Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

aminnnn canım...ben hamileliğim boyunca hep bir daha deniycem bir iki yıl içinde dedim..eşimde hep ilk önce kızımızı bi kucağımıza alalım diğerini düşünmek için erken diyordu...şimdi bende kızımı kucağıma sağlıklı,sıhhatli alıyım diyorum..2.için daha zaman var diyorum...zaten hamileliğimin son zmaanlarında çok sitres yaşadım..eşimde yaşadı tabi...uzun bir süre de düşünmem diyor...

kızım küvezde hiç emzirmedim...kızım emmeyi bilmiyor şuanda..mideye hortum takılı öle sütümü veriyorlar.hemşireler 1 hafta daha böle beslenir dedi...bi emmeeyi öğrense allahın izniyle..her geçen gün sabırsızlanıyorum..kızımı 1 dakka görüp eve gelmek dahada zorlaşıyor...
ama kızım iyi olsun.sağlıklı olsun ben onu beklemeye razıyım..yeterki iyi olsun..

iyi vallah erken davranmışsınız daha bana erken yaptırma felan diyorlar bilirsiniz akıl veren çok olur ama içrat eden olmaz bugün bir akrabadaydık dedimki bize bir çift bileziğinizi verinde az size üç ay sonra yaparım dedim bana dedikleri şey ne oldu benim kapıma bilezik için gelme boşa veremem orda ne oldum anlatamam

neyse kızlar bana müsadee sahur için hazırlanmam lazım kocacığımıda kaldırayım
sohbet çok güzeldi inş yine karşılaşırız rabbim inş semayada nasip eder
hilalcim rabbim evladın sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşş
öpüüldünüz

bende öpüyorum sizleri allah size tatdırdıgı mutlulu daim eylesin bana tatdırsın sahurlar hürmetine işallah yine görüşürüz bu topikte allaha emanet olun

inş o günlerde gelir hilalcim emzirsin sağlıklı olsunda geç olsun sen merak etme
yarın akşamda doğumu konuşuruz sen tecrübelerini anlatırsın :)
sema sen milleti boşverrrrrrrr takılma vermesin krei çekersin umutta tüp bebek krediside var sitesinden araştır bi
elalemi takmıyacaksın onlar herşeyi derrr
biz olmayınca hemen yaptık beklemenn gereksiz olcağını düşündük

6 yılmı erkenmiş onlarda şaşırmış yanii...para istediğin vakit zaten kimse vermez kimsede olmaz para...
biz eşimle 1 yıllık bile evli değildik eşim testlerini yaptırmaya başadığında fakat rapor beklediğimiz için zman kaybettik...bence dahada vakit kaybetmeyin diycem ama herşeyde para..para olmadan olmuyor ne yazıkki...bizimde raporu beklememizin sebebi parasızlıkdı...

aa öyle birşey varmı ya
nerde nasıl bulucam onu

bu kredi işinide ilk defa duydum....
bende çıkıyorum sonra görüşürüz kızlar...inş karşılaşırız...

merhaba kızlar,
birşey soracağım, doktorla ilk görüşme ücretli midir? ne kadardır?

hilalcim bebeğin şimdi nasıl allah sağlkla büyütmeni nasip etsin inşallah....raporu alınca bendemi umuta gitsem acaba çok ters ama araba var ...ben bugün hastalandım çapaya gittiğim gün 3 . gün olucak ama aradım ordaki hemşire aç gelmene gerek yok dedi ama hormon testlerini belki tekrarlardı....bide kadında sorun görmeyince rahim filmi istenmez falan dedi bikaç kişi ama ben fındıkzadede biyer buldum garanti veriyolarmış sadece muayene gibi olucak ağrısızmış bakalım ..

burcu canım bendede sorun yoktu fakat rahim filmi lstediler çapadan.ağrı zaten olmuyor çok kısa bişey zaten.korkmana gerek yok.
Elvinnaz canım biz gittiğimiz dönemde ücretsizdi fakat şimdİ ücretli ilk muayene.

bahçeci ve umut arasında kalan arkadaş zaten birlikte çalışıyor bu iki hastane.fakat bem umutda ulun beyi kesinlikle tavsİye ederim.
Burcu ne kadar ters olursa olsun umuta git görüş ve sonra karar vern derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…