allah yardımcın olsun canım inşallah geride kaldı artık diğer tedavilerin onları düşünüp umutsuzluğa kapılma olumlu düşün sanki ilk başlamış gibi umutlu bak yarınına allaha emanet et kendini
oh maşallah allahım bizlere yaşatsın bu duyguları dilerim kucağınada alman nasip olur inş.
amin arkadaşım inşallah rabbim dualarımızı kabul eyler benimde umudum 5. gün olmasıydı
canım bende yasin okudum ve tefriciye dağıtmıştım
canım bak ben sana şöyle anlatayım benim bir akrabam (çocuğu olamayan kişilere yapılıyormuş ) 41 kişiden çocuğu olan aileden her aileden annelerden gönlünden ne koparsa 1 tl 2 yada 3 ne verirlerse 41 kişiden topladı isimlerini yazdı ne kadar verdiklerinide sonra kuyumcudan hani bebeklerin omuzlarına takılırya maşallahlar varya ama sadece allah yazıcak o parayla ondan aldı. sonra bana verdi defteride topalan paraların kimden alındığını yazan ne kadar topalandı o paranın hepsiyle hepsiyle alınacak yanlız bunu senin adına birisi yapıcak annende olabilir canım sonra sen o altına 41 kişiye 1 günde topluluğa yasin dağıtıyorsun her kişi bir yasin okıcak duası yapıldıktan sonra boynuna takıcan bebişin olana kadarda çıkarmıcan oluncada bebişin omuzuna takarsın ben zincirimi kendim aldım. taktım şimdi boynumda taşıyorum banyo yapınca çıkar tekrar tak wc ye giderkende elinle yada gösterme kapat
evet canım sela okunurken önce 2 rekat hacet namazı kıl duanı et kalkmadan seccadeden yasini oku duanı et sonra esmaül hüsnayı oku tatlım mesela bu cuma yapabilirsin