Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

herkese günaydın,eşim şuan ameliyatta bende bekliyorum çokk heyecanlıyım dakikalar geçmiyo.allahım inşallah sperm çıkacak.ve herşey yolunda olacak.tek isteğimiz bu.,
ne kadar zormuş
allah hepimizin yardımcısı olsun

canım merak ve dualarla senden gelecek güzel haberleri bekliyorum allahım güldürsün yüzünü hemen haber ver bizlere merakta bırakma...:Saruboceq:

canım bulundu sperm,
çokk mutluyum
hemşire geldi gözünüz aydın bulundu deyince kendimi tutamadım ağladım.
çok farklı bir his
inşallah duam diğer olacak arkadaşlarında olumlu sonuç alması.artık bu aşamayı atlattık
12:30 da benim yumurtalarım toplanacak.allahın izniyle bölünmelerini beklicez.sanırım 5.gün transferi olur.hepinizi çok öpüyorum.çokk seviyorum,
yürekten inanın pozitif düşünün.gelişmeleri yazıcam mutlaka
(bu arada raporsuz umutta ulun beydi doktorum 5000 tl ve 1450 tl mikro tese bide tabi vitaminler yol parası falan toplam 7000 tuttu.soran arkadaşlara bilgi)

ya canım galiba sen rapor çıkartıyorsun ben bugün gittimde vermediler yani veremeyiz dediler
normal şartlar altında olur dediler ama 6 yıldır bu birtürlü olmadı yani bir imza atmak işlerini gelmiyor ne yapacam ben ya hangi hastanelerden ala bilirim acaba ya
eyvahedigeldismile:çok üzgünüm:

sema hangi hast gittiniz.eşinin sayıları kaç...

canım bulundu sperm,
çokk mutluyum
çok farklı bir his
inşallah duam diğer olacak arkadaşlarında olumlu sonuç alması.artık bu aşamayı atlattık
12:30 da benim yumurtalarım toplanacak.allahın izniyle bölünmelerini beklicez.sanırım 5.gün transferi olur.hepinizi çok öpüyorum.çokk seviyorum,
(bu arada raporsuz umutta ulun beydi doktorum 5000 tl ve 1450 tl mikro tese bide tabi vitaminler yol parası falan toplam 7000 tuttu.soran arkadaşlara bilgi)

:teytey:Çok güzel bir haber hayırlı olsun

sema hangi hast gittiniz.eşinin sayıları kaç...

gaziantep üniversitesi tıp fakültesine gittik eşimin sprm sayısı %50 hareketlilik %5 falan yazıyo valla canımya deli olucam ya bide biz antepden istanbula gidiyoruz ne yapacagımı bilmiyorum çok çok ancak 6 milyar çıkardım o da daha zar zor bitanem ya ben raporu çıkartırız dedim oda çok çok arkadaşların dediğine göre enfazla 4 gidiyor şimdi ne yapacagım bilmiyorum:uhm:

teşekkür ederim herkese
bendende 19 yumurta toplandı.ağrım oldu ama 1 saat dinlendim geçti şuan iyiyim.sonra birsürü ilaç almam için reçete yadılar en az 10 ilaç tam ne işe yaradıklarını bilemiyorum.gebelik testine kadar kullanmam gerekiyormuş.
bakalım embriyolarım artık gün gün belli olacak.en iyileri seçilecek.
tek embriyo transfer edilecek.
herşeyin hayırlısını diliyorum herkese

ayyyyyy sedascım masllah canım yaa
hadı bakalım canım allah yardımcın olsun benım doktorumda ulunbeydı
cok zor bu ısler canım ınsalah guzel guzel dollenır bebeklerın olusur ınsallah

teşekkür ederim herkese
bendende 19 yumurta toplandı.ağrım oldu ama 1 saat dinlendim geçti şuan iyiyim.sonra birsürü ilaç almam için reçete yadılar en az 10 ilaç tam ne işe yaradıklarını bilemiyorum.gebelik testine kadar kullanmam gerekiyormuş.

SLM SEDASEM ...inan cok sevindimm....emre bey amelıyattan once umutlu konusmuydu..bizimde pazar yada pazartesii...bize yuzde elli sans verdi..size ne demişti....

teşekkür ederim herkese

hayırlı olsun canım işallah olumlu sonuçlar alırsın bebeklerine kavuşursun

canım bulundu sperm,
çokk mutluyum
çok farklı bir his

canım çoook mutlu oldum allahım tamamına erdirsin bitsiin acıların kavuş bebeğine allahım hepimize yaşatsın bu mutluluğu...:teytey::teytey:çok mutlu oldum ben yaaaa

angel canım öyle çok umutlu konuşmamıştı.tedirgindi.yüzündeki ifade onun değişiktir zaten bilirsin.sonuçta oda tedirgin oluyor tabi.
insana pek umut vermiyor.
ama çok mükemmel bir doktor tecrübeli.normal şartlarda ameliyat 2 saat sürüyomuş.ön taraflarda bulunca yeterli sayıda ameliyatı kısa tutuyomuş.45 dk kaldı eşim.ağrısı olmadı maaşallah.şuan evdeyiz.
inanıyorumki sizinde sonuç pozitif olacak canım .
beklerken ölecek gibiydim heyecandan.
böyle işte canım sorularınız olursa seve seve yanıtlarım.hoşçakalın:emir_bebek:

angel canım öyle çok umutlu konuşmamıştı.tedirgindi.yüzündeki ifade onun değişiktir zaten bilirsin.sonuçta oda tedirgin oluyor tabi.
ama çok mükemmel bir doktor tecrübeli.normal şartlarda ameliyat 2 saat sürüyomuş.ön taraflarda bulunca yeterli sayıda ameliyatı kısa tutuyomuş.45 dk kaldı eşim.ağrısı olmadı maaşallah.şuan evdeyiz.

SEDASEM,inan cok moral oldun bana.....inanılmaz sevindim..sevgiler

Hayırlı olsun merkezden memnun kaldın mı?

canım memnun kaldım suana kadar beklediğim herşey oldu
yolunda gidiyor.zaten önemli olan labaratuar ve teknoşoji.sonuçta bütün ilaçlar aynı her doktor aynı ilaçları veriyo.
bizim için eşim azo olduğundan ve en iyi doktor emre bey diye düşündüğpümüzden oraya gittik
mesela 2 kere ulun bey 2 kere süleyman bey baktı yumurta gelişimi sırasında zaten 4 defa gittim.
yumurtalarımı ulun bey olmadığından süleyman bey topladı ameliyatımı o yaptı.olsun ikiside iyi doktor.ama merhabalaşmak dışında pek samimiyetim olmadı.takiplerim yumurtalrım iyi gelişmişti.sıra tese ameliyatındaydı.çookkkk şükür onuda atlattık.şimdi bir çok ilaç kullanıyorum iğneler falan verdiler.bu yani artık doktordan çıktık.allah kısmet ederse olacak inşallah.
böyle yani.yasemin hn neslihan hn olması gerektiği gibiydi.zaten ben çok samimiyeti sevmiyorum.birçok insan geliyor merkeze sonuçta herkez işini yapsın o bana yeterdi
şimdilik böyle.bakalım yarın ne kadarı döllenmiş çok merak ediyorum.
iyi akşamlar

yolunda gidiyor.zaten önemli olan labaratuar ve teknoşoji.sonuçta bütün ilaçlar aynı her doktor aynı ilaçları veriyo.
bizim için eşim azo olduğundan ve en iyi doktor emre bey diye düşündüğpümüzden oraya gittik
mesela 2 kere ulun bey 2 kere süleyman bey baktı yumurta gelişimi sırasında zaten 4 defa gittim.
yumurtalarımı ulun bey olmadığından süleyman bey topladı ameliyatımı o yaptı.olsun ikiside iyi doktor.ama merhabalaşmak dışında pek samimiyetim olmadı.takiplerim yumurtalrım iyi gelişmişti.sıra tese ameliyatındaydı.çookkkk şükür onuda atlattık.şimdi bir çok ilaç kullanıyorum iğneler falan verdiler.bu yani artık doktordan çıktık.allah kısmet ederse olacak inşallah.
böyle yani.yasemin hn neslihan hn olması gerektiği gibiydi.zaten ben çok samimiyeti sevmiyorum.birçok insan geliyor merkeze sonuçta herkez işini yapsın o bana yeterdi
iyi akşamlar

sedasem senin adına çok ama çok sevindim bende senin gibi emre beyin bu işte çok iyi olduğunu düşünüyorum benim takiplerimi süleyman bey yaptı o da çok iyi bir doktor

neslihan hanımında bana çok fazla yardımları oldu aslında bütün ekip çok iyi

senin umut anneleri arasında görmek istiyoruz

iyi akşamlar
canım peki ne iğnesi verdiler sana kullanman için onu mereak ettim inşallah güzel ve sağlıklı bir şekilde gelişir emriyoların ve sende yakında umut anneleri grubuna girersin inşallah bende girerim amin...

sedasem senin adına çok ama çok sevindim bende senin gibi emre beyin bu işte çok iyi olduğunu düşünüyorum benim takiplerimi süleyman bey yaptı o da çok iyi bir doktor

neslihan hanımında bana çok fazla yardımları oldu aslında bütün ekip çok iyi

senin umut anneleri arasında görmek istiyoruz

bende umut anneleri arasına girmek istiyorummmmmmsenağlama

arkadaslar bende tedavime ekim in basinda umutta baslamak istedim.. benim sadece telefonla gorusme imkanim oldugu icin gerekli bilgiyi telde almak istedim bikacdefa aradim ama kimseyle konusamadim en son aradigimdada telinizi birakin biz sizi arariz dediler ve malesef....... bende bundan doleyi vazgectimm cokta buyuk hayal kirikligi yasadim.. cunku herkes cook iyi ve ilgili oldugundan bahsediyordu :eek:lmaz: malatya li oldugum icin Malatyada karar kildim ve tedavime ekim basi basliyorum..

canım verdikleri iğne progynex yaklaşık 15 gün kullanıcam.bide birsürü hap verdiler.gerçekten çok zormuş bu tedavi zahmetli ama olsun herşey bebiş için.şuan mesela heyecandan erken kalktım tel bekliyorum
benim ağrılarım var.karnım çok şiş 10 günde 3 kg aldım.(58 kg mım 55 tim olsun)
kabız olmamaya çalışıcam.bol bol meyve yiyor ve suyunu içiyorum
diğer malatyadaki arkadaş içinde haklısın ilgi görmek istiyorsun aramalılarda zaten .ama okadar yoğun bir yerki anlatamam.ama not aldılarsa mutlaka ararlar seni.
ben bigün hiç belemediğim anda tel aldım ulun beydi karşımda daha başlamamıştık bile ona muayene bile olmamıştım dosyamız vardı (çünkü önceden enver bey bakmıştı bana.o ayrıldı.) vitamin vermişlerdi nasılsınız vitaminleri kullanıyorsunuz dimi diye aramıştı.
bence senide ararlar.ama yinede sen bilirsin.
peki burada tanıdığın varmıydı.nerede kalacaksın.ben avrupa yakasından annemde gelip gittiim.metroyla kolay oldu.4 defa gittim zaten.benim 13 ağustosta başladı adetin 2. günüydü.24 ü toplandı yani adetin 12.günü oluyor.
çok şükür herşey için ekibe teşekkür ediyorum.hemşireler çok tatlı.

X