- 2 Mayıs 2007
- 2.322
- 960
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm ben umudu aradım ban randevum vardı ama gitmedim üçret dediler görüğşme için ama ön ğörüşme üçretli deyil di ama randevuya gidicem gün 150 lire üçreti var dediler ben gitmedim fiyat olarakda aynı ben medikale gidicem ağtuya kanal d varya sabahları 4500 dedi en fazla 4750 olurdedi umur bana vitamil ler sana ait5000 dedi ben o yüzden gitmedim tlf medikaldeki danişman yaşimi testlerimi hep sordu daha ilgililer ben buraya karar verdim sen ne yaptınbende merkez ile ilgili bilgi almak istedim ama pili hariç kimse cevap yazmadı kaç gün oldu... birbirimize destek olmak gerekirken kimse oralı olmadıı.. demekki bazen aynı sorundaki insanlar bile birbirini anlamıyormuşş..
ilgili seni dinleyen biri aytuğaytuğ kolonkaya hakkında bir tane iyi birşey dumadım şimdiye kadar
slm ben umudu aradım ban randevum vardı ama gitmedim üçret dediler görüğşme için ama ön ğörüşme üçretli deyil di ama randevuya gidicem gün 150 lire üçreti var dediler ben gitmedim fiyat olarakda aynı ben medikale gidicem ağtuya kanal d varya sabahları 4500 dedi en fazla 4750 olurdedi umur bana vitamil ler sana ait5000 dedi ben o yüzden gitmedim tlf medikaldeki danişman yaşimi testlerimi hep sordu daha ilgililer ben buraya karar verdim sen ne yaptın
merhaba pili;
senin aklına neresi yatıyorsa orayı seç
sonradan keşkeler olmasın
yok tatlım yaa ya belırtı.sabahları kalkınca sert bır gogusle kalkıyorum.onun dısında bırsey yok.ara ara kasıklarıma sancılar gırıyor bugun pek bır sancım olmadıgı gercı.Cnm sızde neydı sorun?bızde spermlerde morfolojı sorunu vardı.
selam aslı.nasıl gidiyor..son güne geldik.ben zaman zaman umutluyum ama zaman zaman adet ağrısı çekiyorum 4-5 gündür ve hastalanacakmışım gibi geliyor..adet ağrısının yerleşme ağrısı ile aynı olduğunu okudum inşallah öyledir..artık panik içerisinde tuvalete gidiyorum her seferinde..sen nasıl hissediyorsun çok merak ediyorum seni.test yaparsan mutlaka haberdar et olur mu??ben 12.gün yapacağım tabi adet olmazsam..canım bu arada bizim sebepsiz infertilite..güzel haberlerini bekliyorum...
canım ben hamileyim zaten
deyacım sana özel msj gönderemiyorum hala
o dediğin seçenekte bende yok acaba niyeki ?
arkadaş olarak ekle beni belki bu şekilde olur
bak sana msj gönderdiğim zaman şu yazı çıkıyor;
deryaberil isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor veya almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz.
konuyla alaklı olmadığı için afedersiniz kızlar
başka türlü iletişim kuramadım arkadaşla
eğer çidere üye olunursa ilk muayene ücretsiz oluyor umutta biz öyle gitmiştik eşimde bende ücretsiz olduk muayenelerimizi tabi tahliller ücretli ama orada yaptırmak şart değil sadece emre bey spermiogram tahlilini orada istiyor. Diğer tahlilleri dışarıda yaptırdık.
nihancım bilmiyordum.çok sevindim inan ki..ben burada hamile haberlerini okuyunca moralim düzeliyor ve umudumu kaybetmiyorum..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
kızlar nerdesiniz ya????bugün kimse girmemiş topice...
aslı , judith ne alemdesiniz???test yaptınız mı ? haftasonunuz nasıl geçti ...? bir yazın bişeyler deyin hele :)
merak ettimm siziiiiiiiiiiiiii
eğer çidere üye olunursa ilk muayene ücretsiz oluyor umutta biz öyle gitmiştik eşimde bende ücretsiz olduk muayenelerimizi tabi tahliller ücretli ama orada yaptırmak şart değil sadece emre bey spermiogram tahlilini orada istiyor. Diğer tahlilleri dışarıda yaptırdık.
UMUT'UN YOLUNDAKİLER VE UMUT'A KOŞACAKLAR LİSTESİ
UMUT'UN YOLUNDAKİ MUTLU HAMİŞLER
1- nihan1979 ---- hamile ( umut - tüp )
2- aslı-ist ---hcg bekliyor ( umut-tüp)
3-.......
4-.......
5-.......
.
..
UMUT'A KOŞACAK MÜSTAKBEL HAMİŞLER
:26::26:
1-deryaberil ( heyet raporunu alıp umut'a koşacak )
2-ceylinnaz
3-.......
4-.......[/QUOTE
CANIM BENİDE EKLE
2- aslı-ist ---hcg bekliyor ( umut-tüp) TEST : 29 ARALIK
3-ndevil----hcg bekliyor ( umut - tüp ) TEST : 30 ARALIK
4-sevtap41 ---- transfer gününü bekliyor ( umut - tüp )
5-.......
6-.........
7-.........
..
:97::97:
2-ceylinnaz ( biraz dinlenip umut'una kavuşacak )
3-.......
4-.......
5-........
6-.........
7-.........
2- aslı-ist ---hcg bekliyor ( umut-tüp) TEST : 29 ARALIK
3-ndevil----hcg bekliyor ( umut - tüp ) TEST : 30 ARALIK
4-sevtap41 ---- transfer gününü bekliyor ( umut - tüp )
5-.......
6-.........
7-.........
..
:97::97:
2-ceylinnaz ( biraz dinlenip umut'una kavuşacak )
3-.......
4-.......
5-........
6-.........
7-.........