Doğru kuzucum ben de çok kilo aldım diyet gibi bişey yapıcam mecburenAa kendi iş yerin ne güzel olur çok güzel bi mesleğin var
Ya bu tedavi ilaçları neden bu kadar kilo aldırıyor anlamıyorum kiben 3 ay klomen ve 6 ay folik asit le beraber +12 kilo falan fazla başlamış oldum hamileliğe haklı gibi eşin aynaya bakmaya korkuyorum ya evlendiğimde böyle değildim
Yok tatlım iyiyim aksine herşey yolunda gidiyo galiba bende bundan korkuyorum sanki bisey olacakmis gibi geliyo böyle olunca hayırlısı bakalım birde eşim evde iki üç gündür ondan pek aktif olamadımBekliyorum sakince kuzum hayırlısı herşeyin rabbim hayırlısını versinseninde güzel haberlerini bekliyorum yeni evde minik bir bebek o balkonda pıtı pıtı gezen
Bademm çok durgunsun bu aralar sanki moralin mi bozuk
Ahhhh bende diyorum sev buralara gelmiyor demek üzüntüden gelemedin
Maşallaahh dobingg
Ben de çok sinirlendim hasta haklarıyla görüştüm ama tabi doktorlarını savundular öyle demek istememiştir vs dediler bir de özel hastane devlete gitsem daha iyiydi.Düzgün bir dille söyleyebilirdi size anestezili bir çekim yapalım diye.Zerre umurlarında olduğumuzu sanmıyorum Allah hayırlısıyla evlat versinde böyle insanlarla uğraşmayalım.O kadar kızdım ki bu yazdığını okurken. Doktor sevmiyormuymus anestezili. Vah vah bak sen! Bunlar bizim nelerle ugrastigimizin farkında değiller heralde. Başhekime şikayet etseydin ya canım. Herkes korkusuzca yaptıracak diye Bisey yok. Hayret bisey! Bu tip doktorlardan nefret ediyorum. Umarım bir gün bizim olduğumuz duruma düşerler!
Sende güzel bir hastane araştır kuzum. InsaAllah bizi anlayan insanlarla karşılaşırız her daim. ❤
Gerek kalmadi kuzumm benim istedigim doktoru buldum istanbuldaa anneme yakinhem yanimda olur yalniz kalmam burda tek olmuyo esimle beraber yaptik hep ama bazen zor olabiliyo baktim boyle olmuyo kavacik medtateye gidiyorum regl olunca gel dedi bana vitamin verdiYasmin doğum kontrol hapı değilmi onu neden verdiki canım. Birde küçük büyümeyen yumurtaya nnasıl tam boyutuna gelmeden aşılama yaparki. İşte doktor gerçekten çok önemli ben çerkezde birkaç iyi doktor duymuştum ama şuan hatırlamuyroum yaa. Birde çorluda erson aksu diye bir doktor var onuda instagramdan görüyordum sanki başarılı gibi geliyor bana bi pna baksana canım
Amin canım. Rabbim böyle insanlarla bir daha karşılaştırmasın. ❤Ben de çok sinirlendim hasta haklarıyla görüştüm ama tabi doktorlarını savundular öyle demek istememiştir vs dediler bir de özel hastane devlete gitsem daha iyiydi.Düzgün bir dille söyleyebilirdi size anestezili bir çekim yapalım diye.Zerre umurlarında olduğumuzu sanmıyorum Allah hayırlısıyla evlat versinde böyle insanlarla uğraşmayalım.
Aldımn bebeğsiimTiniminimavihanim tiniminim sen jeli aldınmı birde yeni dua grupları varmı kız annelikle ilgili hiç bakmasım ama etiket gelir herAlde olur diye
Preseed jel kuzum kadınlardaki servikal sıvının aynısı spermlerin geçişini rahime ulaşmasını kolaylaştırıyormuş
Aaaaaa çok iyiymiş bu ilkkez duydum doktorun tavsiyesimi nasil oluyo peki bilgi verebilirmisinPreseed jel kuzum kadınlardaki servikal sıvının aynısı spermlerin geçişini rahime ulaşmasını kolaylaştırıyormuş
Junior tinimini gelsinn çiçeğimmAaaaaa çok iyiymiş bu ilkkez duydum doktorun tavsiyesimi nasil oluyo peki bilgi verebilirmisinsanki duydum ama
Sanki hissettim biliyomusun tini olacak gibii bi icime ferahlik geldi sana yazinca hadi hayirlisi
Yaaa kuzusum olurda bana soyle olurmu ayy insallahh olur buu tinimini bi bebiş getir bizeJunior tinimini gelsinn çiçeğimmzaten burda gebelik sayfasında popüler konularda gördümmm sonra araştırdım yurt dışında bunun sayesinde çok hamile kalanlar olmuş zaten klinik onaylı kuzum o sebeble bir şans vermek istedim
Tabikidee canım beniimm inşAllah inşAllahYaaa kuzusum olurda bana soyle olurmu ayy insallahh olur buu tinimini bi bebiş getir bize
Hepimize boyle bebiş nasip etsin hep biz kadınlar cocuk derdindeyiz eskiden cocuk tedavisi yoktu eskiden herkes beklerdii teknoloji oyle gelistiki hersey in tedavisi varr herseyde iyi doktor arastirip tedaviyle oluyosun benim normal yolla olmuyo ama bazen diyorum allah belkide beni boyle dengeliyo belkide tedaviyle olcam hic belli olmuyo buislerTabikidee canım beniimm inşAllah inşAllah
Âmin canım benim inşallah bazen ben de öyle düşünüyorum şu an her şey çok gelişti tabii ki gönül ister ki normal olsun ama olmazsada tedavi oluruz çok şükür sağlığımız yerinde belki biraz bekleriz ama sonu güzel olurHepimize boyle bebiş nasip etsin hep biz kadınlar cocuk derdindeyiz eskiden cocuk tedavisi yoktu eskiden herkes beklerdii teknoloji oyle gelistiki hersey in tedavisi varr herseyde iyi doktor arastirip tedaviyle oluyosun benim normal yolla olmuyo ama bazen diyorum allah belkide beni boyle dengeliyo belkide tedaviyle olcam hic belli olmuyo buisler
Evet gönül isterki keske normal olsa bende isterdim çok ama elinden bisede gelmiyo kaderinde nasıl yasıyosan öyle yasıyosun tinimmmÂmin canım benim inşallah bazen ben de öyle düşünüyorum şu an her şey çok gelişti tabii ki gönül ister ki normal olsun ama olmazsada tedavi oluruz çok şükür sağlığımız yerinde belki biraz bekleriz ama sonu güzel olur
Sabırla duayla bekliyoruz JoumEvet gönül isterki keske normal olsa bende isterdim çok ama elinden bisede gelmiyo kaderinde nasıl yasıyosan öyle yasıyosun tinimmm
Herseyin hayırlısı olsun canimmSabırla duayla bekliyoruz Joum
Karnitin spor yapılırken kullanılması gereken şey değilmi canımmMesleğimi yapıcam inşallah kuzucum şuan yapamıyorum çünkü iş başvurusu yaptığımda bana çocuk düşünüyo musun hocam diyw bi soru geldi. İşe başlayıp çocukları kendime alıştırıp hamileyim dersem zor durumda kalıyorlarmış. Tedavi süreci de var çocuk olduktan sonra düşünüyorum düzenli bi işe başlamayı hatta kendi danışma merkezimi açmayıbaya şey kullanıyodu nazar ettim şuan sadece protime içicem şiştim kilo aldım diye isyan dinyorum
Ayy amin inşallah kuzum yaİsyanlarda beyfendi artık çok kilo aldım diyo doktor kilo alma demişti o konu da haklı da pazarlık sonucu protime+keçiboynuzu+karnitin ile devam ediyoruz Allahtan karnitin kilo verdiriyo da ona bahane bulamıyo
Sakın öyle düşünme canım. Bende ne zaman kendime aa bayadır iyi gidiyor ya bir problem çıkmadı desem hep birşey çıktı hemen arkasından. O yüzden anın tadını çıkar canım. İnsanın kendine nazarı en çok değer. Hiç düşünme bişeymi olucak oldumu diye. Olma kuzum ailenle ilgilen tabikiYok tatlım iyiyim aksine herşey yolunda gidiyo galiba bende bundan korkuyorum sanki bisey olacakmis gibi geliyo böyle olunca hayırlısı bakalım birde eşim evde iki üç gündür ondan pek aktif olamadım
Tabiki öyle daha iyi annenin yanında o yardımcı olur canım çok haklısın. Çok iyi düşünmüşdün. Ne vitamini kullanıyorsunGerek kalmadi kuzumm benim istedigim doktoru buldum istanbuldaa anneme yakinhem yanimda olur yalniz kalmam burda tek olmuyo esimle beraber yaptik hep ama bazen zor olabiliyo baktim boyle olmuyo kavacik medtateye gidiyorum regl olunca gel dedi bana vitamin verdi
Ayy hadi inşallahh canımm vesile olsun inşallahhAldımn bebeğsiimhadi ilk kullanışta mucizem gelsinnn inşAllah Dua grupları şimdilk yok çiçeğim olursa direk etiketlerim
Günaydın tatlım aynen bende de öyle oluyo iyi şeylerin arkasından hep kötü şeyler inşallah bundan sonra tam tersi olurGünaydın güzeller güzeli anne adaylar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?