Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın arkadaşlar
1 haftadır giremedim nete
bugün 7.günüm
sabırsızlıkla bekliyorum
allah yardımcımız olsun hepimizin
amin hepimiz için olumlu sonuçlar olsun inşallah
slm arkadaşalr benimd etranferim 1 eylülde gerçekleşti.bu gün 3.günüm hiç bi belirtm yok aceba normalmi.ddoktorum ulun bey 2 tane dondurulmuş blast emriyo tranfer edilid lütfen benim için de dua edin şimdiden allah razı olsun..
canım hayırlı olsun :Saruboceq: umut anneleri içinde senide görmek istiyoruz
slm arkadaşalr benimd etranferim 1 eylülde gerçekleşti.bu gün 3.günüm hiç bi belirtm yok aceba normalmi.ddoktorum ulun bey 2 tane dondurulmuş blast emriyo tranfer edilid lütfen benim için de dua edin şimdiden allah razı olsun..
mrb canım perşembe günü eşim oldu ameliyatı çok şükür sonuç olumlu çıktı :Saruboceq: ve beni aldılar hemen..31 yumurta toplanmış ve 23 ü olgunmuş bunlardanda 17 si döllenmiş pazar günü 3. gündü aradılar ve embriyoların durumlarının iyi olduğunu söylediler 5. günü bekleyip süleyman beyin kontrolünden sonra işlemin yapılacağını söylediler..yarın sabah 9 buçukta gidiyoruz..Çok heyecanlıyız inşallah 10 günün sonundada mutlu ayrılırız merkezden..son 4 gün
of geçmek bilmiyo
bu arada turuncu ve angel74 ten haber varmı????eşi tese olacaktı merak ediyorum
mrb canım perşembe günü eşim oldu ameliyatı çok şükür sonuç olumlu çıktı :Saruboceq: ve beni aldılar hemen..31 yumurta toplanmış ve 23 ü olgunmuş bunlardanda 17 si döllenmiş pazar günü 3. gündü aradılar ve embriyoların durumlarının iyi olduğunu söylediler 5. günü bekleyip süleyman beyin kontrolünden sonra işlemin yapılacağını söylediler..yarın sabah 9 buçukta gidiyoruz..Çok heyecanlıyız inşallah 10 günün sonundada mutlu ayrılırız merkezden..
sende iyisindir inş. canım haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum..
hepinizin sonuçlarıda benimki gibi olumlu olur inşallah
hamileyimmmmmmmm
bugün 12. gün kan testim 125
allahım herkeze nasip etsin
şimdi kalp atışını görmek için beklemedeyim tabi sağlıklı ilerlemesi lazım
inşallah bir sorun çıkmaz ve herşey iyi gider tek duam bu.
sizi seviyorum
hepinizi öpüyorum
opuyorumnanaktan:ecrin_bebek:
hepinizin sonuçlarıda benimki gibi olumlu olur inşallah
hamileyimmmmmmmm
sizi seviyorum
hepinizi öpüyorum
Gözünüz aydın canım benim çok sevindim. a.s. Allah tamamına erdirsin..hepinizin sonuçlarıda benimki gibi olumlu olur inşallah
hamileyimmmmmmmm
sizi seviyorum
hepinizi öpüyorum