Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet raporsuz fiyatı .ilaçlar dahil fakat tedavi öncesi yapılan hormon testleri spermiyogram ücretli.ayrıca tedavi öncesi farklı ilaç yazarsa dr.onuda karşılamıyor.kizlar bisi sorucam umutta paket fiyat 5 bin diyosunuz ilaclarda dahil mi acaba 5binden baska extra bisi oduyomuyuz bide raporsuz bu fiyat dimi kizlar cevap verirseniz sevinirim
evet raporsuz fiyatı .ilaçlar dahil fakat tedavi öncesi yapılan hormon testleri spermiyogram ücretli.ayrıca tedavi öncesi farklı ilaç yazarsa dr.onuda karşılamıyor.
oda paketin içinde canım.merkez yapıyor zaten.ayrıca 1 yıl embriyo dondurmada bunun içinde.tesekkur ederim bide tedavi sirasinda e2 testleri istiyolar yani yumurtalar buyuduyunde gun asiri kan testi istiyolar oda varmi paketin icinde yoksa o ayri mi canim
tesekkur ederim bide tedavi sirasinda e2 testleri istiyolar yani yumurtalar buyuduyunde gun asiri kan testi istiyolar oda varmi paketin icinde yoksa o ayri mi canim
e2 testleri paketin içinde diye biliyorum ben yanlışmı hatırlıyorum :18: 80 tlde az değil ki.telle bilgi almıştım .canım benim gun aşırı kan testi felan istemiyolar o nerden cıktı bir bilemedin iki kez olsun ama onun parasını biz odemştik diye hatrlıyorum o paketin içinde degil bak sana detaylı anlatıyım paketin dışında spermyograma para oduyosun bide kan tahlilleri istiyor ona oduyorsun benm ssk yok ben kan tahllerine 300 milyon odedim 100 milyonda spermyograma odedim bide e2 ye tam hatırlamıyorum ama sanırım 80 odedim transfer ucreti yumurta toplamada paket fiyatının içinde transferden sonraki ilaçları kendin alıyorsun onlar pakette yok inşallah ssk vardır hamile kalınca verilen ilaçlar cok pahalı allah yardımcın olsun
e2 testleri paketin içinde diye biliyorum ben yanlışmı hatırlıyorum :18: 80 tlde az değil ki.telle bilgi almıştım .
e2 testleri paketin içinde diye biliyorum ben yanlışmı hatırlıyorum :18: 80 tlde az değil ki.telle bilgi almıştım .
arkadaşlar sevgi karıştırıyo 2. Onun donmuşlarla olmuştu donmuşlardan da önce e2 bakılıyo sız ılk tedavıde paketın içinde bende ılk de ödemedım 2. De ödedım sevgı gıbı oda onunla karıştırıyo anırım
aynen dedigin gibi saatlere dikkat et ben ilk denememde bunu yapmamıştım ve negatf aldıgımda hep aklıma bu takılmıştı ikincide dakik yaptım ve cok şukur hamile kaldım sen saatli iç saatli igneni ol en azından için rahat olur
canım doktorum ismail yılmaz sanırım ismail bey iyidir en azından birçok hastası kendisinden memnun sen kendidiyle görüşmedinmi?? benim bildiğim takipleri kendi çalıştığı hastanede yapıyor yumurta toplama ve transferi umutta yapıyor şansın bol olsun canım RABBİM gönlündekini nasip etsin
merhebaba arkadaşlar benimde tranferimde 4.günüm evde dinleniyorum umut tüp bebek te oldutedavim 6 Haziran test tarihim dua edin inşallah olur
merhebaba arkadaşlar benimde tranferimde 4.günüm evde dinleniyorum umut tüp bebek te oldutedavim 6 haziran test tarihim dua edin inşallah olur
merhebaba arkadaşlar benimde tranferimde 4.günüm evde dinleniyorum umut tüp bebek te oldutedavim 6 Haziran test tarihim dua edin inşallah olur
güzel haberler alırsın inşaallah melike,ben de perşembe alıcam sonucu bişey hissediyormusun peki,ben de hiç bişey yok karnımın altındaki gerginliği saymassak,korkmaya başladım olumsuz sonuç alıcam diye tekrar..aslında belirti aramakta anlamsız daha şimdiden ama insan birşeyler hissedip umutlanmak istiyorr..canım hayırlı olsun bende oraya gıdıyorum benım transferım yapıldı beklıyorum pzartesını.
güzel haberler alırsın inşaallah melike,ben de perşembe alıcam sonucu bişey hissediyormusun peki,ben de hiç bişey yok karnımın altındaki gerginliği saymassak,korkmaya başladım olumsuz sonuç alıcam diye tekrar..aslında belirti aramakta anlamsız daha şimdiden ama insan birşeyler hissedip umutlanmak istiyorr..