- 21 Ağustos 2009
- 1.908
- 5
- 43
bende dondurulmuşlarla tedavi gördüğüm için ceveplamak istedim ben 2 ay önce ilaç kullanmıştım rahimi hazırlamak için 13 günü muayene gittim rahim hazırdı fakat test sonuçlarında sorun çıkmıştı doktorum yumurtlama olmaması gerekirken yumurtlama olmuş demişti ve tedavi ertelenmişti daha sonra adetin 21.günü lucrin kullandım ve adetin 1.günü estrofeme başladım yine tabi muayaeneye gidene kadr iğneyi kullanmaya devam ettim 13 günü muayeneye gittim bu sefer herşey yolundaydı.inşallah çözülmede bi sorun olmassa pazartesi transferim var ben sorun olcağını düşünmek bile istemiyorum.seninkide mi dondurulmuşlarla olcak inş. hepimiz için hayırlısı olur.
yok canım ben daha hiç yaptırmadım . ilk denememiz..
slm kizlar
tedavide olan arkadaslara bol sanslar diliyorum, Allah emeklerinizi bosa cikartmaz insallah..
5. tup bebek denemem umut tup bebekte yapildi dondurulmus embriyo ile ve ilk defa hamileligi yakaladim, o kadar guzel bir duyguyduki anlatamam, hep negativ sonuc alan biri olarak bir turlu inanamiyorduk sevincten agliyordum.. Ama sevincimiz fazla surmedi 13 ocakta 4 haftalikkene dusuk yaptim gunlerce agladim ve bir yandanda sukur ettim Allah bize bu duygu yasattigi icin en azinda icimdeki soru isaretini kaldirdim artik bende hamile kala biliyormusum..
yeni tedavime muhtemelen haziranda tekrar donmuslarimi deneyecem ayni merkezde...
allah yardım etsin ve sabır versin
mrb kızlar..bayadır foruma giremedim..çok fena nezle oldum 1 haftadır yatıyorum..ama ne nezle hapşurmaktan helak oldum..deryacım unuttum sanma buralardayım ama yazamadım bir türlü..battaniyeyi üzerimden alsalar hapşurmaya başlıyordum..şimdi iyiyim çok şükür..ve sizlerin güzel haberlerini bekliyorum..benim de bu hafta tekrar kontrolüm var..inşallah herşey yolundadır..
geçmiş olsun canım..bebişin ( içimden kızın demek geldi ) iyidir inşallah...
AYNNENN...SÖKTÜRÜCÜ BAŞLADIM..HALA TIKI YOKKKKKK DELİRCEMMM :))geçen ay pat diye geldi yılbaşı gecesi şimdi bekle bekle gelmiyoooo
ama gelicek galiba çok şişti gögüslerim, karnım...
ekledim şekerim ...canımm merhaba benim doktorumda Süleyman tosundu ilk denememde hamile kaldım fakat düşük yaptım kalp atışı olmadı 2 kezde süleyman hocayaa gidecegim 4,5 ay sonra düşünüyorum tkerardan benide ekleyebilrisn listeye sevgiyle kal..
Arkadaslar bugun opu islemim gerceklesti.10 tane yumurta toplandi.artik diger asamalari bekliyoruz hayirlisi ile.acilmamis gonal f450 kalem ve cok az kullanilmis ikinci gonal var.cuma gununece istbuldayim.isteyene uygun verebilirim
eczane almıyor mmu ??? neden arttı ?? transferin oldu mu haber verrr????
kızlar ben farlutal başladım ama hala kanayan yok . test yine tek çizgi...karnım davul gibi şişti...göğüsler fırlama modunda :) acayip iştahım açıldı(sanki hiç yoktuuu ) bakalımmm bekliyoruzzz hayırlı zaman gelcekkk??
allah hepimize yardımcı olsun inşallah.. yüzlerimiz gülsün göbüşlerimiz ve kucaklarımız dolsun ...