Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

tebrik ederim elvinnaz rabbim tamamına erdirsin...dr.un ulun beymi,süleyman beymi??
raporsuz 5000 lira sonrasınıda katarsan çok daha para demek...ama raporsuz daha az daha iyi yine...
rapor alabiliyorsan kesinlikle almalısın sema...hala yarı yarıya fark var diyorum....

kız rabbim sizi sevindirdiği gibi beni sevindirirmi acaba neolur dua edin canım bacılarım şu mübarek saatlerde

kim kayınvalidemlermi nerdee bizde kimseden bişey görmedik .ne yaptıksa kendimiz valla gelinlik bileziklerimi yatırdık :)))laf la herkez ediyorda icraat yok

aminnn elvinnaz...
benim elimde testler vardı birtek ilk tüp denememde boş gebelik yaşamıştım ondan dolayı genetik test istenmişti benden..300 liraydı...
fakat sema rapor alırsa zaten tüm testleirini araştırma hastanesinde yapıcak ve ondan umutdan test istemiycekler...bizim 6 milyar bile tutmamıştır heralde toplam fiyat..ama kesin fiyatıda hatırlamıyorum...

rapor imkanın varsa al ben rahim filmi korkusundan almadım açıkcası yoksa benim eşimede rapor dedi çapada
ben bahçediden geldim burçak hanımdı ama umutta ulun bey ilgilendi toplamada

rapor alırsan ve tahlillerini araştırmada yaptırsan tutmaz o zmn canım tabikii.biz herşeyi özelde yaptırdık ondan o kadar oldu

benimde dr.um ulun beydi...yumurta toplama işlemimi burçak hanım yapmıştı....sen bahçeciye mi fiyat verdin??bildiğim kadarıyla bahçeci ve umutun fiyatlarıda farklı...

kız ben rahim filimi çektirdim var rahim filimim yani bende hiç bir şey yok her temiz eşim tedavi görüyor işte onamı alıcam ben şimdi raporu bide bizim bir arkadaş ankarada yaptırmıştı burdan raporu alıp gitmişlerdi onlar

benimde dr.um ulun beydi...yumurta toplama işlemimi burçak hanım yapmıştı....sen bahçeciye mi fiyat verdin??bildiğim kadarıyla bahçeci ve umutun fiyatlarıda farklı...

evt bahçeciden geldik
umutun paket fiyatları varmış daha uygun demişlerdi sonradan biz avrupa yakasından gelmiştik arabamızda yok o yüzden bahçeciyi tercih etik... açıkcası biraz tuturabildiklerine gibi benim yumurta toplama pazar günüydü dr gelemişti merkezin sırası varmış ama transferimde vardı burçak hanım
çok ilgili güzel bi hastane
bi hastabakıcıya sinir olmuştum çok aceleciydi :)

ona sor işte hangi hastaneden almış raporu??
rahim filmin varsa iyi..daha kısa sürede alırsın raporu..bana 2 yada 3 ay sonraya gün vermişlerdi rahim filmi için...senin ki daha kısa sürer sema..

belirli araştırma hat alıyorsun ama süresi var alır almaz tedaviye başla .ben korkmuştum iştee

bahçeciye gittiğin için de fiyat farklı olabilir canım...
bende avrupa yakasından gittim..vapur ve minibüsle bizdede araba yoktu...çok rahat gitmiştim hemde...
ulun bey bahçecidede dr.luk yapıyor..hamile kaldıktan sonra bende umuta değilde bahçeciye ulun beye gitmiştim..hamile hamile o yolları çekmiyim diye...muayene paraları bile farklı bahçeci ve umututn...umuta 150 veriyorsun.bahçeciye 200 lira..ama yakın olduğu için parayı gözden çıkarmıştık...
hamileliğin boyunca bahçeciyemi gidiceksin elvinnaz?

ona sor işte hangi hastaneden almış raporu??
rahim filmin varsa iyi..daha kısa sürede alırsın raporu..bana 2 yada 3 ay sonraya gün vermişlerdi rahim filmi için...senin ki daha kısa sürer sema..

evet rahim filimi var devlet hastanesinden dedilerdi bende diyorumki bence burdan alsam iyi olur çünkü orda yol bilmem iz bilmem ugraşamam yani kızlar birşey diycem eşinizde tedaviye durdumu beraber yoksa yanlız bizmi tedavi görüyoruz aynı zamanda eşim benle berabermi gelse diyorum yoksa 1 hafta sonra falanmı

aslında ne saçma tüplerin kapalı olması tüp bebekte önemli değil ama illa rahim filmi istiyolar
eşinle birlikte rapor alcaksın sema niyet ettiyseniz paranızda hazırsa hemen başlayın kesinlikle beklemeyin bayramı vs yok bu işin çalışan dr elbette emriyolog vardır.ztn o işlemleri kendi dr değil merkez ortak çalışıyo rrabbim sanada nasip etsin inş
ben te emriyo transferi ile ikizlerime hamleyim

kız sen ikiz yazdıkca içimde bir mutluluk doluyor sanki bendeymiş gibi bacım allah sana bagışlasın sana layık evlat etsin işallah

evt 200 lira muayne ücreti artık gitmiyorum cnm fulya ya taşındı ve ulaşım çok zor otobüs yok ztn yola gelemiyorum herşey yoluna çok şükür aksi bi durum olsa devam ederdik
ztn doğum için bi hastane bulmam şarttı artık başka bi yere gidiyorum
sen doğumu kendi dr yaptırdın
özel doğuma geliyolarmış nekadar acaba??

beraber gelmeniz daha iyi olabilir sana destek olması açısından..ama ilk etapta senin yumurtalarını geliştirmek için iğnelerin var...eşine yumurtaların toplandığı gün ihtiyaç var sperm alıncak o gün...
ama siz hiç görüştünüzmü dr.la??belki eşinden speerm testi felan ister ilk başta..merkeze sorabilirsin..

yok bencede eşimle gelim yok annemle gelecetim eşim olurki iznini alamazsa o hafta dedim 22 gün izni var yetermi acaba onun için dedim

hastaneyle irtibat kur herşeyi telefonda konuş bilgi veriyorlar zaten tahlil rapor ne istiyolarsa kendi memleketinde yaptır stanbul dışındakilere öle yapıyolar
yaptırdıklarını hastaneye faksla o seni yönlendiri sonra adetine yakın bi tarihde gel istanbula muayne ol ve adetin 2. günü tedaviye başla
inş rabim sanada nasip eder o güzel duyguyu
Allah razı olsun kalbini ferah tut gönlünü hoş tut
kesinlikle her aşamada eşin yanında olsun kadın tadevi görüyo ama toplama günü eşin sperm veriyo ve öncesinde eşinden de bi kaç tahlil ister klasik şeyler hepatit b vs
kesinlikle eşin yanında olsun çünkü o çocuk ikinizn olcak ne yaşancaksa birlikte
hem naevi destek
ben yumurta toplamadan sonra eşime hemen haber vermeişler hastanin ikinci katına refakatçi almıyolardı bende çıktım hafif narkoz hafif ağrı eşimi arıyo gözlerim onu g örünce nasıl ağlamıştım tıpkı bi çocuk gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…