Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Hilall gerçekten rapor çıkartmak çok zormuş bende hiç rapor ile uğraşmadım çünkü zaten bu iş yıpratıcı birde rapor çok yorardı beni

Son düzenleme:
fatmanur bencede gönder iyi oluyor....ben gitsin gitsin diyodum gitti..şimdide hasta oldum boğazım ağrıyor grip oldum öksürük felan var yatıyorum hep..demek bi şeyi çok istememek lazım:))))))

Geçmiş olsun ah ah ahhhh ne kadar çok istiyorum bilemezsin hatta uzun mu uzun bir yolculuğa çıksın

slm bende tüp bebek tedavisine başlıyacagım birdahaki ay tecrübeli olan arkadaşlar bana yazabilirmisiniz. adetin kaçıncı günü başlanıyor ve nasıl işlem uygulanıyor umut tüp bebek merkezini tavsiye edermisiniz.tedavi süresince kaç kez gidiyoruz anastezi işlemi kaç kez uygulanıyor ben infertilite gurubundayım.

slm bende tüp bebek tedavisine başlıyacagım birdahaki ay tecrübeli olan arkadaşlar bana yazabilirmisiniz. adetin kaçıncı günü başlanıyor ve nasıl işlem uygulanıyor umut tüp bebek merkezini tavsiye edermisiniz.tedavi süresince kaç kez gidiyoruz anastezi işlemi kaç kez uygulanıyor ben infertilite gurubundayım.

Canım tedavi adetin 2 veya 3 günü başlıyor merkeze 4 veya 5 kez gidiliyor sadece yumurta toplama işleminde anestezi veriyorlar

umut tüp bebek merkezini tavsiye ederim memnun kalacağına inanıyorum Ben çok memnun kaldım

hilalcim geçmiş olsun arkadaşım.

sağol belgincim nasılsın canım neler yapıyorsun???hadi hep birlikte konuşmmaya başlamıştık ben tedaviye başladım sonucu aldım sen hala bekliyosun başlada senide hamile görmek istiyorum arkadaşım.....sırada sizsinizz hadiii.....

deryacım gulizar herşeyi yazmış bende sana kesinlikle umut tüp bebek merkezini tavsiye ederim pişman olmazsın emin ol.....

slm arkadaşlar ben bu ay başlıcaktım ama bi pürüz çıktı
kısmetse nisanda başlıyacağım ptesi günü tekrar hist geçireceğim benim sormak istediğim şu:
transferden sonra ne kadar süre yattıyorsunuz .

slm arkadaşlar ben bu ay başlıcaktım ama bi pürüz çıktı
kısmetse nisanda başlıyacağım ptesi günü tekrar hist geçireceğim benim sormak istediğim şu:
transferden sonra ne kadar süre yattıyorsunuz .

canım hakkında hayırlısı olsun....ben transferden sonra hep yattım 2.denememdi ve evde bakanımda vardı ondan....ama umut tüpde yasemim hanım var o bana 2 gün yatman yeterli demişti....en fazla 3 gün yatarsın ama dikat edersin ağır felan zaten kaldırma yeterli olurr....

burcu seninde hakkında hayırlısı olsn.....dr.un kim süleyman beymi ulun beymii???

Canım tedavi adetin 2 veya 3 günü başlıyor merkeze 4 veya 5 kez gidiliyor sadece yumurta toplama işleminde anestezi veriyorlar

umut tüp bebek merkezini tavsiye ederim memnun kalacağına inanıyorum Ben çok memnun kaldım

teşekkür ederim yumurta toparlama işlemi adetin kaçıncı günü oluyor ve toplanan yumurtalar kaç gün sonra transfer ediliyor birde ignemi veriyorlar göbekten transfer olurken canın yanıyormu. bende birdahaki aya başlıyacagım iyi bir yer istiyorum senin doktorunun adı neydi şimdi hamilemisin ?

X