Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

kız ndycem sana benim tek rapor almam yeterlimi yoksa eşimde almalımı acaba bilgin varmı bu konu yoksa bilgisi olan arkadaşlar yazın lütfen eşim tedavi görüyor bende hiç birşey yok

rapor zaten kar kocaya veriliyo sen formaliteden dolayı muayne olup onay alıyorsun .devlet bu çiftin normal yolla çocuğu omaz diye rarapor veriyo

ben yarın rapor için gidiyorum çapaya bakalım 6 .5 ay önce hasekiden aldığım hormon testleri var elimde bakalım kabul ediceklermi aslında yarında adetimin 3. günü test yaparlarmı acaba ...benim için dua edin alıyım şu raporu..

kızlar merhaba benimde yarın umutta ulun beyle randevum var
hayırlısıyla 2. tedavime umutta yaptırmayı düşünüyorum
bende rapor çıkarttım 5-6 ay sürüyor ama fiyat olarakta baya etkiliyor
zamanı olan sgkası olan bence rapor çıkartırsın biraz zor oluyor ama
fiyat olarak değiyor a.s

ilk dakikadan başlıyorlar yani ücret almaya valla ne diyim saçma bence

Ben bir çok merkezi aradım sadece ön bilgi alırsanız ücret yok muayene olursanız ücretimiz var dediler o yüzden bana umuttüp bebekte alınan ücret beni şaşırtmadı öğle ya yüzüme bakılarak ne söylenebilinir ki ayrıca verilen ücretinin tedaviden düşürülmeside çok güzel

ben nisan ayında bahçecide tedavi oldum ilk telefonla aradık bilg almak için bizi davet ettiler yüz yüze görüşelim diye ve randevu verdiler ben konuşmak için gittik diye düşünüyordum beni hemen muayne odasına almak istediler bende konuşmak için bilg almak için geldik muayne olmak için hazır değilim dedim korkuyordum çok:) randevum mustafa bahçeci ileydi ztn bayan dr muayne olmak istiyordumn ön görüşmeyi burçak hanımla yaptık beni ikna etti açıkladı cesaret verdi sonrasındada 3 gün sonraya tekrar randevu aldık burçak hnmdan ve beni muayne etti ztn bi sorun yoktu bende birkaç ilaç yazdı ve adetin 2. günü gelmemi söledi
sonra 12 13 gün sonra adet oldum ve tedavi başladı. yumurta toplama işlemine kdr para ödemedik
tek tahlil yaparsak tahlil için ödüyorduk

ya kızlar görüşme ücretsiz olup muayenede ücretli olabilir...randevu aldığınızda sorabilirsiniz...

ve geldim arkadşalar istanbuldayım
az önce aradım umut tüp...yarın sabah başlıyorum.
açmı tokmu geliyim dedim bayana farketmez dedi.önce muayene edecek sizi doktor kan testi yapacak.ona göre belirlenecek tedavi dedi.
iğnelere başlamıyormuyum dedim.muayeneye bağlı dedi.
anlamadım
umuta ulun beye tedaviye giden arkadaşlar ilk gün ne yaşadınız?????
sonuçta ben aylar önce muayene oldum istediğiniz zaman gelein adetin 2.günü demişlerdi.
2 aydır vitaminde kullanıyorum.

tedaviniz nasıl gidiyor

belgin ekimemi attınız şimdide:)hadi canım hakkınızda hayırlısı olsun.hiç sitres yapma inş eşinden sperm çıkıcak ve sende evladına kavuşucaksın.iyi düşün iyi olsun inş.
Burcu çapadan gelmedinmi nasıl geçti görüşmen?

merhaba kızlar
bugün 8.günümdeyim.gonal f yi kullanıyorum.ayrıca ek olarakta 2 gündür cetrotide iğnesinide kullanıyorum.herşey iyi gidiyor.yumurtalarım durumu çok iyi maaşallah.yarın son kontrol .pazar akşamı yumurta çatlatma ve salı günü toplama olacak.
tabi bizim için en önemli şey sperm bulunması.allahım nasip et bize okadar heyecanlıyımki anlatamam
eşim mikro tese olacak salı günü büyük gün bizim için:kedi:turkbayragi

kızlar evet gittim çapaya önce çç-ok memnun kaldım dr genç ilgili adetimin 3 günü önce muayene ettileer sonra hormon testlerimi yazdılar eşimede sperm testi için 1 eylüle randevu aldık çarş rahim filmimi alıp eşiminde sperm test sonuçlarıyla gidicez bakalım ürologsadece tüp bebek yapılır yazısı verirse raporumu alırım inşallah...daha önce yapılan 2 testte 5 milyonun altındaydı bakalım şimdi ne çıkıcak aşıılamada deseler 3 aşılama tutmazsa veriyolarmış raporu..sizi haberdar ederim raporumu almam için dua edin kızlar....

merhaba kızlar
bugün 8.günümdeyim.gonal f yi kullanıyorum.ayrıca ek olarakta 2 gündür cetrotide iğnesinide kullanıyorum.herşey iyi gidiyor.yumurtalarım durumu çok iyi maaşallah.yarın son kontrol .pazar akşamı yumurta çatlatma ve salı günü toplama olacak.
tabi bizim için en önemli şey sperm bulunması.allahım nasip et bize okadar heyecanlıyımki anlatamam

sedasem sonucu lütfen bildir

ceylinnaz 5 6 ay sürdü demişsin neden okadar uzun sürdü neler yaptılar sana ben bugün testlerimi yaptırdım film çektiricem eşimede 1 eylülde sperm testi verdiler

belgin ekimemi attınız şimdide:)hadi canım hakkınızda hayırlısı olsun.hiç sitres yapma inş eşinden sperm çıkıcak ve sende evladına kavuşucaksın.iyi düşün iyi olsun inş.
Burcu çapadan gelmedinmi nasıl geçti görüşmen?
canım evet baştan ekime karar vermiştik ama sen unuttun sanırım arkadaşım inşallah allahım hepimize nasip etsin..
merhaba kızlar

allah yardımcın olsun arkadaşım iyi haberlerini bekliyoruz...

X