- 21 Ağustos 2009
- 1.908
- 5
- 43
tatlım merhaba ;çok sağol deryacım allah sana da nasip etsin inşallah doktorum ulun beydi bugün onunla görüşmedim umutu aradım meltem hemşireydi sanırım görüştüm sonucumu bildirdim sonucun güzel dedi 2 gün sonra tekrarlamana gerek yok dedi kullandıgım hap ve iğnelere devam edicem 10-15 gün sonra ilk kontrolüne gidebilirsin dedi kontrole gittigin günde bizi ara gelişmeleri haber ver dedi tahlilimi burada (izmirde ) yaptırdım ..
gelelim yaptıklarıma: transferden sonra 4 gün kadar yattım tuvalete yemeğe kalktım çok sakınmadım kendimi çok germedim hareketlerime çok sınır koymadım yani 5. günden itibaren yattım sayılmaz pek oturdum hiç bi iş yapmadım 10. günden itibaren çalışmaya başladım muhasebeciyim masa başı işim kendimi yormadan hareketlerime dikkat ederek çalıştım
bu arada fazla olmamakla beraber badem, ceviz, kabak çekirdeğ,i kayısı, kuru üzüm yedim..
çok fazla kafaya takmadım yiyecek ekmeği varsa gelecek nasıl olsa dedim.
dün akşamdan bu yana da açık kahverengi akıntım oluyor az az sordum korkulacak bir durum değilmiş
inşallah sağlıcakla kucağıma almakda nasip olur Allah buradaki herkese ve bana anne olmayı nasip eder inşallah
transferden sonra da yarım saat yatırıyorlar umutta ondan sonra eve gönderiyorlar hatta ben yarım saatin sonunda hemen tuvalete gittim acayip sıkışmıştım çünkü transferden sonra da yol 1.5 saat kadar sürdü kadıköyden bağcılara gelmek
cevap verdiğin için çok teşekkürler... tekrar tebrik ederim güzelim . . .
allah hepimiz için hakkımızda hayırlısını versin inşallah ..
bakalım bize de srıa gelecek ve neler yaşayacağız göreceğiz... ben de regl olmayı bekliyorum sabırla :)))
canım tuvalete iyi cesaret gitmişsin . ben şimdiden kara kara düşünüyorum ... napıcam tuvalet işini diye.. kabız olma sakın dedi arkadaşlar hep . . .
bana da ananas,ceviz badem dediler. bolbol meyve ve protein dediler...
dediğin doğru yiyecek ekmegi varsa kıpırdamadan yatsan da , tepiniz daglara tırmansan da gelceği varsa gelir... önemli olan zamanı geldiyse git dendiyse bize gelmesi meleklerimizin ....
inşallah allah herkesin dualarını kabul eder... dileyen herkesi ana - baba yapar...
sen de dikkatli ol şeker... sağlıkla geçir ..izmirdesin gerçi bol bol yeşillik ye pazı ye... canım izmirim aahhh...
hemşeriimmmmm :))
nerdesin izmirde :))) belki ben de hamile kalırsam izmire taşıncaz... hamileyken :) amin tabiii gelirsem görüşürüzz senle de :))
çok güzel olmuş :)
saol canımmmm teşekkürler. eglencelik iştee:)) el boş yaaa olduruyorummmmm