ya ben 6 gözde çıkardım çokçok durum elvermez ama 7 olsun ama 10 milyarı bulamam tek bir maaşla bide yardım edenin olmazs belki size kaynalarınız yardım etmiştir bende odayok kadın hiç umursamıyor ister olsun ister olmasın diyor zaten bunuda
tebrik ederim elvinnaz rabbim tamamına erdirsin...dr.un ulun beymi,süleyman beymi??
raporsuz 5000 lira sonrasınıda katarsan çok daha para demek...ama raporsuz daha az daha iyi yine...
rapor alabiliyorsan kesinlikle almalısın sema...hala yarı yarıya fark var diyorum....
benimde dr.um ulun beydi...yumurta toplama işlemimi burçak hanım yapmıştı....sen bahçeciye mi fiyat verdin??bildiğim kadarıyla bahçeci ve umutun fiyatlarıda farklı...
kız ben rahim filimi çektirdim var rahim filimim yani bende hiç bir şey yok her temiz eşim tedavi görüyor işte onamı alıcam ben şimdi raporu bide bizim bir arkadaş ankarada yaptırmıştı burdan raporu alıp gitmişlerdi onlar
ona sor işte hangi hastaneden almış raporu??
rahim filmin varsa iyi..daha kısa sürede alırsın raporu..bana 2 yada 3 ay sonraya gün vermişlerdi rahim filmi için...senin ki daha kısa sürer sema..
bahçeciye gittiğin için de fiyat farklı olabilir canım...
bende avrupa yakasından gittim..vapur ve minibüsle bizdede araba yoktu...çok rahat gitmiştim hemde...
ulun bey bahçecidede dr.luk yapıyor..hamile kaldıktan sonra bende umuta değilde bahçeciye ulun beye gitmiştim..hamile hamile o yolları çekmiyim diye...muayene paraları bile farklı bahçeci ve umututn...umuta 150 veriyorsun.bahçeciye 200 lira..ama yakın olduğu için parayı gözden çıkarmıştık...
hamileliğin boyunca bahçeciyemi gidiceksin elvinnaz?
evet rahim filimi var devlet hastanesinden dedilerdi bende diyorumki bence burdan alsam iyi olur çünkü orda yol bilmem iz bilmem ugraşamam yani kızlar birşey diycem eşinizde tedaviye durdumu beraber yoksa yanlız bizmi tedavi görüyoruz aynı zamanda eşim benle berabermi gelse diyorum yoksa 1 hafta sonra falanmı
beraber gelmeniz daha iyi olabilir sana destek olması açısından..ama ilk etapta senin yumurtalarını geliştirmek için iğnelerin var...eşine yumurtaların toplandığı gün ihtiyaç var sperm alıncak o gün...
ama siz hiç görüştünüzmü dr.la??belki eşinden speerm testi felan ister ilk başta..merkeze sorabilirsin..
evet rahim filimi var devlet hastanesinden dedilerdi bende diyorumki bence burdan alsam iyi olur çünkü orda yol bilmem iz bilmem ugraşamam yani kızlar birşey diycem eşinizde tedaviye durdumu beraber yoksa yanlız bizmi tedavi görüyoruz aynı zamanda eşim benle berabermi gelse diyorum yoksa 1 hafta sonra falanmı