Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ceylinnaz 5 6 ay sürdü demişsin neden okadar uzun sürdü neler yaptılar sana ben bugün testlerimi yaptırdım film çektiricem eşimede 1 eylülde sperm testi verdiler
kızlar ya çok korkyorum bir yerde yarıda kalacak diye şu an tedavi gören tüm arkadaşlar sedasem bacım rapor aldınmı almadınmı nekadarın gitti şimdilik cavap verirsen sevinirim raporlu olanlar cevap verirse daha çok sevinirim
semacım biz daha bugün umuttaydık ve raporlu tüp bebek fiyatı 1304 tl
artı birde ilk muayeneye 150 tl bayıldık ilaçlarda 850-1000 arası tutuyormuş
umarım yardımcı olabilmişimdir :1rolleyes:
canım biz martta başvurmuştuk rapor için dediğim gibi eşimden zaman aralıklı spermiyogram istedikleri için uzun sürüyor 3 kere bu testi istiyorişallah bacım yaben çok çok 4.5 -5 çıkarta bildim ama raporuda çıkarıcam muhakak
senin işin niye bukdarr çok sürmüş
rahim filimi felan mı istiyorla ondanmı çok sürdü yoksa araştıyorlarmı çok bide birşey daha diycem eşinle beraber çıkarttınız deyilmi raporu cevaplarsan sevinirim bu ayın yanin eylül 3 başlıycak tedavimiz işallah eyvahedigeldismile
bu 10304 ilaçlar dahilmi hariçmi
ilaçlar daha fazla tutuyor nisan ayında tedavi olan biri olarak sölüyorum ama ezc deposundan alırsanız uygun olabilir 260 lira olan iğne ecz deposunda 190 falan alınıyormuş ben düşünemedim 240 falan almıştık güya indirimlii
ne tarz testler istedi senden kromozon testi falanmı?
Ceylinnaz biz 1 spermiyogramı hallettik benim heşeyim tamam çrş rahim filmi çekilip biticek 2 spermiyogramdan sonra hemen aldınmı..
artık bende bir umutluyum ve ulun beyin sayesinde umutluyum
bugün saat 3 te randevumuz vardı gittik
daha önceki hastanelere bakarak merkez bana biraz küçük geldi
ama önemli olan küçüklüğü değil işlevi :CüvCüv:
ulun bey çok canayakın dinleyen bir dr
onu seçtiğim için pişman değilim,beni muayene etti yumurta rezervimin iyi olduğunu
ve onun için uzun protokol uygulayacağını söyledi
yalnız bizden bir takım testler istedi ilk denememiz başarısız sonuçlandığı için
nedenini araştıralım öyle tedaviye başlayalım dedi
yalnız bu testler biraz pahalı özelde 600 lira gibi bir rakam devlette yapıyormuş
ücretsiz olarak ama sonuç ne zaman çıkar bilemiyoruz
nitekim raporumuz 6 ay geçerli,acaba içinizde böyle genetik test yaptıran varmı devlette
ne kadar zamanda sonuç çıkıyor cevaplarsanız sevinirim opuyorumnanaktan
Hilal 85 sanada bişey sorucam ben çapaya gittim bişekilde ama tekrar rendevu almak çkmu zor sen nasıl alıyodun
burcucum bütün işlemler bitince geriye sadece sonuçları içeriye verip size dönmelerini bekliyorsun çapada bilemiyorum ama bize 10 gün sonra çağırıp heyet sonucunu bildirdiler
adetten 1o gün önce gelin raporu alın dendi