Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

kızlar ya çok korkyorum bir yerde yarıda kalacak diye şu an tedavi gören tüm arkadaşlar sedasem bacım rapor aldınmı almadınmı nekadarın gitti şimdilik cavap verirsen sevinirim raporlu olanlar cevap verirse daha çok sevinirim

ceylinnaz 5 6 ay sürdü demişsin neden okadar uzun sürdü neler yaptılar sana ben bugün testlerimi yaptırdım film çektiricem eşimede 1 eylülde sperm testi verdiler

burcucum ben süleymaniye doğum evinden aldım raporumu
belki çapayla prosedür olayı farklıdır
neden 5-6 ay sürdü,çünkü eşimden zaman aralıklı 3 spermiyogram testi istediler buda yaklaşık 2,5-3 ay gibi bir zaman alıyor
birde bizden varsa ameliyat sonuç raporunu istediler
son derece ilgisiz bir hastaneden bu sonucu almak neredeyse 1 ayı buldu
neyseki pazartesi raporumu alıyorum
aslında rapor olayı sadece zaman alıyor yoksa ben pek bir zorluğunu yaşamadım yerimseniben

kızlar ya çok korkyorum bir yerde yarıda kalacak diye şu an tedavi gören tüm arkadaşlar sedasem bacım rapor aldınmı almadınmı nekadarın gitti şimdilik cavap verirsen sevinirim raporlu olanlar cevap verirse daha çok sevinirim

semacım biz daha bugün umuttaydık ve raporlu tüp bebek fiyatı 1304 tl
artı birde ilk muayeneye 150 tl bayıldık ilaçlarda 850-1000 arası tutuyormuş
umarım yardımcı olabilmişimdir :1rolleyes:

semacım biz daha bugün umuttaydık ve raporlu tüp bebek fiyatı 1304 tl
artı birde ilk muayeneye 150 tl bayıldık ilaçlarda 850-1000 arası tutuyormuş
umarım yardımcı olabilmişimdir :1rolleyes:

işallah bacım yaben çok çok 4.5 -5 çıkarta bildim ama raporuda çıkarıcam muhakak
senin işin niye bukdarr çok sürmüş
rahim filimi felan mı istiyorla ondanmı çok sürdü yoksa araştıyorlarmı çok bide birşey daha diycem eşinle beraber çıkarttınız deyilmi raporu cevaplarsan sevinirim bu ayın yanin eylül 3 başlıycak tedavimiz işallah eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
artık bende bir umutluyum ve ulun beyin sayesinde umutluyum
bugün saat 3 te randevumuz vardı gittik
daha önceki hastanelere bakarak merkez bana biraz küçük geldi
ama önemli olan küçüklüğü değil işlevi :CüvCüv:
ulun bey çok canayakın dinleyen bir dr
onu seçtiğim için pişman değilim,beni muayene etti yumurta rezervimin iyi olduğunu
ve onun için uzun protokol uygulayacağını söyledi
yalnız bizden bir takım testler istedi ilk denememiz başarısız sonuçlandığı için
nedenini araştıralım öyle tedaviye başlayalım dedi
yalnız bu testler biraz pahalı özelde 600 lira gibi bir rakam devlette yapıyormuş
ücretsiz olarak ama sonuç ne zaman çıkar bilemiyoruz
nitekim raporumuz 6 ay geçerli,acaba içinizde böyle genetik test yaptıran varmı devlette
ne kadar zamanda sonuç çıkıyor cevaplarsanız sevinirim opuyorumnanaktan

işallah bacım yaben çok çok 4.5 -5 çıkarta bildim ama raporuda çıkarıcam muhakak
senin işin niye bukdarr çok sürmüş
rahim filimi felan mı istiyorla ondanmı çok sürdü yoksa araştıyorlarmı çok bide birşey daha diycem eşinle beraber çıkarttınız deyilmi raporu cevaplarsan sevinirim bu ayın yanin eylül 3 başlıycak tedavimiz işallah eyvahedigeldismile
canım biz martta başvurmuştuk rapor için dediğim gibi eşimden zaman aralıklı spermiyogram istedikleri için uzun sürüyor 3 kere bu testi istiyor
öyle araştırma filan yok canım adetin 2. günü hormon testi yaptırıyorsun eğerki önceden
hsg filmin varsa ve üzerinden 1 yıl geçmemişse rahim filmi çektirmenede gerek yok
diğer bütün iş eşinde bitiyor ayrıca illaki beraber gidiceksiniz gibi bir durum yok
birkaç kere git gel yapıyorsun o kadar
eylülde tedaviye başlayacam demişsin eğerki raporlu yaptırmak istiyorsan önce rapor işni halletmen gerek canım

bu 10304 ilaçlar dahilmi hariçmi

ilaçlar hariç 1304 lira raporlu fiyat,
ilaçlarda raporlu 850-1000 lira gibi tutuyormuş

ilaçlar daha fazla tutuyor nisan ayında tedavi olan biri olarak sölüyorum ama ezc deposundan alırsanız uygun olabilir 260 lira olan iğne ecz deposunda 190 falan alınıyormuş ben düşünemedim 240 falan almıştık güya indirimlii
ne tarz testler istedi senden kromozon testi falanmı?

ilaçlar daha fazla tutuyor nisan ayında tedavi olan biri olarak sölüyorum ama ezc deposundan alırsanız uygun olabilir 260 lira olan iğne ecz deposunda 190 falan alınıyormuş ben düşünemedim 240 falan almıştık güya indirimlii
ne tarz testler istedi senden kromozon testi falanmı?

burada eda adlı arkadaş bir eczane önermişti
ışıkların orada bir eczane var ben oradan 850 ye aldım demişti
bende bugün oraya sordum benim uzun protokol
lucrin filan da var yani çocuk aşağı yukarı 830 lira tutar dedi
bizde bir şeyler yaparız gibi birşeyler söyledi

evet canım ilk dnememiz negatif sonuçlandığı için benden
faktör I I
faktör V leiden
MTFRH
birde eşimle ikimizden kromozon testi yani karyotip analizi istedi

Ceylinnaz biz 1 spermiyogramı hallettik benim heşeyim tamam çrş rahim filmi çekilip biticek 2 spermiyogramdan sonra hemen aldınmı..

Ceylinnaz biz 1 spermiyogramı hallettik benim heşeyim tamam çrş rahim filmi çekilip biticek 2 spermiyogramdan sonra hemen aldınmı..

burcucum bütün işlemler bitince geriye sadece sonuçları içeriye verip size dönmelerini bekliyorsun çapada bilemiyorum ama bize 10 gün sonra çağırıp heyet sonucunu bildirdiler
adetten 1o gün önce gelin raporu alın dendi

artık bende bir umutluyum ve ulun beyin sayesinde umutluyum
bugün saat 3 te randevumuz vardı gittik
daha önceki hastanelere bakarak merkez bana biraz küçük geldi
ama önemli olan küçüklüğü değil işlevi :CüvCüv:
ulun bey çok canayakın dinleyen bir dr
onu seçtiğim için pişman değilim,beni muayene etti yumurta rezervimin iyi olduğunu
ve onun için uzun protokol uygulayacağını söyledi
yalnız bizden bir takım testler istedi ilk denememiz başarısız sonuçlandığı için
nedenini araştıralım öyle tedaviye başlayalım dedi
yalnız bu testler biraz pahalı özelde 600 lira gibi bir rakam devlette yapıyormuş
ücretsiz olarak ama sonuç ne zaman çıkar bilemiyoruz
nitekim raporumuz 6 ay geçerli,acaba içinizde böyle genetik test yaptıran varmı devlette
ne kadar zamanda sonuç çıkıyor cevaplarsanız sevinirim opuyorumnanaktan

hayırlı olsun bende umut tüp bebek merkezini görünce acaba oldum ama daha sonra gercekten mekanın çok önemli olmadığını anladım umut belki diğer hastanelere göre çok büyükjdeğil ama inan işlevi çok ama çok büyük

Hilal 85 sanada bişey sorucam ben çapaya gittim bişekilde ama tekrar rendevu almak çkmu zor sen nasıl alıyodun

randevu işleriyle ben değil eşim ilgileniyordu...ama bir kez alındığında bir daha almaya gerek yok diye biliyıorum..zaten rahim filmini başka bir yerde yapıcakmışsın bir daha gittiğinizde testleri vermek için gidiceksiniz..ve o testlerde sekretere veriliyordu...eğer test yaptırıcaksanız o bölümden randevu alınır heralde...birde patalojiye smir tetsi verdinizmi??2 ay biz o testin sonucunu beklemiştik..

burcucum bütün işlemler bitince geriye sadece sonuçları içeriye verip size dönmelerini bekliyorsun çapada bilemiyorum ama bize 10 gün sonra çağırıp heyet sonucunu bildirdiler
adetten 1o gün önce gelin raporu alın dendi

ya canım galiba sen rapor çıkartıyorsun ben bugün gittimde vermediler yani veremeyiz dediler
normal şartlar altında olur dediler ama 6 yıldır bu birtürlü olmadı yani bir imza atmak işlerini gelmiyor ne yapacam ben ya hangi hastanelerden ala bilirim acaba ya
eyvahedigeldismile:çok üzgünüm:

iyi diyelim iyi olsun
hiçde iyi deyilim elvinazcım bugün rapor için gittik de ee olmazmış ya nasıl olmuyor normal şartlarda olmadı 2 kez aşılamaylada olmadı eeben size bir ilaç yazım olmasa bakarız daha önce kulandık bu ilaçları diyoruz veremeyiz bu şartlarda yani ila sonuç sıfır olmalıki vermeliler

ya promlem eşimde zati variküselden amaliyat oldu 5 yıl oluyor düzelmedi sperm hareketsiz sayısı normal ama sprm hareketsiz bu normal yolaolma şansı varmış ama nezaman ilk amaliyatı oldugumuzdada normal yola olur dediler 6 yıl oldu hala birşey yok ilaç yazıyor bana aynı daha önce eşimin kuladıgı ilaçlar olmadı bunlar diyorki iyce sprm 0 düşecek tüp bebektede şansın kalmıycak öyle olacak diyorlar kısaca bacım ben ne yapıcam nekadar fak ediyordu raporluyla raporsuz ben nerden çıkartıcam okadar parayı şimdi:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

herkese günaydın,eşim şuan ameliyatta bende bekliyorum çokk heyecanlıyım dakikalar geçmiyo.allahım inşallah sperm çıkacak.ve herşey yolunda olacak.tek isteğimiz bu.,
ne kadar zormuş
allah hepimizin yardımcısı olsun

X