Ahahaha tamam kız tamamCookiie mimoşş benimde oluyodu oyle adetten once ama lutfen umutsuzluga kapilma olurmu adet oluncada olsun var bundada bir hayirr de herseyin vardir bir hayirrr bende oyle diyorum her adet olusumda surekli aglardim sonra dedim niye agliyosun allahh uzatiyosa guzellestiriyodur diyorumm sakinn motivasyonu yuksek tut yoksa kirmiyimm kafanii
Haklisinn mimoşum nedesenn vallaaa bende bebek yoksa biran once adet oliyim istedim hep bide gecikirdi yaaaa hamile degilsem hepten strese sokardim kendimii adet olsan dert olmasan dertttt bikere doktor yasmin ilaci vermisti bana onu icip 28 gunde regl oldumm ilkkez ogune oldum okadarmutlu olmustumkiiii duzeldi diyee sonra asilama oldum tabii beceremedi doktorr ilkindii küfür edesim geldi suan edemiyorum yanii o derece neseki bidahaki ayda bekledim artik gene oldum adet gene gittim doktora aaa olmadimi bilmem ne diyo delimi ne doktor vikez daha yaptiriyim dedim oldu oldu olmadi bu doktoru birakicam dedim eşime gene olmadii bidaha gitmedim cok yorulmustum dinleniyim dedim 5 6 ay boyunca belki olurum dedim hani normalle gene olmadii en sonda dedim tup baktim olmuyo bana saka gibi geliyo artik hicbirseyimiz yok ama olmuyo cok enteresan bise ya bide yumurtalarin kucuk dedi bana catlama sirasina geldigi anda catlamayabilir buyumuyo dedi doktor bende dedim vardir hersey de birhayirAhahaha tamam kız tamamama inan canım ben adet olunca hiç üzülmüuorum. Benim normal zamanda birde adet olamama sorunum var. Onun sıkıntısını da o kadar çok yaşadımki Aksine adet olduğum zaman da moralimi bozup hiç ağlamamışımdır. Çünkü yok diye eminsem 4 gözle adeti bekleyip yeni bir aya geçmeyi çok istiyorum. Birde kızlar bilir çok kez umutlandım testler beni kandırdı canım. O yüzden ona yormak istemiyorum tamam kötüyüde çağırmak istemiyorum ama o ihtimalede kapılmak istemiyorum artık
Yaa ben şimdi öğreniyorum cinsiyetini canım benimm hayırlı evlat olsun sağlıkla gelsin inşallahMerabalar bu topikte hamile kaldım bende kopamadım kızları hep okuyorumerkek canım
Artık belirti aramadan sakince bekleme vakti kuşum inşallah güzel haberi alıcaz bu ay senden olmazsa da öbür ay sil baştanAhahaha tamam kız tamamama inan canım ben adet olunca hiç üzülmüuorum. Benim normal zamanda birde adet olamama sorunum var. Onun sıkıntısını da o kadar çok yaşadımki Aksine adet olduğum zaman da moralimi bozup hiç ağlamamışımdır. Çünkü yok diye eminsem 4 gözle adeti bekleyip yeni bir aya geçmeyi çok istiyorum. Birde kızlar bilir çok kez umutlandım testler beni kandırdı canım. O yüzden ona yormak istemiyorum tamam kötüyüde çağırmak istemiyorum ama o ihtimalede kapılmak istemiyorum artık
Canım sonucun neydiMerhaba ben 13 mayısta çatlatma iğnesi oldum dün öğlen test yaptım böyle çıktı acaba iğnenin etkisi mi 2 gündür akıntım var belim ağrıyor
Sanki haklılar da biraz uslübun yanlış olmuş ben burda kimseyle ilgili yorum yapmadım ama bu can sıkıcı olmuş ilovemeyi tanıyorum ben tedavi görürken de girmiştim topiğeNeler demedilerki linç edildim sanki canim benim
Sevval canım teşekkür ederim senin de yeni evin hayırlı ugurlu olsun mucizeni getirsin sanaYaa ben şimdi öğreniyorum cinsiyetini canım benimm hayırlı evlat olsun sağlıkla gelsin inşallah
Artık belirti aramadan sakince bekleme vakti kuşum inşallah güzel haberi alıcaz bu ay senden olmazsa da öbür ay sil baştan
Aynen öyle valla hepimizde aynıAy arada kalmış mesaj bitanem çok özür dilerim ya. Bende iyiyim nolsun işte ev işi biyerden topla arkandan dağılsın sonra yine başla
Canımlarım inşallah güzel şeye vesiledir ama benim adet öncesinde böyle başlıyor akıntı
Hepimiz derdimizi paylaşıyoruz sekerim sadece çocuk konusu değil bir derdin olursa hepimiz dinlerizYaaaaaaa simdide siz olmasaniz ne ederdim burdaa iyiki bu konu cikti karsima cok vosluga dusmustum
Inanki kötü niyetle demedim ama olan oldu birinsanin iyi niyetle derken yarasina dokunabiliyoruz maalesef bende taniyodum zaten ilk geldigimde oraya girmistim ama olan oldu onun icinde dua ettimSanki haklılar da biraz uslübun yanlış olmuş ben burda kimseyle ilgili yorum yapmadım ama bu can sıkıcı olmuş ilovemeyi tanıyorum ben tedavi görürken de girmiştim topiğe
Ayy inşallah sayende hamile duası alıyorum Allah razı olsun bebeğimSanki haklılar da biraz uslübun yanlış olmuş ben burda kimseyle ilgili yorum yapmadım ama bu can sıkıcı olmuş ilovemeyi tanıyorum ben tedavi görürken de girmiştim topiğe
Sevval canım teşekkür ederim senin de yeni evin hayırlı ugurlu olsun mucizeni getirsin sanayerleştin bitti mi geldi mi kv
Seni yargılamak yada başka birsey için sormuyorum Joy sana böyle konuşuldu varsaysan tepki verirmiydin normal mi karşılardın.Inanki kötü niyetle demedim ama olan oldu birinsanin iyi niyetle derken yarasina dokunabiliyoruz maalesef bende taniyodum zaten ilk geldigimde oraya girmistim ama olan oldu onun icinde dua ettim
Allah emiAyy inşallah sayende hamile duası alıyorum Allah razı olsun bebeğimYerleştim canım ev iyi geldi sanki kafam dağıldı biraz. Ha eskisi gibi çocuk odaklı değilim yeni eve daha alışamadım tatlı heyecanındayım ya belki ondandır Kv gelmedi kp hastaymış hali yokmuş çok üzüldüm gelmemelerine inanır mısın inanma
Tepki vermezdim uzulme derdim olan oldu derdim bana diyen oldu bunu aslinda simdi benide cok net tanimadigi icin yanlis dusunulmus olabilirim yakinlarim derdii bana oyle bende kotu niyetle soylemedigini bildigim icin konusurdum cok net tanimiyo beni ben dusunemedim o an sıkıntı icindeydim kendim moralsizken bende oyle yazinca olay patladii bende uzuldum ama benimde yaram var bak kimse bilmiyo ama dusunmedende cvp verdiler mesela benim yuzumden gitmedi o arada gidiyo geliyo arada yapiyo bunu ilkkez degill benden sonra gidince benim yuzunden oldugunu dusunuldu umarim hersey gonlunce olur onun icin iloveme ye hersekilde ulasmaya calistim soylettirdim haberi var bu durumdan insallahh duzelir herdefasinda ozur diledim kotu dusunsem veya kotu birinsan olsam ozur dilemezdimSeni yargılamak yada başka birsey için sormuyorum Joy sana böyle konuşuldu varsaysan tepki verirmiydin normal mi karşılardın.
Ya gerçi herkesin her an düşüncesi bir olmayabiliyor belki çok bunalmış sıkılmış Bi anında denk geldi. Umarım gelir yeniden kendini açıklarsın. Gruptaki kadınlara kendine anlatmaya çalışma bence muhatabın iloveme
Her insan bir olmuyo haklısın mesela birisi bana dese bende üzülürdüm kızardım çok hassas senelerdir uğraş veriyoruz psikolojimiz yıpranıyo kolay değil. Sende üzülme artık canım gelince haberin olur zaten kendini açıklarsınTepki vermezdim uzulme derdim olan oldu derdim bana diyen oldu bunu aslinda simdi benide cok net tanimadigi icin yanlis dusunulmus olabilirim yakinlarim derdii bana oyle bende kotu niyetle soylemedigini bildigim icin konusurdum cok net tanimiyo beni ben dusunemedim o an sıkıntı icindeydim kendim moralsizken bende oyle yazinca olay patladii bende uzuldum ama benimde yaram var bak kimse bilmiyo ama dusunmedende cvp verdiler mesela benim yuzumden gitmedi o arada gidiyo geliyo arada yapiyo bunu ilkkez degill benden sonra gidince benim yuzunden oldugunu dusunuldu umarim hersey gonlunce olur onun icin iloveme ye hersekilde ulasmaya calistim soylettirdim haberi var bu durumdan insallahh duzelir herdefasinda ozur diledim kotu dusunsem veya kotu birinsan olsam ozur dilemezdim
Inanki canim bende 2 bucuk senedir ugrasiyorumm motivasyonum cok dusuk haklisinn yorum konusunda yaz yaz bitmiyo herkes bise diyo nedicegimi sasirdim cidden yazdim hep geldiginide gorursem aticam ozeldenHer insan bir olmuyo haklısın mesela birisi bana dese bende üzülürdüm kızardım çok hassas senelerdir uğraş veriyoruz psikolojimiz yıpranıyo kolay değil. Sende üzülme artık canım gelince haberin olur zaten kendini açıklarsın
Mesela linç olayına da karşıyım Bi dinle karşı tarafı da demi sonra kimi haksız bulursan YORUMUNU yap
Martta gittiğimizde doktor ilaç verip 6 ay kullanmasını o sürede muhtemelen hamilelik olcağını söyledi kuzum olmazsa 6 ay sonra gel demiş. 3.ayımız bu ay yani tedavi sonucu almaya bu ay başlıyoruz inşallah ilk denemede olur da daha fazla yormaz. Eşim şuan protime men+1000 mg c+10 mg çinko+karnitin 3000mg+omega3+keçiboynuzu pekmezi kullanıyor. Ben de hayıt kapsül+inositol+glifor+pronatal vitamin kullanıyorum. Hayırlısı artıkk yeni mekan cidden çok iyi geliyo başlarda misafirlikte gibiydim anca normele dönüyorumAllah emigeçmiş olsun bari ne diyelim
Yeni mekanları ortamları hep sevmişimdir bilmem sende hoşlanır mısın
Eşinin kontrolleri falan var mı nasıl devam ettireceksin süreci canım
Yasmin doğum kontrol hapı değilmi onu neden verdiki canım. Birde küçük büyümeyen yumurtaya nnasıl tam boyutuna gelmeden aşılama yaparki. İşte doktor gerçekten çok önemli ben çerkezde birkaç iyi doktor duymuştum ama şuan hatırlamuyroum yaa. Birde çorluda erson aksu diye bir doktor var onuda instagramdan görüyordum sanki başarılı gibi geliyor bana bi pna baksana canımHaklisinn mimoşum nedesenn vallaaa bende bebek yoksa biran once adet oliyim istedim hep bide gecikirdi yaaaa hamile degilsem hepten strese sokardim kendimii adet olsan dert olmasan dertttt bikere doktor yasmin ilaci vermisti bana onu icip 28 gunde regl oldumm ilkkez ogune oldum okadarmutlu olmustumkiiii duzeldi diyee sonra asilama oldum tabii beceremedi doktorr ilkindii küfür edesim geldi suan edemiyorum yanii o derece neseki bidahaki ayda bekledim artik gene oldum adet gene gittim doktora aaa olmadimi bilmem ne diyo delimi ne doktor vikez daha yaptiriyim dedim oldu oldu olmadi bu doktoru birakicam dedim eşime gene olmadii bidaha gitmedim cok yorulmustum dinleniyim dedim 5 6 ay boyunca belki olurum dedim hani normalle gene olmadii en sonda dedim tup baktim olmuyo bana saka gibi geliyo artik hicbirseyimiz yok ama olmuyo cok enteresan bise ya bide yumurtalarin kucuk dedi bana catlama sirasina geldigi anda catlamayabilir buyumuyo dedi doktor bende dedim vardir hersey de birhayir
Baya da takviye alıyomuş canım düzelmeye başlamıştır merak etmeMartta gittiğimizde doktor ilaç verip 6 ay kullanmasını o sürede muhtemelen hamilelik olcağını söyledi kuzum olmazsa 6 ay sonra gel demiş. 3.ayımız bu ay yani tedavi sonucu almaya bu ay başlıyoruz inşallah ilk denemede olur da daha fazla yormaz. Eşim şuan protime men+1000 mg c+10 mg çinko+karnitin 3000mg+omega3+keçiboynuzu pekmezi kullanıyor. Ben de hayıt kapsül+inositol+glifor+pronatal vitamin kullanıyorum. Hayırlısı artıkk yeni mekan cidden çok iyi geliyo başlarda misafirlikte gibiydim anca normele dönüyorum
Bekliyorum sakince kuzum hayırlısı herşeyin rabbim hayırlısını versinYaa ben şimdi öğreniyorum cinsiyetini canım benimm hayırlı evlat olsun sağlıkla gelsin inşallah
Artık belirti aramadan sakince bekleme vakti kuşum inşallah güzel haberi alıcaz bu ay senden olmazsa da öbür ay sil baştan
Bademm çok durgunsun bu aralar sanki moralin mi bozukAynen öyle valla hepimizde aynı
Ahhhh bende diyorum sev buralara gelmiyor demek üzüntüden gelemedinAyy inşallah sayende hamile duası alıyorum Allah razı olsun bebeğimYerleştim canım ev iyi geldi sanki kafam dağıldı biraz. Ha eskisi gibi çocuk odaklı değilim yeni eve daha alışamadım tatlı heyecanındayım ya belki ondandır Kv gelmedi kp hastaymış hali yokmuş çok üzüldüm gelmemelerine inanır mısın inanma
Maşallaahh dobinggMartta gittiğimizde doktor ilaç verip 6 ay kullanmasını o sürede muhtemelen hamilelik olcağını söyledi kuzum olmazsa 6 ay sonra gel demiş. 3.ayımız bu ay yani tedavi sonucu almaya bu ay başlıyoruz inşallah ilk denemede olur da daha fazla yormaz. Eşim şuan protime men+1000 mg c+10 mg çinko+karnitin 3000mg+omega3+keçiboynuzu pekmezi kullanıyor. Ben de hayıt kapsül+inositol+glifor+pronatal vitamin kullanıyorum. Hayırlısı artıkk yeni mekan cidden çok iyi geliyo başlarda misafirlikte gibiydim anca normele dönüyorum
Mesleğimi yapıcam inşallah kuzucum şuan yapamıyorum çünkü iş başvurusu yaptığımda bana çocuk düşünüyo musun hocam diyw bi soru geldi. İşe başlayıp çocukları kendime alıştırıp hamileyim dersem zor durumda kalıyorlarmış. Tedavi süreci de var çocuk olduktan sonra düşünüyorum düzenli bi işe başlamayı hatta kendi danışma merkezimi açmayıBaya da takviye alıyomuş canım düzelmeye başlamıştır merak etme
Bide merak ediyorum mesleğini yapmıyo musun canım kendi tercihin mi
Ayy amin inşallah kuzum yaBekliyorum sakince kuzum hayırlısı herşeyin rabbim hayırlısını versinseninde güzel haberlerini bekliyorum yeni evde minik bir bebek o balkonda pıtı pıtı gezen
Bademm çok durgunsun bu aralar sanki moralin mi bozuk
Ahhhh bende diyorum sev buralara gelmiyor demek üzüntüden gelemedin
Maşallaahh dobingg
Aa kendi iş yerin ne güzel olur çok güzel bi mesleğin varMesleğimi yapıcam inşallah kuzucum şuan yapamıyorum çünkü iş başvurusu yaptığımda bana çocuk düşünüyo musun hocam diyw bi soru geldi. İşe başlayıp çocukları kendime alıştırıp hamileyim dersem zor durumda kalıyorlarmış. Tedavi süreci de var çocuk olduktan sonra düşünüyorum düzenli bi işe başlamayı hatta kendi danışma merkezimi açmayıbaya şey kullanıyodu nazar ettim şuan sadece protime içicem şiştim kilo aldım diye isyan dinyorum
Ayy amin inşallah kuzum yaİsyanlarda beyfendi artık çok kilo aldım diyo doktor kilo alma demişti o konu da haklı da pazarlık sonucu protime+keçiboynuzu+karnitin ile devam ediyoruz Allahtan karnitin kilo verdiriyo da ona bahane bulamıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?