- 24 Aralık 2008
- 6.576
- 15
- 42
canım verdikleri iğne progynex yaklaşık 15 gün kullanıcam.bide birsürü hap verdiler.gerçekten çok zormuş bu tedavi zahmetli ama olsun herşey bebiş için.şuan mesela heyecandan erken kalktım tel bekliyorum
benim ağrılarım var.karnım çok şiş 10 günde 3 kg aldım.(58 kg mım 55 tim olsun)
kabız olmamaya çalışıcam.bol bol meyve yiyor ve suyunu içiyorum
diğer malatyadaki arkadaş içinde haklısın ilgi görmek istiyorsun aramalılarda zaten .ama okadar yoğun bir yerki anlatamam.ama not aldılarsa mutlaka ararlar seni.
ben bigün hiç belemediğim anda tel aldım ulun beydi karşımda daha başlamamıştık bile ona muayene bile olmamıştım dosyamız vardı (çünkü önceden enver bey bakmıştı bana.o ayrıldı.) vitamin vermişlerdi nasılsınız vitaminleri kullanıyorsunuz dimi diye aramıştı.
bence senide ararlar.ama yinede sen bilirsin.
peki burada tanıdığın varmıydı.nerede kalacaksın.ben avrupa yakasından annemde gelip gittiim.metroyla kolay oldu.4 defa gittim zaten.benim 13 ağustosta başladı adetin 2. günüydü.24 ü toplandı yani adetin 12.günü oluyor.
çok şükür herşey için ekibe teşekkür ediyorum.hemşireler çok tatlı.
canım olsun yeterki bebeğine kavuş allahım o günleri göstersin iğneyi şu nedenle sordumbenim ilk denememde yumurta toplama işleminden sonra iğne felan kullanmamıştım o yüzden sordum bende 1,2 gün içinde ulun beyi arayacagım ist olmadığım için oraya gitmeden gerekenleri yapmak için bilgi alacagım allahım kimseyi evlatsız koymasın dualarım seninle arkadaşım .eğer bana sorduysan benim annemde ist avrupa yakasında oturuyor mademki metroyla kolay oluyo bende metroyla giderim artık hayırlısı artık..