Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah birgün bizde güleriz arkadaşım inşallah allahım kimseyi evlatsız bırakmasın amin
inşallah aha önce nerde yaptırmıştınız
bugün umuttaydım yine saat 11den 12.30'a kadar
çok kalabalıktı ulun bey baya yoğundu
ben adet gecikmesi nedeniyle gittim lucrin den kaynaklı
allahtan kist filan yok ulun bey ufak bir noktadan huylandı test yap gebelik yoksa
farlutal kullan dedi azda olsa bir umut test yaptım sonuç beklediğim gibi negatifti
neyse hayırlısıyla adetim sökülsede gonal f 'e başlasam
slm senin transferin yumurtalar toplandıktan kaç gün sonra yapıldı?kaç tane yumurtan oluşmuştu benim 5.tane azmı acaba?
Görmemişim arkadaşım nasıl olayım hecanlıyım yakında tedaviye başayacağım acaba yine mi ağlayacağım benim yüzüm hiç gülmeyecek mi offfffffffffffffffffffff offfffffffffffffffff
kızlar umuttan randevu aldım 13 kasımda saat 12:30da ordayım hadi bismillahhh
bugün umuttaydım yine saat 11den 12.30'a kadar
çok kalabalıktı ulun bey baya yoğundu
ben adet gecikmesi nedeniyle gittim lucrin den kaynaklı
allahtan kist filan yok ulun bey ufak bir noktadan huylandı test yap gebelik yoksa
farlutal kullan dedi azda olsa bir umut test yaptım sonuç beklediğim gibi negatifti
neyse hayırlısıyla adetim sökülsede gonal f 'e başlasam
evet pazartesi gerçekten çok yoğundu ama yinede ilgiden hiçbirşey azalmamıştı
inşallah canım çok korkuyorumbelginciğim hadi başla tedaviye senide aramızda görelim artık
amin inşallah canım..hayırlısı olsun belgincim
sonu güzel olsun inşallah
inşallah bol bol spermler bulunur da inşallah anne de olursun. dün yumurtalarım toplandı 11 adet . korktuğum gibi olmadı kolay bi işlemmiş uyuduğum için bişey hatırlamıyorum zaten . embriyolar kaliteli olursa dondurulacak hitereskopi olucam ondan sonra transfer . kaliteleri düşük olursa transfer olacak bugün arayacak ulun bey kulağım telefonda . çok heyecanlıyım ..zor süreç allah herkesin yardımcısı olsun
3 gün sonra yapıldı canım..8 adet yumurtam olmuştu 7 tanesi olgundu 6 tanesi döllendi 2 tanesi 8 hücreliydi o 2 tane de tansfer edildi zaten ..diğerleri dondurulacak kalitede olmadı malesef ki...
5 adet az değil canım, benim 1 arkadaşımın 2 adet yumurtası oldu 1 tanesi kaliteliydi transfer edildi ve hamile kaldı..hatta doğum bile yaptı şimdi dünyalar güzeli bir kızı var sen sayıya takılma önemli olan kalitesi..
teşekkür ederim canım benim transferim oldu dün beklemedeyim.
bu sefer son olur ve yüzün güler canım