs dediler bir de özel hastane devlete gitsem daha iyiydi.Düzgün bir dille söyleyebilirdi size anestezili bir çekim yapalım diye.Zerre umurlarında olduğumuzu sanmıyorum Allah hayırlısıyla evlat versinde böyle insanlarla uğraşmayalım.

Gerek kalmadi kuzumm benim istedigim doktoru buldum istanbuldaa anneme yakinhem yanimda olur yalniz kalmam burda tek olmuyo esimle beraber yaptik hep ama bazen zor olabiliyo baktim boyle olmuyo kavacik medtateye gidiyorum regl olunca gel dedi bana vitamin verdi

Amin canım. Rabbim böyle insanlarla bir daha karşılaştırmasın. ❤

Tiniminimavihanim tiniminim sen jeli aldınmı birde yeni dua grupları varmı kız annelikle ilgili hiç bakmasım ama etiket gelir herAlde olur diye
Aldımn bebeğsiim hadi ilk kullanışta mucizem gelsinnn inşAllah Dua grupları şimdilk yok çiçeğim olursa direk etiketlerim

Preseed jel kuzum kadınlardaki servikal sıvının aynısı spermlerin geçişini rahime ulaşmasını kolaylaştırıyormuş
Aaaaaa çok iyiymiş bu ilkkez duydum doktorun tavsiyesimi nasil oluyo peki bilgi verebilirmisin sanki duydum ama

Sanki hissettim biliyomusun tini olacak gibii bi icime ferahlik geldi sana yazinca hadi hayirlisi

Son düzenleme:
Aaaaaa çok iyiymiş bu ilkkez duydum doktorun tavsiyesimi nasil oluyo peki bilgi verebilirmisin sanki duydum ama

Sanki hissettim biliyomusun tini olacak gibii bi icime ferahlik geldi sana yazinca hadi hayirlisi
Junior tinimini gelsinn çiçeğimm zaten burda gebelik sayfasında popüler konularda gördümmm sonra araştırdım yurt dışında bunun sayesinde çok hamile kalanlar olmuş zaten klinik onaylı kuzum o sebeble bir şans vermek istedim

Reactions: Jou
Yaaa kuzusum olurda bana soyle olurmu ayy insallahh olur buu tinimini bi bebiş getir bize

Tabikidee canım beniimm inşAllah inşAllah
Hepimize boyle bebiş nasip etsin hep biz kadınlar cocuk derdindeyiz eskiden cocuk tedavisi yoktu eskiden herkes beklerdii teknoloji oyle gelistiki hersey in tedavisi varr herseyde iyi doktor arastirip tedaviyle oluyosun benim normal yolla olmuyo ama bazen diyorum allah belkide beni boyle dengeliyo belkide tedaviyle olcam hic belli olmuyo buisler

Âmin canım benim inşallah bazen ben de öyle düşünüyorum şu an her şey çok gelişti tabii ki gönül ister ki normal olsun ama olmazsada tedavi oluruz çok şükür sağlığımız yerinde belki biraz bekleriz ama sonu güzel olur

Reactions: Jou
Evet gönül isterki keske normal olsa bende isterdim çok ama elinden bisede gelmiyo kaderinde nasıl yasıyosan öyle yasıyosun tinimmm

Karnitin spor yapılırken kullanılması gereken şey değilmi canımm
Yok tatlım iyiyim aksine herşey yolunda gidiyo galiba bende bundan korkuyorum sanki bisey olacakmis gibi geliyo böyle olunca hayırlısı bakalım birde eşim evde iki üç gündür ondan pek aktif olamadım
Sakın öyle düşünme canım. Bende ne zaman kendime aa bayadır iyi gidiyor ya bir problem çıkmadı desem hep birşey çıktı hemen arkasından. O yüzden anın tadını çıkar canım. İnsanın kendine nazarı en çok değer. Hiç düşünme bişeymi olucak oldumu diye. Olma kuzum ailenle ilgilen tabiki
Tabiki öyle daha iyi annenin yanında o yardımcı olur canım çok haklısın. Çok iyi düşünmüşdün. Ne vitamini kullanıyorsun
Aldımn bebeğsiim hadi ilk kullanışta mucizem gelsinnn inşAllah Dua grupları şimdilk yok çiçeğim olursa direk etiketlerim
Ayy hadi inşallahh canımm vesile olsun inşallahh tamam bitenem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…