Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk dakikadan başlıyorlar yani ücret almaya valla ne diyim saçma bence
elvinaz slm
bahcecide dr kimdi?
memnun kaldınmı?
amin arkadaşım sizde sorun neydi acaba..
eşimde sperm yok tese ameliyatı olacak
ve geldim arkadşalar istanbuldayım
az önce aradım umut tüp...yarın sabah başlıyorum.
açmı tokmu geliyim dedim bayana farketmez dedi.önce muayene edecek sizi doktor kan testi yapacak.ona göre belirlenecek tedavi dedi.
iğnelere başlamıyormuyum dedim.muayeneye bağlı dedi.
anlamadım
umuta ulun beye tedaviye giden arkadaşlar ilk gün ne yaşadınız?????
sonuçta ben aylar önce muayene oldum istediğiniz zaman gelein adetin 2.günü demişlerdi.
2 aydır vitaminde kullanıyorum.
aynen arkadaşım benim eşimde ekimde emre beyde tese olcak allah yardımcımız olsun:Saruboceq:
merhaba kızlar
bugün 8.günümdeyim.gonal f yi kullanıyorum.ayrıca ek olarakta 2 gündür cetrotide iğnesinide kullanıyorum.herşey iyi gidiyor.yumurtalarım durumu çok iyi maaşallah.yarın son kontrol .pazar akşamı yumurta çatlatma ve salı günü toplama olacak.
tabi bizim için en önemli şey sperm bulunması.allahım nasip et bize okadar heyecanlıyımki anlatamam
eşim mikro tese olacak salı günü büyük gün bizim için:kedi:turkbayragi
canım evet baştan ekime karar vermiştik ama sen unuttun sanırım arkadaşım inşallah allahım hepimize nasip etsin..belgin ekimemi attınız şimdide:)hadi canım hakkınızda hayırlısı olsun.hiç sitres yapma inş eşinden sperm çıkıcak ve sende evladına kavuşucaksın.iyi düşün iyi olsun inş.
Burcu çapadan gelmedinmi nasıl geçti görüşmen?
merhaba kızlar
bugün 8.günümdeyim.gonal f yi kullanıyorum.ayrıca ek olarakta 2 gündür cetrotide iğnesinide kullanıyorum.herşey iyi gidiyor.yumurtalarım durumu çok iyi maaşallah.yarın son kontrol .pazar akşamı yumurta çatlatma ve salı günü toplama olacak.
tabi bizim için en önemli şey sperm bulunması.allahım nasip et bize okadar heyecanlıyımki anlatamam
eşim mikro tese olacak salı günü büyük gün bizim için:kedi:turkbayragi